`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Helly hansen

Helly hansen Crew

  • Helly hansen Crew
  • Helly hansen Crew

Helly Hansen Crew

Produktbeskrivelse Helly hansen Crew

Helly Hansen Crew-jakken er utrolig allsidig, med en autentisk og nyskapende stil. HELLY TECH® Protection-stoffet er vindtett, vanntett og pustende.

Hvis du er ute etter maksimal beskyttelse mot kulde og all komforten til å leve ekstraordinære opplevelser på fjellet, er dette den ideelle jakken. Snittet på jakken er på hoftehøyden og har en beskyttende krage som gjør den egnet for alle typer forhold.

Denne allsidige, klassisk passform jakke er garantert vann og vindtett. Justerbare mansjetter og glidelås legge bekvemmelighet og beskyttelse.Spesifikasjoner:


HELLY TECH BESKYTTELSE

Lommer med glidelås

Justerbare mansjetter

Hoftelang, regular fit

Hurtig tørt fôr

Foret for komfort

Holdbar vannavstøting behandling (DWR)

Fullt tapet

2 lags stoff bygging

Vanntett, vindtett og pustende


STOFF CARE:


Ikke bruk tøymykner

Iron

Maskinvask i kaldt vann

Må ikke renses

Må ikke tørkes

Ikke bleke

Noen fading kan forekomme på lyse farger

Vask mørke farger separat

Fjern omgående fra vaskemaskin

Lukk alle borre faner før vaskTeknologi:


HELLY TECH VERN:

For daglig bruk og moderate værforhold Helly Tech verneutstyr vil holde deg tørr, komfortabel og beskyttet. Siden 1980-tallet Helly Tech stoffer har holdt tørr friluftsentusiaster og komfortable ved å la kondens og svette flukt samtidig som regn, vind og snø ute. Helly Tech verneutstyr er fullt tapet, vanntett, vindtett og pustende.


Alle avtaler produktene i kategorien har en høy produsent kvalitet og tar vare på selv de minste detaljene. Hos outletinn kan du finne en full katalog over produkter fra Helly hansen. Prisene på Helly hansen Crew er 91.99 $, med lavest prisgaranti, sikker betaling og en effektiv leveringstjeneste!

Kundeomtaler og spørsmål (2)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Utmerket jakke. jeg liker virkelig merket helly hansen

-

Flott produkt. Kom hit i Brasil alt riktig.

Vakkert men lett

-

Utmerket artikkel, selv om jeg lette etter en jakke litt varmere, holder jeg den. Vakkert ferdig. Telefonlomme og lommebok, godt sett!

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

Lukk