`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Hurley

Hurley Dri-Fit Hemmingway

Hurley Dri-Fit Hemmingway

  • Hurley Dri-Fit Hemmingway
  • Hurley Dri-Fit Hemmingway
  • Hurley Dri-Fit Hemmingway

Hurley Dri-Fit Hemmingway

Tuotekuvaus Hurley Dri-Fit Hemmingway

Hurley Dri FIT Hemmingway Mens pitkähihainen pää on valmistettu hikiä levittävästä kangasta, joka pitää sinut viileänä, kuivana ja mukavana koko päivän. Kaksi nappilistalla varustettua etutaskua tasoittavat tämän yleisen klassisen flanelli-tyylin.

Ominaisuudet:

Classic sopii

Kaareva helma

Tekniset tiedot:

Kangas: 60% puuvillaa / 40% polyesteriä

Hoito:

Konepesu


outletinn:stä, omasta tarjouksetverkkokaupastasi, löydät suuren määrän eri kokoisia ja mallisia Hurley Dri-Fit Hemmingway tuotteita monissa iloisissa väreissä. Lisäksi, valikoimastamme löydät myös Hurley:n tuotteita, kuten Dri-Fit Hemmingway, kuten kategoriasta tarjoukset verkkokaupastamme. Lue asiantuntijoidemme neuvot ja vinkit liittyen tarjoukset varusteisiin ja tsekkaa myös Hurley Dri-Fit Hemmingway:n asiakasarviot.

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Erinomainen vastine rahalle

-

Tuotteiden saapuminen kestää kauan. Laatu odotetusti. Kaiken kaikkiaan hyvä.

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje