Καταχωρίστε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας και θα σας στείλουμε έναν σύνδεσμο για να επαναφέρετε αμέσως τον κωδικό πρόσβασής σας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Αρχική σελίδα

Κράνη MTB Ενήλικας

()

Ταξινόμηση κατά

Πώς να επιλέξετε ένα κράνος ποδηλάτου

Ρίξτε μια ματιά παρακάτω σε μερικούς από τους πιο σημαντικούς παράγοντες που πρέπει να λάβετε υπόψη κατά την επιλογή ενός κράνους ποδηλάτου. Το πρώτο και κύριο σημείο που πρέπει να λάβετε υπόψη είναι να διασφαλίσετε ότι θα επιλέξετε ένα κράνος που ταιριάζει σωστά. Ένα χαλαρό ή πολύ σφιχτό κράνος μπορεί να επηρεάσει αρνητικά την απόδοσή σας και να συμβιβάσει την προστασία, οπότε πάρτε τη σωστή εφαρμογή και ρυθμίστε το ανάλογα με τις ανάγκες σας. Επιπλέον, είναι σημαντικό να επιλέξετε ένα κράνος ποδηλάτου που ταιριάζει με το στυλ οδήγησης. Για να απλοποιηθεί η διαδικασία επιλογής, τα κράνη χωρίζονται σε διαφορετικές κατηγορίες ανάλογα με το στυλ και τις διαδρομές ιππασίας. Τα κράνη ποδηλάτων χωρίζονται σε τρεις βασικές μορφές.

Κράνη ποδηλασίας αναψυχής

Ο πιο βασικός σκοπός του κράνους ποδηλάτου είναι να παρέχει ασφάλεια. Τα κράνη ποδηλασίας αναψυχής είναι συνήθως σχεδιασμένα για να παρέχουν βασική προστασία από κρούσεις στους αναβάτες και τους ποδηλάτες που οδηγούν ως ψυχαγωγική δραστηριότητα. Specialized , Troy Lee Designs , Giro , Mavic και Brooks England σχεδίαση και προσφέρουν μια τεράστια συλλογή γυναικείων ποδηλάτων, παιδικού κράνους ποδηλάτου και κράνη ποδηλάτου ενηλίκων.

Κράνη ποδηλασίας δρόμου

Αυτά τα κράνη έχουν σχεδιαστεί για αερισμό, ελαφρύ και αεροδυναμικό. Τα κράνη του δρόμου διατίθενται σε ένα ευρύ φάσμα χρωμάτων, στυλ και σχεδίων που μπορούν να επιλέξουν οι αναβάτες σύμφωνα με τις προτιμήσεις και το στυλ τους.

Κράνη ποδηλασίας βουνού

Τα κράνη ποδηλάτου βουνού είναι ανθεκτικά, ανθεκτικά και πιο αεριζόμενα. Αυτά τα κράνη για ποδήλατα παρέχουν πρόσθετη προστασία από τα μαξιλάρια και το πίσω κεφάλι καθώς η ορεινή ποδηλασία είναι ένα σοβαρό και επικίνδυνο άθλημα.

top