up

Opció `Recorda´m en aquest ordinador`

Selecciona la opció `Recorda´m en aquest ordinador` si en un futur vols iniciar sessió automàticament a l´ordinador. La sessió es mantindrà activa durant 45 dies. Sisplau, no utilitzis la opció `Recorda´m en aquest ordinador` si utilitzes un ordinador d´accés públic o l´utilitza més d´una persona.

Informació del venedor

Venut i enviat per

Devolució de comanda

360

CMP Pantalons 38A1586

plus
CMP

CMP Pantalons 38A1586

Descripció CMP Pantalons 38A1586

Pants Pants és un pantaló CMP per a dona de tipus softshell de polièster per a una major durabilitat i elastà per afavorir la llibertat de moviments.

Aquesta roba esportiva per a dona incorpora un laminat tèrmic que protegeix contra els elements de l’entorn i, al mateix temps, garanteix la transpiració. Les seves costures estan parcialment segellades per minimitzar el contacte de la pell amb la humitat. Si ho necessiteu, podeu incloure una corretja per a una major ajustabilitat.

A la part frontal, a l’alçada dels malucs, la peça impermeable CMP té butxaques amb cremallera que us permeten protegir els vostres objectes personals amb seguretat. El seu tancament està imposat per una cremallera i un botó La versió està disponible en una gran varietat de colors i mides.

Aquest pantaló softshell és ideal per esquiar.

La tecnologia ClimaProtect ofereix protecció contra aigua (WP 7.000) i transpirabilitat (MVP 3.000).


No esperis més i compra CMP Pantalons 38A1586 amb el millor servei d’enviament i el preu més baix. A més, a snowinn trobaràs altres Pantalons a la categoria de Roba dona per completar la teva compra i el teu equipament. Compra CMP Pantalons 38A1586 i ho rebràs a casa molt aviat. Dóna un cop d’ull a les ofertes de Pantalons i aconsegueix les millors gangues.

Característiques CMP Pantalons 38A1586

Llargada
Llargs
Color
Blau
Prestacions
Elasticitat
Impermeable
Tèrmiques
Paravent
Tipus De Pantaló
Soft Shell

Escriu una opinió sobre aquest producte i guanya CoINNs coinns

CMP Pantalons 38A1586

Pantalons

-

Ajust excel·lent, bona relació qualitat / preu

CMP Pantalons 38A1586

Còmodes

-

Pantalons que queden com un guant, càlids (no els he provat en temperatures extremes) i no passa l'aigua (parlo de pluja fina i caigudes a la neu que és el que he provat fins ara). Jo diria que la relació qualitat-preu està molt bé.

Escriu una opinió sobre aquest producte

Puntuació del producte

Els teus comentaris són importants per a nosaltres, els nostres experts revisaran la teva opinió sobre aquest producte i el publicarà dins dels 5 dies hàbils. Assegureu-vos que la vostra opinió se centra en el producte i la vostra experiència, això ajudarà a altres clients a prendre decisions més segures. Si teniu algun problema amb una comanda, contacta´ns.

He llegit i accepto les condicions contingudes a la Política de Privacitat sobre el tractament de les meves dades per gestionar la meva consulta o petició

  • 30 return

    DEVOLUCIÓ
    EN 30 DIES

  • Pay

    COMPRA I PAGAMENT
    SEGURS

  • like or return

    SATISFACCIÓ
    100% GARANTIDA

  • pice

    GARANTIA DEL
    PREU MÉS BAIX

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Tancar
up up