up

Opció `Recorda´m en aquest ordinador`

Selecciona la opció `Recorda´m en aquest ordinador` si en un futur vols iniciar sessió automàticament a l´ordinador. La sessió es mantindrà activa durant 45 dies. Sisplau, no utilitzis la opció `Recorda´m en aquest ordinador` si utilitzes un ordinador d´accés públic o l´utilitza més d´una persona.

Informació del venedor

Venut i enviat per

Devolució de comanda

Columbia Chillin Hooded Fleece

Columbia Chillin Hooded Fleece

plus
Columbia

Columbia Chillin Hooded Fleece

Descripció Columbia Chillin Hooded Fleece

Una jaqueta esportiva amb la qual exhibireu el vostre estil és Chillin Fleece . Aquest accessori esportiu, dissenyat per Columbia, destaca per tenir un estil suau amb el qual et protegiràs del fred i mantenir el tors calent.

Amb aquesta peça es garanteix l’ajustament perquè el seu tall està actiu . Amb aquest disseny, podeu fer els moviments que vulgueu. A més, dins de les seves dades per protegir el cap de la pluja, té una campana adaptable a les seves dimensions. Un dels detalls que s’ofereixen són les vores del punter i l’embolcall.

Disposa de butxaques frontals per mantenir les mans calentes o també és funcional per protegir articles personals de petita grandària mitjançant la inclusió de cremalleres. Al davant, la jaqueta de running té una cremallera completa . La peça està fabricada en 100% polièster. Disponible de la mida XS a XL. Aquest folre acolorit casual té una caputxa pràctica i una cremallera de llarga durada, mantenint les ràfegues ventoses i la calidesa. Les butxaques de les mans cremades són una característica útil per transportar elements amb seguretat.

Característiques:

Durada del centre: 25 in

Especificacions:

TEIXIT:

Conquilla: 100% polièster


Columbia Chillin Hooded Fleece és el producte perfecte per aconseguir tots els objectius de muntanya que et plantegis. Completa la teva comanda amb altres productes de Forros polars i gaudeix de l’esport com mai! Alguns productes de la categoria de Roba dona estan en promoció especial. Troba’ls a trekkinn! T’oferim una àmplia selecció de productes de Columbia, fabricats amb els millors materials del mercat i utilitzant les tecnologies més innovadores.

Característiques Columbia Chillin Hooded Fleece

Caputxa
Amb caputxa
Color
Gris

Escriu una opinió sobre aquest producte i guanya CoINNs coinns

Escriu una opinió sobre aquest producte

Puntuació del producte

Els teus comentaris són importants per a nosaltres, els nostres experts revisaran la teva opinió sobre aquest producte i el publicarà dins dels 5 dies hàbils. Assegureu-vos que la vostra opinió se centra en el producte i la vostra experiència, això ajudarà a altres clients a prendre decisions més segures. Si teniu algun problema amb una comanda, contacta´ns.

He llegit i accepto les condicions contingudes a la Política de Privacitat sobre el tractament de les meves dades per gestionar la meva consulta o petició

  • 30 return

    DEVOLUCIÓ
    EN 30 DIES

  • Pay

    COMPRA I PAGAMENT
    SEGURS

  • like or return

    SATISFACCIÓ
    100% GARANTIDA

  • pice

    GARANTIA DEL
    PREU MÉS BAIX

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Tancar
up up