up

Opció `Recorda´m en aquest ordinador`

Selecciona la opció `Recorda´m en aquest ordinador` si en un futur vols iniciar sessió automàticament a l´ordinador. La sessió es mantindrà activa durant 45 dies. Sisplau, no utilitzis la opció `Recorda´m en aquest ordinador` si utilitzes un ordinador d´accés públic o l´utilitza més d´una persona.

Informació del venedor

Venut i enviat per

Devolució de comanda

360

Columbia Bugaboo Omni Heat Pants

Columbia Bugaboo Omni Heat Pants

Columbia Bugaboo Omni Heat Pants

plus
Columbia

Columbia Bugaboo Omni Heat Pants

Descripció Columbia Bugaboo Omni Heat Pants

Estar sempre calent és una prioritat que haureu de tenir a la neu. Bugaboo Omni Heat Regular és un model d'esquí creat per mantenir-vos còmode . La versió és unicolor i té una configuració clàssica.

La peça inclou la reconeguda tecnologia de Columbia Omni Heat, un sistema que manté la calor del cos a través de les seves costures segellades, especialment en dies freds . A més, us sentiràs molt tranquil, perquè ho percebreu com a pell de préssec.

La cintura d'aquest model és ajustable . Als laterals, té butxaques per col·locar les mans amb cremallera. El teixit és 100% niló, mentre que el revestiment reflector és de 100% polièster. Disponible des de la tarifa XS fins a XXL. Aconsegueixi la compra de la teva pròxima aventura plena de neu amb la garantia de mantenir-te calenta i sec gràcies a aquest pantaló aprovat per ;esquí. Experimenteu la calidesa sense igual amb el nostre folre reflectant i teixit impermeable, el que significa que quedareu completament sec, no importa quantes vegades caiguis a la neu. Una cintura ajustable evita els esborranys, mentre que les cremalleres de la part inferior de la cama i la gaita interna proporcionen més comoditat i flexibilitat.

Especificacions:

Teixit:

Omni Tech ™ Legacy Twill 100% niló

Omni Heat ™ folre reflectant 100% polièster

60g Microtemp XF II 100% polièster

Tecnologia:

Omni Heat ™ reflectent:

Calor Reflectiu Tèrmic

Omni Tech ™:

Impermeable Transpirable. Garantit.


Si estàs buscant Columbia Bugaboo Omni Heat Pants, avui estàs de sort! A la botiga online de esquí trobaràs el material esportiu al preu més baix i podràs comprar en un entorn totalment segur i amb la confiança de snowinn. No esperis més i fes la compra online dels productes de Roba home. snowinn t’ofereix una selecció exclusiva de Pantalons per la pràctica de diferents activitats. Tots els productes de la secció de Pantalons estan especialment dissenyats per satisfer les teves necessitats i donar-te el total control en la pràctica de l’esport, independentment del nivell que tinguis o el temps que faci.

Característiques Columbia Bugaboo Omni Heat Pants

Llargada
Llargs
Color
Taronja
Prestacions
Impermeable
Tèrmiques
Paravent
Tipus de pantaló
Insulated

Escriu una opinió sobre aquest producte i guanya CoINNs coinns

Columbia Bugaboo Omni Heat Pants

% 100 orjinal

-

Dünya markalarının hepsinin bir ara dóna toplandığı tek site trekkinn hertürlü ihtiyaçlarımızın A donen Z ie kadar bulabileceğimiz üstelik en uygun fiyat garantisi veu en orjinal ürün kalitesinin Yanin dóna Güler yüzlü ilgili personeliyle vermis olduğu güvenle birçok ülkeye teslimatları ile gönüller de taht kurmuş bir site Trekkinn Turkiye donin alışveriş yapmamayı düşünen terettud etmeden Gönül rahatlığıyla alışveriş yapabilirsiniz 10. Gün sonunda dóna elinize teslimat ...

Escriu una opinió sobre aquest producte

Puntuació del producte

Els teus comentaris són importants per a nosaltres, els nostres experts revisaran la teva opinió sobre aquest producte i el publicarà dins dels 5 dies hàbils. Assegureu-vos que la vostra opinió se centra en el producte i la vostra experiència, això ajudarà a altres clients a prendre decisions més segures. Si teniu algun problema amb una comanda, contacta´ns.

He llegit i accepto les condicions contingudes a la Política de Privacitat sobre el tractament de les meves dades per gestionar la meva consulta o petició

  • 30 return

    DEVOLUCIÓ
    EN 30 DIES

  • Pay

    COMPRA I PAGAMENT
    SEGURS

  • like or return

    SATISFACCIÓ
    100% GARANTIDA

  • pice

    GARANTIA DEL
    PREU MÉS BAIX

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Tancar
up up