`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Salomon socks

Salomon socks Speed Pro

  • Salomon socks Speed Pro
  • Salomon socks Speed Pro

Salomon Socks Speed Pro

Tuotekuvaus Salomon socks Speed Pro

Suorita nopeammin kuin koskaan luulit voivasi. Vaikka Speed ​​Pro kaveri korvaa rehellisen harjoittelun, se voi varmasti tehdä jalkasi onnellisemmaksi kilpailupäivänä, jossa on pehmustettu sekoitus Coolmax®- ja Nanoglide® -vastablikkelihoitoa.

Ominaisuudet:

Kosteuden hallinta:

Suurempi jalka tarkoittaa onnellisempia jalkoja. Ystävämpi jalat merkitsevät nopeampaa juoksua. Coolmax®: n avulla hikoilla iholta pois, nämä sukat luovat onnellisia.

Antiblister:

Liu'uta oikealla kulmasi läpipainopäähän. Nanoglide® antiblister-hoito vähentää kitkaa vähemmän kuumia kohtia vastaan.

Jalkojen pidätys:

Pommittaa luolia luotettavalla tavalla. Nilkan tuki, taipumisalue ja luistamaton pohja takaavat tekniset polut.

tekniikka:

Elastaani 2%

Läpipainopakkaus kantapää ja varvas:

Järjestelmä hyödyntää NanoGlidea kantapäässä, alustassa ja sukan varassa. Tämä vähentää merkittävästi nauhan ja ihon välistä kitkaa, poistaa rakkulat ja ärsytykset ja takaa mukavuuden ja suorituskyvyn, jota aktiivinen henkilö vaatii.

Polyamidi nailon 47%

Polyamidi NanoGlide 11%

Elastinen kaula- ja nilkkatuki

Nilkka

CoolMax®:

Coolmax® on osoittanut vähentävän ihon lämpötilaa, pienentää sydämen sykkeitä rasituksen aikana ja ylläpitää nesteytystä samalla kun se tarjoaa erinomaisen kosteuden hallinnan.

NanoGlide®:

Se vähentää huomattavasti nauhan ja ihon välistä kitkaa, poistaa rakkulat ja ärsytykset ja takaa mukavan ja suorituskyvyn, jota aktiivinen henkilö tarvitsee.

Anatominen muotoilu

Vapaa taipumisalue

Ei liukuva pohja

Toe suojaa

Evakuoida hiki

Ilmanvaihto

Kitkakestävyys

Polyester Coolmax 40%


Oletko kiinnostunut Salomon socks Speed Pro:sta? Älä odota enää pidempään, vaan osta tämä tuote nyt markkinoiden parhaalla hinnalla outletinn:sta. Täältä löydät kaikki tiedot Salomon socks Speed Pro:sta tuotekuvauksineen yms. Salomon socks on yksi parhaista tarjouksetmerkeistä, jotka suunnitelevat erityisiä tuotteita, jotka on räätälöity asiakkaiden tarpeiden mukaan.

Klikkaa seuraavaa linkkiä lisätietoja varten:

Tekniset tiedot

ASIAKASARVOSTELUT JA KYSYMYKSET (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Arviointi

-

Lumoi sukkien mukavuus ja pehmeys

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: Henkilökuntamme tarkastaa arvostelusi ja julkaisee sen viiden arkipäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostilla, joten varmista että antamasi sähköpostiosoite on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje