Καταχωρίστε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας και θα σας στείλουμε έναν σύνδεσμο για να επαναφέρετε αμέσως τον κωδικό πρόσβασής σας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Αρχική σελίδα

Φώτα ποδηλάτου

()

Ταξινόμηση κατά

Πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε για τα ποδήλατα φώτα

Για να οδηγήσετε με ασφάλεια σε άγνωστα και ανώμαλα εδάφη και μονοπάτια στο σκοτάδι, πρέπει να εξοπλίσετε το ποδήλατό σας με το σωστό σύστημα φωτισμού. Για να εξασφαλιστεί η ορατότητα στους πεζούς και τους οδηγούς, ένα ποδήλατο πρέπει να φωτίζεται με το μπροστινό, το πίσω και το πλευρικό φως. Ειδικά σε εδάφη όπου η πηγή φωτισμού περιβάλλοντος δεν είναι διαθέσιμη, το ποδήλατό σας θα πρέπει να διαθέτει φώτα ποδηλάτου μπροστινής κεφαλής ή σύστημα φωτισμού υψηλής απόδοσης, ώστε να μπορείτε να το δείτε μπροστά σας.

Σύστημα φωτισμού υψηλής απόδοσης

Αυτά τα φώτα ποδηλασίας δρόμου παρέχουν μέγιστο φωτισμό στο σκοτάδι και είναι συνήθως επαναφορτιζόμενα. Τα συστήματα φωτισμού υψηλής απόδοσης είναι πιο ακριβά από τα φώτα ασφαλείας, αλλά είναι πολύ πιο φωτεινά και σας βοηθούν να δείτε τα εδάφη σε όλες τις συνθήκες. Garmin , Specialized , Brooks England , POC και Thule είναι οι καλύτεροι κατασκευαστές φώτων ποδηλάτου.

Μπροστινά, πίσω και πλευρικά φώτα ασφαλείας

Σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού, αυτά τα αστικά ποδήλατα βοηθούν τους οδηγούς να σας δουν. Αυτά τα φώτα είναι χρήσιμα και κατά τη διάρκεια της ημέρας, αλλά δεν είναι ιδανικά για σκοτεινή νύχτα. Οι κύριες διαφορές μεταξύ των φώτων ασφαλείας και άλλων φώτων είναι οι επιλογές τοποθέτησής τους, είτε χρησιμοποιούν αναλώσιμες ή επαναφορτιζόμενες μπαταρίες, και τον αριθμό των διόδων εκπομπής φωτός ή των φώτων ποδηλάτου. Για μια περιπέτεια ποδηλασίας βουνού μεγάλων αποστάσεων, σας προτείνουμε να χρησιμοποιήσετε ένα επαναφορτιζόμενο σύστημα φώτων ποδηλασίας βουνού. Χρησιμοποιούν μπαταρίες ιόντων λιθίου που μπορούν να φορτιστούν πολλές φορές. καθιστώντας τους μια οικονομικά αποδοτική και φιλική προς το περιβάλλον επιλογή σε αντίθεση με τις μπαταρίες μιας χρήσης.

top