Vennligst skriv inn din epostadresse og vi vil sende deg en link for å tilbakestille passordet ditt via epost umiddelbart.

Hjemmeside

Ryggsekker

()

Sorter etter

Typer av ryggsekker

Vi har kategorisert typer ryggsekker etter forskjellige idretter. Ta en titt nedenfor;

Dagspakke

En ryggsekk som er relativt liten og brukes til vanlige dagsturer kalles en dagspakke. Disse ryggsekkene har standard design, spor, lommer og rom for å bære alt det nødvendige utstyret du trenger for utendørsaktiviteter.

Vandring / Trekking ryggsekk

En lang dag med fotturer og fotturer på stiene krever at du tar med deg viktige forsyninger og utstyr. Disse vanntette ryggsekkene er sterke, men lette. Med en løkke og lash on poeng og mange lommer, kan du enkelt organisere tilbehør i disse ryggsekkene. Elite , Ergon , Castelli , POC og Brooks England , designer og tilbyr et utmerket utvalg av mann ryggsekk, kvinne ryggsekk og junior ryggsekk.

Klatresekk

En god klatresekk er en som er lett og kan holde hjelm, stativ, sele og tau. Fremfor alt må den være behagelig og tett på kroppen din slik at du lett kan klatre.

Sykling / terrengsykling ryggsekk

Hvis du elsker pendling med sykkel eller sykkel, er en kompakt sykkel ryggsekk for sykkel ryttere det ideelle valget for å rulle med. Terrengsykkelryggsekken lar deg holde belastningen på kroppen din mens du holder deg komfortabel. Du kan også få tilgang til utstyret mens du sykler eller er utenfor sykkel med relativt letthet.

Snowsports Ryggsekker

For å snø, må en ryggsekk synges for å forbedre bevegelsen mens du går på ski i bakken. Dette er spesielle ryggsekker som bærer alt viktig utstyr sammen med kollisjonsputene for å øke overlevelsesevnen i tilfelle et skred.

top