up

Opció `Recorda´m en aquest ordinador`

Selecciona la opció `Recorda´m en aquest ordinador` si en un futur vols iniciar sessió automàticament a l´ordinador. La sessió es mantindrà activa durant 45 dies. Sisplau, no utilitzis la opció `Recorda´m en aquest ordinador` si utilitzes un ordinador d´accés públic o l´utilitza més d´una persona.

Informació del venedor

Venut i enviat per

Devolució de comanda

360

CMP Pantalons Salopette 38W0876

plus
CMP

CMP Pantalons Salopette 38W0876

Descripció CMP Pantalons Salopette 38W0876

Salopette Pants és un pantaló llarg CMP per a home que s'adapta a la vostra fesomia gràcies a la seva construcció ergonòmica. Els avantatges d’aquesta roba són tèrmics en mantenir la temperatura corporal malgrat les baixes temperatures a l’exterior.

Els pantalons tallavent inclouen la tecnologia Wind Protect que us protegeix de les ràfegues de vent fredes. A més, també incorpora teixit de polièster que ofereix una resistència adequada a l’aigua i la transpiració que necessiteu per mantenir la pell seca i fresca durant més temps.

L’estructura d’aquests pantalons inclou corretges, amb el nom de la marca, que podeu ajustar o treure segons les vostres necessitats, també inclou polaines i insercions de protecció als turmells per convertir-la en una peça d’alt rendiment. Als laterals, té butxaques per a les mans que permeten guardar les seves pertinences amb seguretat mitjançant l’ús de la cremallera.

Aquestes salopetes elaborades amb teixits estirats són esportives i dinàmiques.

La tecnologia tect CLIMAPRO ™, una capa especial de micropor tèrmic inserida entre els teixits, ofereix una màxima protecció contra el vent i l'aigua.

Els materials que s’utilitzen asseguren que les salopetes són una peça de roba de qualitat i duradora, mentre que el teixit estirador ofereix una excel·lent llibertat de moviment.

Altres funcions destacades inclouen:

costures gravades, puntes de neu, cinturó ajustable, tirants desmuntables, genolls articulats i reforços de protecció al voltant dels turmells.


Compra avui mateix CMP Pantalons Salopette 38W0876 per només 0 $. Fabricat per CMP, CMP Pantalons Salopette 38W0876 està disponible amb una gran varietat de talles i colors perquè trobis exactament el producte que necessites. A snowinn t’oferim els preus més baixos dels teus productes de esquí favorits. Dóna un cop d’ull a la gran varietat de Pantalons a la secció de Roba dona.

Característiques CMP Pantalons Salopette 38W0876

Llargada
Llargs
Color
Negre
Prestacions
Impermeable
Tèrmiques
Paravent
Tipus De Pantaló
Aïllat

Escriu una opinió sobre aquest producte i guanya CoINNs coinns

Escriu una opinió sobre aquest producte

Puntuació del producte

Els teus comentaris són importants per a nosaltres, els nostres experts revisaran la teva opinió sobre aquest producte i el publicarà dins dels 5 dies hàbils. Assegureu-vos que la vostra opinió se centra en el producte i la vostra experiència, això ajudarà a altres clients a prendre decisions més segures. Si teniu algun problema amb una comanda, contacta´ns.

He llegit i accepto les condicions contingudes a la Política de Privacitat sobre el tractament de les meves dades per gestionar la meva consulta o petició

  • 30 return

    DEVOLUCIÓ
    EN 30 DIES

  • Pay

    COMPRA I PAGAMENT
    SEGURS

  • like or return

    SATISFACCIÓ
    100% GARANTIDA

  • pice

    GARANTIA DEL
    PREU MÉS BAIX

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Tancar
up up