up

Opció `Recorda´m en aquest ordinador`

Selecciona la opció `Recorda´m en aquest ordinador` si en un futur vols iniciar sessió automàticament a l´ordinador. La sessió es mantindrà activa durant 45 dies. Sisplau, no utilitzis la opció `Recorda´m en aquest ordinador` si utilitzes un ordinador d´accés públic o l´utilitza més d´una persona.

Informació del venedor

Venut i enviat per

Devolució de comanda

Columbia On The Slope II Pants

Columbia On The Slope II Pants

plus
Columbia

Columbia On The Slope II Pants

Descripció Columbia On The Slope II Pants

A la pista II es troben pantalons d'esquí de dona . Aquesta peça està recoberta a l'exterior per un material impermeable que impedeix que el fred i l'aigua penetrin a la pell. D’aquesta manera, mantingueu sec i fresc més temps.

La roba d’esport d’hivern està fabricada amb un 100% polièster per a una durabilitat. Als laterals, té butxaques que afavoreixen la temperatura corporal de les mans. A les cames, porta una butxaca amb cremallera per protegir els objectes personals petits.

La cintura d’aquests pantalons d’esports d’hivern es pot ajustar segons les vostres necessitats. Entre els avantatges que trobareu en aquest armari esportiu, hi ha la sortida eficient de la transpiració. El tancament de la peça a la zona frontal es fa mitjançant dos botons clapadors. Disponible en diferents colors i mides. Característiques:

Omni TECH TM impermeable / transpirable segellat críticament per costura

Cintura ajustable

Butxaques amb cremallera

Barreja interna

Especificacions:

TEIXITS:

Shell: Omni Tech TM Legacy Twill 100% nylon.

Forrellat: Tricot tàctil Chamois 100% polièster.

Aïllament: 60 g Microtemp XF II 100% polièster.


Necessites algun producte més de esquí de la marca Columbia? A snowinn, la teva botiga online de esquí, tens una àmplia varietat de productes de esquí que podràs utilitzar amb Columbia On The Slope II Pants. En aquests moments Columbia On The Slope II Pants està en estoc. Volem satisfer les necessitats de tot esportista, per això prestem especial atenció en seleccionar els millors productes de esquí.

Característiques Columbia On The Slope II Pants

Llargada
Llargs
Color
Vermell
Prestacions
Tèrmiques
Paravent
Impermeable
Tipus de pantaló
Insulated

Escriu una opinió sobre aquest producte i guanya CoINNs coinns

Escriu una opinió sobre aquest producte

Puntuació del producte

Els teus comentaris són importants per a nosaltres, els nostres experts revisaran la teva opinió sobre aquest producte i el publicarà dins dels 5 dies hàbils. Assegureu-vos que la vostra opinió se centra en el producte i la vostra experiència, això ajudarà a altres clients a prendre decisions més segures. Si teniu algun problema amb una comanda, contacta´ns.

He llegit i accepto les condicions contingudes a la Política de Privacitat sobre el tractament de les meves dades per gestionar la meva consulta o petició

  • 30 return

    DEVOLUCIÓ
    EN 30 DIES

  • Pay

    COMPRA I PAGAMENT
    SEGURS

  • like or return

    SATISFACCIÓ
    100% GARANTIDA

  • pice

    GARANTIA DEL
    PREU MÉS BAIX

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Tancar
up up