Καταχωρίστε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας και θα σας στείλουμε έναν σύνδεσμο για να επαναφέρετε αμέσως τον κωδικό πρόσβασής σας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Αρχική σελίδα

Παντελόνια Επιδεικτικός

()

Ταξινόμηση κατά

Τύποι παντελόνι για εξωτερικούς χώρους για άνδρες

Το παντελόνι για τους άνδρες μπορεί να είναι διαθέσιμο σε Arcteryx , Salomon , Salewa , Columbia , Adidas . Εδώ είναι μερικά παντελόνια για άνδρες που δίνονται παρακάτω:

Μονωμένο παντελόνι
Τα μονωμένα παντελόνια είναι ο πιο διαδεδομένος και δημοφιλής τύπος εξωτερικού παντελονιού. Σας παρέχουν έναν συνδυασμό ζεστασιάς και καταφυγίου από τα στοιχεία. Τα μονωμένα παντελόνια έχουν συνήθως συνθετικό στρώμα. Η μάζα μόνωσης ζυγίζεται σε γραμμάρια και όσο μεγαλύτερος είναι ο αριθμός, τόσο πιο ζεστό και επιπλέον μονωμένο θα είναι το παντελόνι.

Τζιν παντελόνι
Το τζιν παντελόνι είναι ένα είδος παντελόνι που συνήθως κατασκευάζεται από τζιν που είναι ένα είδος βαμβακερού υφάσματος. Το τζιν παντελόνι μπορεί να είναι διαφορετικού χρώματος, αλλά συνήθως τα μπλε είναι.

Παντελόνι φορτίου
Το παντελόνι Cargo είναι ανθεκτικό βαμβακερό παντελόνι με πολλές βαθιές τσέπες που χρησιμοποιούνται παραδοσιακά για να αντέχουν στην εφαρμογή. Τα περισσότερα παντελόνια φορτίου είναι χαλαρά, αλλά πιο έξυπνα παντελόνια φορτίου κόβονται στενότερα στο πόδι και μειώνονται στον αστράγαλο. Συνήθως έχουν λίγο χρώμα χακί ή ελιά, αλλά ένα έντονο αχνό αόριστο χρώμα δίνει μια πιο κομψή εμφάνιση.

ΦΟΡΜΑ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ
Το παντελόνι είναι το πιο αγαπημένο παντελόνι για τους άνδρες. Διαθέτουν πολύ χαλαρή εφαρμογή με εύκαμπτη ή κορδόνι περίσφιξης στη μέση και πιθανώς έχουν τσέπες.

Παντελόνι με φόρμα
Το παντελόνι φόρμας συχνά χρησιμοποιεί πολυμερισμένο υλικό, μπορεί να έχει πολύ σφιχτή υφή και επίσης άμεσο να έχει χαλαρή εφαρμογή, αν και μερικά θα έχουν σφιχτή εφαρμογή. Έχει επίσης μια ζώνη χρώματος κάτω από την πλευρά του ποδιού.



top