up

Opció `Recorda´m en aquest ordinador`

Selecciona la opció `Recorda´m en aquest ordinador` si en un futur vols iniciar sessió automàticament a l´ordinador. La sessió es mantindrà activa durant 45 dies. Sisplau, no utilitzis la opció `Recorda´m en aquest ordinador` si utilitzes un ordinador d´accés públic o l´utilitza més d´una persona.

Informació del venedor

Venut i enviat per

Devolució de comanda

360

Dainese snow Pantalons Awa P M2

plus
Dainese snow

Dainese Snow Pantalons Awa P M2

Descripció Dainese snow Pantalons Awa P M2

Els pantalons Dainese Awa P M2 són la peça que garanteix una protecció extrema contra les condicions meteorològiques adverses durant les pràctiques d’ esquí alpí perquè és tèrmica, impermeable, transpirable, elàstica i molt resistent a l’abrasió .

El teixit Polartec Power Shield és el responsable d’aquests pantalons impermeables que ofereixen una gran absorció d’humitat, repel·leixen l’aigua i el vent, són molt flexibles perquè pugueu moure’s lliurement i s’asseguri la seva durabilitat contra les llàgrimes. Proporcionen una impermeabilitat de 5.000 mm, les costures estan segellades i les cremalleres també són impermeables.

Aquest pantaló d’esquí ve amb cinturons, polsera per a la neu, protecció a la vora, butxaca amb cremallera a la cama i detalls reflectants per fer-lo visible en condicions de poca llum. Característiques:

Corretges de corretja

Arrancador de neu amb pinces de silici

Protecció de vora d'esquí a la esquena

Ajust de la corretja de velcro

Cremalleres ajustades per aigua

Especificacions:

Pes: 0,70 kg


Estàs interessat en Dainese snow Pantalons Awa P M2? Entra a la secció de esquí i descobreix una gran varietat de Roba home i accessoris que t’ajudaran a practicar esport amb el millor equipament. El nostre equip tècnic verifica que tots els productes de esquí estan en perfectes condicions. No busquis més! La col•lecció de Roba home està disponible amb varis colors i dissenys.

Característiques Dainese snow Pantalons Awa P M2

Llargada
Llargs
Color
Negre
Prestacions
Elasticitat
Impermeable
Detalls Reflectants
Tèrmiques
Paravent
Tipus De Pantaló
Funda

Escriu una opinió sobre aquest producte i guanya CoINNs coinns

Dainese snow Pantalons Awa P M2

Bon pantaló d'esquí

-

He trobat que aquest pantaló és bastant còmode amb el material que es pot estirar. Crec que aquest pantaló fi pot ser bo tant per a condicions càlides com fredes si es posa una primera capa abans. Molt elegant per a esquí alpí o taula.

Dainese snow Pantalons Awa P M2

Pantalons: un gran avantatge

-

Pantalons sensacionals per a dies assolellats i càlids a les pistes, tallat excel·lent i per tant un bon ajust.

Escriu una opinió sobre aquest producte

Puntuació del producte

Els teus comentaris són importants per a nosaltres, els nostres experts revisaran la teva opinió sobre aquest producte i el publicarà dins dels 5 dies hàbils. Assegureu-vos que la vostra opinió se centra en el producte i la vostra experiència, això ajudarà a altres clients a prendre decisions més segures. Si teniu algun problema amb una comanda, contacta´ns.

He llegit i accepto les condicions contingudes a la Política de Privacitat sobre el tractament de les meves dades per gestionar la meva consulta o petició

  • 30 return

    DEVOLUCIÓ
    EN 30 DIES

  • Pay

    COMPRA I PAGAMENT
    SEGURS

  • like or return

    SATISFACCIÓ
    100% GARANTIDA

  • pice

    GARANTIA DEL
    PREU MÉS BAIX

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Tancar
up up