up

Opció `Recorda´m en aquest ordinador`

Selecciona la opció `Recorda´m en aquest ordinador` si en un futur vols iniciar sessió automàticament a l´ordinador. La sessió es mantindrà activa durant 45 dies. Sisplau, no utilitzis la opció `Recorda´m en aquest ordinador` si utilitzes un ordinador d´accés públic o l´utilitza més d´una persona.

Informació del venedor

Venut i enviat per

Devolució de comanda

360

Columbia Pantalons Veloca Vixen

Columbia Pantalons Veloca Vixen

plus
Columbia

Columbia Pantalons Veloca Vixen

Descripció Columbia Pantalons Veloca Vixen

Per als amants del snowboard, hi ha els pantalons regulars Veloca Vixen . Aquest model creat per Columbia us ofereix la protecció impermeable que necessiteu. La peça està fabricada en 100% polièster, tant a la closca com a l'aïllant, i 100% niló a la part inferior del folre.

Per aconseguir la llibertat de moviments que vulgueu, els pantalons esportius tenen la forma adequada a la cintura. A mesura que baixeu, l’estructura és més fluixa . Les seves membranes eviten la penetració de l’aigua perquè les seves costures estan completament segellades. D'altra banda, el farciment sintètic afavoreix la temperatura corporal i es dispersa al llarg de les cames.

El model està equipat amb la tecnologia Omni Heat TM que manté la calor del cos durant les temporades fredes . A més, percebreu la suavitat dels pantalons de la dermis perquè el teixit se sent molt tou. La seva estructura té una cremallera amb tancament de doble botó. Per a més seguretat, les butxaques situades als costats disposen de cremalleres. Per a altres objectes, té una bossa de seguretat situada a la cama dreta. Pel que fa a la neteja i l'assecat dels pantalons de surf de neu ha de ser una màquina. Característiques:

Omni HEAT TM tèrmic reflector i aïllament

Omni TECH TM impermeable i totalment transpirable segellat completament

Venting de les cames

Lengüetes ajustables a la cintura

Butxaques amb cremallera

Bosses amb cremallera a la butxaca

Cremallera inferior de la cama

Barreja interna

Especificacions:

TEIXITS:

Shell: 100% polièster Reflex Stretch twill.

Forrellat: Omni Heat TM reflectant

Microtex Light 100% polièster.

Aïllament: aïllament tèrmic Omni Heat TM de 60 g.


Compra avui mateix Columbia Pantalons Veloca Vixen per només 0 $. Fabricat per Columbia, Columbia Pantalons Veloca Vixen està disponible amb una gran varietat de talles i colors perquè trobis exactament el producte que necessites. A snowinn t’oferim els preus més baixos dels teus productes de esquí favorits. Dóna un cop d’ull a la gran varietat de Pantalons a la secció de Roba dona.

Característiques Columbia Pantalons Veloca Vixen

Llargada
Llargs
Color
Rosa
Prestacions
Paravent
Detalls Reflectants
Tèrmiques
Impermeable
Tipus De Pantaló
Aïllat

Escriu una opinió sobre aquest producte i guanya CoINNs coinns

Escriu una opinió sobre aquest producte

Puntuació del producte

Els teus comentaris són importants per a nosaltres, els nostres experts revisaran la teva opinió sobre aquest producte i el publicarà dins dels 5 dies hàbils. Assegureu-vos que la vostra opinió se centra en el producte i la vostra experiència, això ajudarà a altres clients a prendre decisions més segures. Si teniu algun problema amb una comanda, contacta´ns.

He llegit i accepto les condicions contingudes a la Política de Privacitat sobre el tractament de les meves dades per gestionar la meva consulta o petició

  • 30 return

    DEVOLUCIÓ
    EN 30 DIES

  • Pay

    COMPRA I PAGAMENT
    SEGURS

  • like or return

    SATISFACCIÓ
    100% GARANTIDA

  • pice

    GARANTIA DEL
    PREU MÉS BAIX

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Tancar
up up