up

Opció `Recorda´m en aquest ordinador`

Selecciona la opció `Recorda´m en aquest ordinador` si en un futur vols iniciar sessió automàticament a l´ordinador. La sessió es mantindrà activa durant 45 dies. Sisplau, no utilitzis la opció `Recorda´m en aquest ordinador` si utilitzes un ordinador d´accés públic o l´utilitza més d´una persona.

Informació del venedor

Venut i enviat per

Devolució de comanda

Camelbak Cortez Pack 3L

plus
Camelbak

Camelbak Cortez Pack 3L

Descripció Camelbak Cortez Pack 3L

Característiques:

El Cortez li permet assegurar amb fermesa la seva aigua potable de la seva caiac.

Aquesta coberta muntada dipòsit Antídot compta amb el nostre Sistema d'enllaç ràpid, una tira d'adherència a la part posterior per ajudar a mantenir-la en el seu lloc, un desbordament de bungee per assegurar ràpidament un barret o una capa de la roba, i l'accés extern al dipòsit port omplir.

El Cortez també ve amb una coberta de tub aïllat per mantenir la seva aigua freda i una tapa de la vàlvula de mossegada per mantenir riu o aigua de mar fora de la interfície de beguda.

Antídot Característiques Reservoir:

Sistema d'Enllaç ràpid, 1/4 de volta / tancament tapa de fàcil obertura, fillport lleuger, centre desconcertant i disseny de baix perfil, va patentar la vàlvula Big Bite, la tecnologia HydroGuard, tub PureFlow, fàcil de netejar opening.Specifications boca ampla:

Hidratació Capacitat: 100 oz / 3 L dipòsit.

Empaquetatge Només Pes: 7 oz / 210 g.

Teixit: 70D quadre de niló ripstop diamant.



Enhorabona, has trobat la millor oferta per Camelbak Cortez Pack 3L. A trekkinn trobaràs el millor equipament esportiu de muntanya. I també podràs rebre els millors consells i recomanacions del nostre equip d’experts en muntanya. Posem al teu abast tota la informació dels productes, característiques tècniques, opinions d’altres clients, etc. perquè puguis escollir exactament el producte que necessites. I et facilitem varis filtres perquè comparis les ofertes en milers de productes de Bosses d´aigua.

Característiques Camelbak Cortez Pack 3L

Color
Taronja
Platejat

Escriu una opinió sobre aquest producte i guanya CoINNs coinns

Camelbak Cortez Pack 3L

Paquet de cortez camelbak

-

Fàcil d'utilitzar. Es connecta també.

Camelbak Cortez Pack 3L

Camelbak paquet de cortez

-

L'operació és ràpida i indolora. Els equips d'alta qualitat. La plena satisfacció.

Escriu una opinió sobre aquest producte

Puntuació del producte

Els teus comentaris són importants per a nosaltres, els nostres experts revisaran la teva opinió sobre aquest producte i el publicarà dins dels 5 dies hàbils. Assegureu-vos que la vostra opinió se centra en el producte i la vostra experiència, això ajudarà a altres clients a prendre decisions més segures. Si teniu algun problema amb una comanda, contacta´ns.

He llegit i accepto les condicions contingudes a la Política de Privacitat sobre el tractament de les meves dades per gestionar la meva consulta o petició

  • 30 return

    DEVOLUCIÓ
    EN 30 DIES

  • Pay

    COMPRA I PAGAMENT
    SEGURS

  • like or return

    SATISFACCIÓ
    100% GARANTIDA

  • pice

    GARANTIA DEL
    PREU MÉS BAIX

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Tancar
up up