`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Cmp

Cmp Ski Pants

  • Cmp Ski Pants
  • Cmp Ski Pants
  • Cmp Ski Pants

Cmp Ski Pants

Tuotekuvaus Cmp Ski Pants

Nämä Clima Protect -tekniikan ansiosta ergonomisesti sopivat Twill-housut takaavat veden kestävyyden ja hengittävyyden (5.000WP ja 5.000MVP) sekä antavat uskomattoman suojan.

Säädettävä vyön ansiosta voit löytää täydellisen istuvuuden, kun taas nilkan sisäinen takki pitää jalkasi lämpimänä ja kuivana.

Laaja valikoima värejä tekee tästä vaatetuksesta helppoa yhteensopiva kaikkien takkien kanssa.Osta Cmp Ski Pants markkinoiden halvimmalla hinnalla! tarjoukset verkkokauppamme, outletinn, tekee unelmistasi totta! Löydä lyömättömin hinnoin. Käy myös lukemassa yksityiskohtaisia tuotekuvauksiamme ja asiakkaiden jättämiä tuotearvioita, mitä Cmp Ski Pants:n ostaneet asiakkaat ovat kirjoittaneet. Löydä parhaimmat alennukset ja tarjoukset tarjoukset kataloogistamme uskomattomin alennushinnoin!

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Great !!

-

Kuten aina hyvin tyytyväinen! Erittäin mukavat housut, erinomainen istuvuus. Moitteeton palvelu!

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje