Vennligst skriv inn din epostadresse og vi vil sende deg en link for å tilbakestille passordet ditt via epost umiddelbart.

Hjemmeside

Sykkelsko Grønn

()

Sorter etter

Hvordan velge sykkelsko?

Sykkelsko er skoene som er oppfunnet for sykling, og de er også kjent som sykkelsko. Det er et mangfold av former avhengig av typen og alvorlighetsgraden av sykkelen de er designet for. Det grunnleggende målet med sykkelsko er å forbedre pedalens evne, spesielt mens du slår opp. Skoene er laget med harde såler som øker energiforandringen fra bena til pedalen. Du er i stand til å bruke hamstrings i høyere grad når du trekker pedalen opp fordi foten er festet til pedalen. Du kan kjøpe sykkelskoene fra Shimano , Specialized , Northwave , Mavic , Giro

Tips for å velge sykkelsko

Tilpasningsevne for sykkelklo: Sykkelskoene vil sannsynligvis bruke en trebolts klampemontering. Når du kjøper sko, må du forsikre deg om at de samarbeider med pedalvalget ditt.
Festestil: Medianene for å feste føttene i skoene faller for det meste til tre valg; skralle spenner, borrelås stropper eller BOA ledning fester. Velg borrelåsfeste som er stabil, pålitelig og lett. De er faste, tillater lett modifisering på farten, og gir et veldig fast grep på foten.
Ventilasjon: Den siste tingen å undersøke med sykkelskoene er ventilasjonsnivået. Innen divisjonen for sykkelsko finner du et stort spekter av ventilasjonsnivåer. De fullt ventilerte skoene har åpninger i sålen og meshoverdelene for å øke pusteevnen og komforten i sommermånedene.


top