`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Sportful

Sportful Squadra Windstopper

  • Sportful Squadra Windstopper
  • Sportful Squadra Windstopper

Sportful Squadra Windstopper

Tuotekuvaus Sportful Squadra Windstopper

Talvi voi olla kylmä, Squadra Corse -takki kestää viileänä Windstopper- ja TDTxp-kankaiden ansiosta. Meduium-istuvuus on silti täydellinen nopeaan harjoitteluun ja kylmimpiin kilpailuihin, mutta mahdollistaa hieman ylimääräisen kerroksen tilaa tarvittaessa.

Ominaisuudet:

Kolme erilaista painokangasta tarjoavat erinomaisen vaihtelevuuden sää- ja vauhditustasojen muuttamiseen. Erinomainen tuulensuoja Windstopper 4-tie lämmin etupaneeli ja hieman kevyempi Wndstopper 4-suuntainen keskellä olkapäitä. Aseilla ja selkänoilla on optimaalinen joustavuus, vaalea eristys ja osittainen tuulen suojaus.

Tekniset tiedot:

Paino: 359 g


Älä odota enää ostaaksesi Sportful Squadra Windstopper reilummilla myyntiehdoilla ja markkinoiden parhailla hinnoilla. Lisäksi, outletinn:sta löydät myös muita tuotteita kategoriasta, joita saatat tarvita varustekokoelmaasi. Osta Sportful Squadra Windstopper ja saat sen kotiinkuljetettuna jo muutamassa päivässä. Tsekkaa myös tarjoukset tehdäksesi parhaan parhaan mahdollisen diilin.

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje