up

Opció `Recorda´m en aquest ordinador`

Selecciona la opció `Recorda´m en aquest ordinador` si en un futur vols iniciar sessió automàticament a l´ordinador. La sessió es mantindrà activa durant 45 dies. Sisplau, no utilitzis la opció `Recorda´m en aquest ordinador` si utilitzes un ordinador d´accés públic o l´utilitza més d´una persona.

Informació del venedor

Venut i enviat per

Devolució de comanda

360

Asics Gel Nimbus 18 Running Shoes

Asics Gel Nimbus 18 Running Shoes

Asics Gel Nimbus 18 Running Shoes

Asics Gel Nimbus 18 Running Shoes

Asics Gel Nimbus 18 Running Shoes

Asics Gel Nimbus 18 Running Shoes

plus
Asics

Asics Gel Nimbus 18 Running Shoes

Descripció Asics Gel Nimbus 18 Running Shoes

No imposeu límits, utilitzeu la nova generació de sabates d'entrenament que ofereixen una comoditat extrema. Amb Gel Nimbus 18, la marca introdueix una nova metodologia d’amortiment , mitjançant Gel de Convergència que absorbeix millor l’impacte i millora la transició de la banda de rodament.

La geometria d’aquest producte es caracteritza per ser més progressiva i ofereix una major estabilitat de l’atleta. Dins dels elements de suport de la sabata, a l'interior de la sola es troben Blended Rubber i FluidRide, tecnologies que aconsegueixen la recuperació de l'estructura més ràpidament, després de cada pas. Un altre element important és el taló que ofereix suficient aliment per mantenir-se còmode mentre portava les sabates.

El seu aspecte és més lleuger que el model Nimbus 17 i, per tant, els corredors no perden energia després de cada impuls. La durabilitat de la sabata està garantida perquè suporta fins a 800 quilòmetres. En aquest model, la xarxa de la malla és diferent i ajuda a reduir la calor de la zona. A la part davantera, té un segellat per calor que ajuda els dits a quedar-se molt més còmodes per la sensació d’amplitud. El suprem marató per a corredors neutres

Desprendre els quilòmetres a l'Gel Nimbus 18, la sabata de carreres de llarga distància, amb enormes quantitats d'amortiment. Ja es tracti d'una marató meitat o tot l'assumpte, aquest sabata lleuger fa cada gambada més gambada comfortable.Every comença amb un aterratge suau, amb un amortiment GEL darrere del peu posicionat més a prop del seu peu. Mantingui marcant divisions ràpides amb un nou suport de taló que assegura el seu peu a place.Bound fora de la terra amb el bouncier Fluidride 2.0 entresola Gaudiu d'aterratges més suaus amb amortiment GEL col·locats en la posició correcta per als corredors neutres

Obtenir un gran ajustament còmode gràcies a una superior amb punts mínims i una impressió 3D esquelet que li dóna un suport addicional.


Compra Asics Gel Nimbus 18 Running Shoes que sempre has desitjat al preu més baix! La botiga de running i triatló runnerinn farà realitat els teus somnis! Troba Calçat home a preus imbatibles. Fes una ullada a la descripció del producte amb les característiques tècniques i les valoracions dels clients que ja han comprat Asics Gel Nimbus 18 Running Shoes. Aconsegueix les millors ofertes i descobreix les últimes promocions del catàleg online de running i triatló!

Característiques Asics Gel Nimbus 18 Running Shoes

Tipus de petjada
Neutre
Drop
9-12 mm
Color
Verd
Pes
250 g a 300 g
Amplada calçat
Estàndard

Busques unes sabatilles per a córrer?

Busques unes sabatilles per a córrer?

Et recomanem les més adequades per a tu

Començar

Escriu una opinió sobre aquest producte i guanya CoINNs coinns

Asics Gel Nimbus 18 Running Shoes

Asics nimbus

-

Molt contenta amb la compra i el servei rebut. Repetiré segur !!

Asics Gel Nimbus 18 Running Shoes

Perfecte

-

Sabatilla molt còmoda, perfecta per córrer, enviament i demanat tot realitzat correctament, és una botiga recomanable per a la compra on-line.

Escriu una opinió sobre aquest producte

Puntuació del producte

Els teus comentaris són importants per a nosaltres, els nostres experts revisaran la teva opinió sobre aquest producte i el publicarà dins dels 5 dies hàbils. Assegureu-vos que la vostra opinió se centra en el producte i la vostra experiència, això ajudarà a altres clients a prendre decisions més segures. Si teniu algun problema amb una comanda, contacta´ns.

He llegit i accepto les condicions contingudes a la Política de Privacitat sobre el tractament de les meves dades per gestionar la meva consulta o petició

  • 30 return

    DEVOLUCIÓ
    EN 30 DIES

  • Pay

    COMPRA I PAGAMENT
    SEGURS

  • like or return

    SATISFACCIÓ
    100% GARANTIDA

  • pice

    GARANTIA DEL
    PREU MÉS BAIX

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Tancar
up up