up

Opció `Recorda´m en aquest ordinador`

Selecciona la opció `Recorda´m en aquest ordinador` si en un futur vols iniciar sessió automàticament a l´ordinador. La sessió es mantindrà activa durant 45 dies. Sisplau, no utilitzis la opció `Recorda´m en aquest ordinador` si utilitzes un ordinador d´accés públic o l´utilitza més d´una persona.

Informació del venedor

Venut i enviat per

Devolució de comanda

Asics Gel Cumulus 18 Running Shoes

Asics Gel Cumulus 18 Running Shoes

Asics Gel Cumulus 18 Running Shoes

Asics Gel Cumulus 18 Running Shoes

Asics Gel Cumulus 18 Running Shoes

plus
Asics

Asics Gel Cumulus 18 Running Shoes

Descripció Asics Gel Cumulus 18 Running Shoes

Per molt complicada que sigui la carretera o les condicions meteorològiques, amb Gel Cumulus 18 podreu trobar els reptes que us heu trobat. Aquest model és una de les versions de sabates de formació de la marca Asics.

La sabatilla ha estat especialment creada per moure's sobre superfícies de difícil accés. Els corredors neutrals obtindran un alt nivell d’acabat i rendiment. La seva construcció està composta per un sistema de amortiment de gel de darrere i de peu foret, a la zona posterior com a la part davantera. A més, per reforçar l’amortiment i el rebot, compta amb el complement FluidRide 2.0.

Si voleu mantenir una petjada constant, la sola d’aquesta sabata de carrera és de cautxú de carboni sòlid. A més, incorpora l’element de la línia d’orientació per aconseguir flexibilitat en cada pas. La tracció es manté a través de la línia longitudinal que comença al taló i acaba a la punta. El disseny incorpora una malla que permet la comoditat i ventilació dins de la pell. A l'exterior, inclou línies fines als laterals que complementen el disseny. Divuit anys en la fabricació, el llegat de ASICS GEL van consagrar CUMULUS® 18 sabata ara compta amb Convergència GEL ® Tecnologia. Per a una major comoditat i un passeig sense precedents, el nostre GEL ® part posterior del peu d'amortiment Tecnologia es col·loca més a prop del peu de replicar la comoditat de teixit natural del seu peu, augmentar la funció i el xoc dissipació.

Característiques:

La pronació: Neutral

IGS® (Impact Guidance System) Tecnologia: filosofia de disseny que dóna feina ASICS® vinculat Mecanismes per millorar els sediments de caminar natural des del taló a la punta del peu.

Darrere i davanter GEL ® sistemes d'amortiment: atenua els cops durant l'impacte i la punta del peu fases, i permet el moviment en múltiples plans com les transicions de peu a través del cicle de la marxa.

Orientació Line® mitja sola Tecnologia: Vertical ranura de flexió desacobla l'utillatge al llarg de la línia de progressió per a l'eficiència de la marxa millorada.

Orientació de Trusstic System ® Tecnologia: Aquesta Trusstic System ® integra la construcció orientació Line® per a una major eficiència de la marxa alhora que proporciona integritat estructural mitjana del peu.

Traus discrets: Independentment traus col·locats desemborsen tensió del cordó, creant un ambient apropiat personalitzat i una major comoditat superior.

FluidRide® Sola intermèdia: FluidRide® ofereix la millor combinació d'amortiment de rebot cap enrere i propietats amb un pes reduït i una durabilitat excepcional.

Construcció Seamless: L'ús de materials sense costura redueix el potencial d'irritació i la fricció causada per les puntades i costures tradicionals.

La plantilla ComforDry ™: La plantilla extraïble que proporciona un amortiment i absorbeix la humitat per a un assecador, ambient més fresc, més saludable.

especificacions:

Pes: 9.6

Alçada del taló: 23 mm.

Part davantera del peu Alçada: 13 mm.

Cura:

NETEJA: El fang i la brutícia es poden eliminar amb un raspall de dents, sabó i aigua tèbia greix suau, anti. Apliqui una lleugera pressió al raspallar-se les dents per evitar danys en la seva sabata.

RENTAT: No renti les seves sabates en una rentadora. Per ajudar a refrescar l'interior de la seva sabata, treure el folre mitjó o plantilla i rentar-la per separat. Els cordons es poden rentar o reemplaçats.

ASSECAT: No poseu les sabates a l'assecadora o prop de la calor directe. La calor alterarà la forma de la sabata. En el seu lloc, omplir l'interior del seu sabata amb tovalloles de paper o periòdic. El paper absorbirà la humitat dins de la sabata.


No esperis més i compra Asics Gel Cumulus 18 Running Shoes. Si vols obtenir més informació sobre les característiques de Asics Gel Cumulus 18 Running Shoes, pots posar-te en contacte amb runnerinn a través de la pàgina de contacte i t’assessorem. runnerinn ofereix una col•lecció exclusiva en material de Calçat dona de running i triatló i altres activitats esportives. De ben segur que amb tots els productes de Calçat dona disfrutaràs del teu esport favorit i el faran una mica més confortable gràcies als productes de Calçat running.

Característiques Asics Gel Cumulus 18 Running Shoes

Tipus de petjada
Neutre
Drop
5-8 mm
Color
Rosa
Pes
Més de 300 g
Amplada calçat
Estàndard

Busques unes sabatilles per a córrer?

Busques unes sabatilles per a córrer?

Et recomanem les més adequades per a tu

Començar

Escriu una opinió sobre aquest producte i guanya CoINNs coinns

Escriu una opinió sobre aquest producte

Puntuació del producte

Els teus comentaris són importants per a nosaltres, els nostres experts revisaran la teva opinió sobre aquest producte i el publicarà dins dels 5 dies hàbils. Assegureu-vos que la vostra opinió se centra en el producte i la vostra experiència, això ajudarà a altres clients a prendre decisions més segures. Si teniu algun problema amb una comanda, contacta´ns.

He llegit i accepto les condicions contingudes a la Política de Privacitat sobre el tractament de les meves dades per gestionar la meva consulta o petició

  • 30 return

    DEVOLUCIÓ
    EN 30 DIES

  • Pay

    COMPRA I PAGAMENT
    SEGURS

  • like or return

    SATISFACCIÓ
    100% GARANTIDA

  • pice

    GARANTIA DEL
    PREU MÉS BAIX

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Tancar
up up