`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Helly hansen

Helly hansen Crew

  • Helly hansen Crew
  • Helly hansen Crew

Helly Hansen Crew

Tuotekuvaus Helly hansen Crew

Helly Hansen Crew -takki on uskomattoman monipuolinen, autenttisella ja innovatiivisella tyylillä. HELLY TECH® Protection -kangas on tuulenpitävä, vedenpitävä ja hengittävä.

Jos etsit maksimaalista suojaa kylmältä ja kaikkea mukavuutta elää poikkeuksellisia kokemuksia vuoristossa, tämä on ihanteellinen takki. Takin leikkaus on lantion korkeudessa ja siinä on suojakaulus, joka tekee siitä sopivan kaikenlaisiin olosuhteisiin.

Tämä monipuolinen, klassinen istuvuus takki taataan veden ja tuulenpitävä. Säädettävät hihansuut ja vetoketjutaskua lisää mukavuutta ja suojaa.Ominaisuudet:


HELLY TECH SUOJAUS

Taskut vetoketjulla

Säädettävät hihansuut

Hip pituus, regular fit

Nopea pintalevytysjärjestelmä

Vuorattu mukavuutta

Vettä hylkivä käsittely (DWR)

Täysin sauma sinetöity

2 ply kangas,

Vedenpitävä, tuulenpitävä ja hengittävä


Kankaan hoitoa:


Älä käytä huuhteluainetta

Rauta

Pesu kylmässä vedessä

Älä kuivapese

Rumpukuivaus kielletty

Älä valkaise

Jotkut häipyminen voi esiintyä kirkkaita värejä

Pese tummat värit erillään

Poista välittömästi pois pesin

Sulje kaikki tarrakiinnitys välilehtiä ennen pesuaTekniikka:


HELLY TECH SUOJAUS:

Päivittäiseen käyttöön ja maltillinen sääolosuhteet Helly Tech suojaimet pitää sinut kuivana, mukava ja suojattu. 1980-luvulta alkaen Helly Tech kankaat ovat pitäneet ulkoilmaihmiset kuiva ja mukava antamalla tiivistymistä ja hiki paeta pitäen sateen, tuulen ja lumen ulos. Helly Tech suojaimet on täysin sauma sinetöity, vedenpitävä, tuulenpitävä ja hengittävä.


Helly hansen Crew:n lisäksi, voit löytää monia muita samankaltaisia tuotteita kategoriastamme omasta tarjoukset verkkokaupastasi. Jos olet kiinnostunut ostamaan muita Helly hansen-tuotteita outletinn:ssa, löydät laajan valikoiman tarjouksettuotteita, joista voit olla kiinnostunut. Helly hansen on sitoutunut kehittämään ja parantamaan tarjouksetkokemustasi sekä aloittelijatasolla että edistyneellä tasolla aina edullisin hinnoin.

Asiakasarvostelut ja kysymykset (2)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Erinomainen takki. pidän todella tuotemerkistä helly hansen

-

Upea tuote. Saapui tänne Brasiliaan oikein.

Kaunis mutta kevyt

-

Erinomainen artikkeli, vaikka olisin etsinyt vaipan hieman lämpimämmän, pidän sitä. Kaunis viimeistely. Puhelin tasku ja lompakko, hyvin nähty!

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje