`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Cmp

Cmp Woman Jacket Zip Hood

  • Cmp Woman Jacket Zip Hood
  • Cmp Woman Jacket Zip Hood
  • Cmp Woman Jacket Zip Hood

Cmp Woman Jacket Zip Hood

Produktbeskrivelse Cmp Woman Jacket Zip Hood

Takket være det lette myke skallet ytre stoffet, kombinerer dette plagget ekstremt høye nivåer av beskyttelse og åndbarhet (8000 WP og 5000 MVP) med utrolig komfort og bevegelsesfrihet.

Clima Protect-teknologien beskytter deg mot vinden og holder deg helt tørr takket være stoffets eksepsjonelle pusteevne.

De mange glidelåser vil tillate deg å ta med alt du trenger på pister.

Det dynamiske utseendet på dette plagget er kombinert med høy funksjonalitet takket være den praktiske, avtagbare hetten og den interne gitteren.

Kombiner den med en av buksene våre og slå på løyper !.Hvis du er interessert i Cmp Woman Jacket Zip Hood, du bør vite at det er på lager og tilbudt til de beste priser- Dameklær produktnavnet fra merket Cmp har den høyeste produksjon skvaliten. Cmp designer eksklusive avtaler produkter som er skreddersydd for kundenes behov. Så ta en titt gjennom tilbudene tilgjengelig og kjøp din Cmp Woman Jacket Zip Hood idag!

KUNDENS TILBAKEMELDING OG SPØRSMÅL (2)

Skiv en vurdering m dette produktet og opptjen CoINNs (bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Cmp jakke

-

Høy kvalitet jakke. Utmerket kutt, behagelig, vakker å ha på seg.

Fantastisk kvalitet

-

Jeg bestilte en Med og en XXXL ankom. Jeg er så skuffet. og jeg kan ikke sende det tilbake, det koster doble pengene for å sende det tilbake som det jeg betalte for det.

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: Vurderingene dine vil bli lest av medarbeiderne våre og postet innen 5 virkedager. Spørsmålene dine vil bli besvart per epost, så vår sikker på at du har oppgitt riktig epostadresse.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

Lignende produkter

Se alle produkter

Lukk