`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Salewa

Salewa Fanes Polarite

Salewa Fanes Polarite

  • Salewa Fanes Polarite
  • Salewa Fanes Polarite
  • Salewa Fanes Polarite

Salewa Fanes Polarite

Produktbeskrivelse Salewa Fanes Polarite

Salewa Fanes Polarlite er en varm, vannavvisende, vindavvisende, pustende jakke designet spesielt for alle alpinister, som liker det høye adrenalinkick fra non-stop klatreruter og høye aerobe aktiviteter. Det er en perfekt jakke som gir optimal funksjonalitet og maksimal varme i fjellmiljøet.

Laget med TirolWool® , som kombinerer egenskapene til naturlig ull som er forbedret med Thermo Reactive Celliant Minerals som gir pustende isolasjon og varme mens du hopper de høyeste steinblokker eller klatrer i fjellet. Polarlite ullfleece , et raskt tørkende isolasjonsstoff er strategisk plassert på de spesifikke områdene for å gi maksimal komfort og holde kroppstemperaturen riktig.

Den justerbare skreddersydde hetten og mansjettene med elastisk innbinding tetter vind eller snø og holder deg varm og beskyttet gjennom dagen. De to lommene med glidelåser har tilstrekkelig lagringskapasitet for dine daglige viktige ting. De ergonomiske konstruksjonene og mønstringen med fri bevegelse gir maksimal frihet for kroppsbevegelser.

Ingen tvil om at Salewa Fanes Polarlite er en ideell jakke for enhver alpinist, ettersom den passer for hvert variert vær, det er et ideelt fjellklær

Vår pustende Fanes Hybrid Jacket er laget av varm, strikket Polarlite fleece og myk Tirol Ull. Den ripstop polyamid Frontpanelet er både vindtett og vannavstøtende.

Egenskaper:

Polstret hette med elastikk foran åpningen

Front glidelås med innvendig full lengde vindtett klaff

2 lommer utvendige lommer

Ergonomisk formede ermer

Elastisk, kantet mansjett med tommelsløyfe

Elastisk bindende edged hem

Høy kvalitet indre overflate

spesifikasjoner:

Vekt: 620 g

Fit: Regular

Rygglengde: 72cm

Lag: Isolasjon

Isolasjon: TYROL WOOL® 60 2 lerrets LAG

Hoved materiale: PA MINI ripstop 40, POLARLITE KNITTED TECHNOWOOL 333

Technowool

Tirolwool

vindtett

vannavstøtende

Teknologi:

Polarlite: Den POLARLITE står for Salewa's lang erfaring og entusiasme for fleece. Den POLARLITE Sortimentet omfatter produkter av ulike vekter og egenskaper (strekk, microfiber, body mapping, trykt skjorte stoff) for å oppfylle alle kravene til stor høyde friluftsliv. SALEWA utviklet denne funksjonsmateriale i forbindelse med en av verdens ledende tekstiler produsenten. Forskjellige Polarlite stoffer er tilgjengelige i henhold til behov og bruk. Polarlite stoffer er utviklet for å være varm, lys, komfortabelt myk å bære som termisk beskyttelse eller ved siden av huden. Polarlite tekstiler er komprimerbar, quickdrying; pustende og lett å omsorg, ideelle egenskaper for bruk i fjellsport.


Salewa Fanes Polarite er tilgjengelig i forskjellige størrelser og farger. Hvis du er interessert i å kjøpe Salewa Fanes Polarite fra din nett avtaler butikk outletinn, ikke nøl lenger, og motta det hjemme i noen dager. Hos outletinn kan du finne den laveste prisgaranti for produkter av avtaler utstyr fra merket Salewa.

For å få mer informasjon, klikk på følgende link:

Spesifikasjoner

KUNDENS TILBAKEMELDING OG SPØRSMÅL (2)

Skiv en vurdering m dette produktet og opptjen CoINNs (bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Utmerket andre lag

-

Utmerket andre lag, varmt og ikke for tungt. Med et skall på det går du overalt.

Flott jakke

-

Fantastisk produkt til en uslåelig pris.

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: Vurderingene dine vil bli lest av medarbeiderne våre og postet innen 5 virkedager. Spørsmålene dine vil bli besvart per epost, så vår sikker på at du har oppgitt riktig epostadresse.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

Lukk