Anna sähköpostiosoitteesi ja lähetämme sinulle linkin salasanasi nollaamiseksi sähköpostilla välittömästi.

Kotisivu

Pyöräilykengät Velcro

()

Lajittele

Kuinka valita pyöräilykengät?

Pyöräilykengät ovat kenkiä, jotka on keksitty pyöräilyyn, ja ne tunnetaan myös nimellä pyöräilykengät. Lomakkeita on monenlaisia sen pyöräilyn tyypin ja vakavuuden mukaan, jota varten ne on suunniteltu. Pyöräilykenkien perustavoitteena on parantaa polkimen kykyä, etenkin ylösalaisin. Kengät on valmistettu kovasta pohjalta, mikä lisää energianmuutosta jalkoistasi polkimelle. Pystyt käyttämään hamstrettejasi korkeammalla astetta vedettäessä polkinta ylös, koska jalkasi on kiinnitetty polkimeen. Voit ostaa pyöräilykengät : Shimano , Specialized , Northwave , Mavic , Giro

Vinkkejä pyöräilykenkien valitsemiseen

Pyöränkiinnittimen sopeutumiskyky: Pyöräilykengissä käytetään todennäköisesti kolmipulttista kiinnitystankoa. Kun ostat kenkiäsi, varmista, että ne ovat yhteistyössä polkimen valinnan kanssa.
Kiinnitystyyli: Jalkojen kenkiin kiinnittämisen mediaanit jakautuvat enimmäkseen kolmeen vaihtoehtoon; räikkäsoljet, tarranauhat tai BOA johtosidokset. Valitse tarranauha, joka on vakaa, luotettava ja kevyt. Ne ovat tukevia, sallivat pienen muutoksen liikkeellä ja antavat erittäin tukevan otteen jalkaasi.
Ilmanvaihto: Viimeinen asia, jota pyöräilykengilläsi on tutkittava, on ilmanvaihdon taso. Pyöräilykenkäosastosta löydät laajan kirjon tuuletustasoja. Täysin tuuletetuissa kengissä on aukot pohjassa ja verkkopäälliset hengittävyyden ja mukavuuden parantamiseksi kesäkuukausina.


top