`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Salewa

Salewa Fanes Polarite

Salewa Fanes Polarite

  • Salewa Fanes Polarite
  • Salewa Fanes Polarite
  • Salewa Fanes Polarite

Salewa Fanes Polarite

Tuotekuvaus Salewa Fanes Polarite

Salewa Fanes Polarlite on lämmin, vettä hylkivä, tuulenpitävä, hengittävä takki, joka on suunniteltu erityisesti kaikille alpinistoille. Hän nauttii korkeasta adrenaliinihäiriöstä non-stop-kiipeilyreiteiltä ja korkeasta aerobisesta toiminnasta. Se on täydellinen takki, joka tarjoaa optimaalisen toiminnallisuuden ja maksimaalisen lämmön vuoristoympäristössä.

Valmistettu TirolWool®-tuotteesta , jossa yhdistyvät luonnollisen villaominaisuudet. Niitä on parannettu termoreaktiivisilla Celliant-mineraaleilla, jotka tarjoavat hengittävän eristyksen ja lämmön, kun hyppäät korkeimmista lohkareista tai kiipeämällä vuorille. Polarlite-villafleece , nopeasti kuivuva eristyskangas on sijoitettu strategisesti tietyille alueille maksimaalisen mukavuuden tarjoamiseksi ja kehon lämpötilan pitämiseksi oikeana.

Lisäksi säädettävä räätälöity huppu ja hihansuut joustavalla sidoksella sulkevat tuulen tai lumen pitäen sinut lämpimänä ja suojattuna koko päivän. Kaikilla vetoketjullisilla taskuilla on riittävästi säilytyskapasiteettia päivittäisiin tarpeisiisi. Ergonomiset rakenteet ja vapaan liikkeen kuviot tarjoavat maksimaalisen vapauden kehon liikkeistä.

Ei epäilystäkään, Salewa Fanes Polarlite on ihanteellinen takki jokaiselle alpinistille, koska se sopii jokaiseen sääoloon , se on ihanteellinen vuorikiipeilyasut

Meidän hengittävä Fanes Hybrid Jacket on valmistettu lämmin, neulottu Polarlite fleece ja pehmeä Tirol Wool. Ripstop polyamidi etupaneeli on sekä tuulenpitävä ja vettä hylkivä.

Ominaisuudet:

Topatut kupit ja huppu resori edessä aukko

Edessä vetoketju sisäisellä täyspitkä tuulenpitävä läppä

2 vetoketjulliset taskut

Ergonomisesti muotoiltu hihat

Elastinen, särmikäs ranneke Peukalohihnalla

Elastinen sitova teräslevystä helma

Korkealaatuinen sisäinen viimeistely

Tekniset tiedot:

Paino: 620g

Fit: Regular

Selän pituus: 72cm

Tasot: Eristys

Eristys: TYROL WOOL® 60 2 tukiverkko LAYERS

Tärkeimmät materiaali: PA MINI RIPSTOP 40, POLARLITE KNITTED TECHNOWOOL 333

Technowool

Tirolwool

tuultahylkivä

vettä hylkivä

tekniikka:

Polarlite: Tällä POLARLITE sanoista Salewa's pitkä kokemus ja innostusta fleece. POLARLITE valikoima sisältää tuotteita eri painot ja ominaisuudet (venyttää, mikrokuituliina, aluspaita, painettu paita kangasta) täyttää kaikki vaatimukset korkealla ulkoilua. SALEWA kehitti funktionaalisen materiaalin kanssa maailman johtava tekstiilien valmistaja. Eri Polarlite kankaat ovat saatavilla tarpeen mukaan ja käyttää. Polarlite kankaat kehitettiin olla lämmin, kevyt, miellyttävän pehmeä kulumiselle lämpösuoja tai jopa ihoa vasten. Polarlite tekstiilit ovat puristettavissa, quickdrying; hengittävä ja helppo hoito, ihanteellinen ominaisuuksia käytettäväksi kiipeilyyn.


Salewa Fanes Polarite on paras tuote tarjouksettavoitteidesi saavuttamiseksi. Täydennä varustekokoelmaasi myös muilla tuotteill ja nauti elämästäsi enemmän, kuin koskaan aikaisemmin. Jotkut tuotteista ovat erikoistarjouksessa. Löydä kaikki tarjoukset outletinn:ssa! Tarjoamme suuren valikoiman Salewa-tuotteita, jotka ovat tunnettuja korkealaatuisesta materiaalistaan ja uskomattoman kestävästä suorituskyvystään.

ASIAKASARVOSTELUT JA KYSYMYKSET (2)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Erinomainen toinen kerros

-

Erinomainen toinen kerros, lämmin ja ei liian raskas. Kuoren päällä voit mennä kaikkialle.

Suuri takki

-

Fantastinen tuote lyömättömällä hinnalla.

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: Henkilökuntamme tarkastaa arvostelusi ja julkaisee sen viiden arkipäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostilla, joten varmista että antamasi sähköpostiosoite on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje