up

Opció `Recorda´m en aquest ordinador`

Selecciona la opció `Recorda´m en aquest ordinador` si en un futur vols iniciar sessió automàticament a l´ordinador. La sessió es mantindrà activa durant 45 dies. Sisplau, no utilitzis la opció `Recorda´m en aquest ordinador` si utilitzes un ordinador d´accés públic o l´utilitza més d´una persona.

Informació del venedor

Venut i enviat per

Devolució de comanda

360

Dakine Guants Titan Goretex

Dakine Guants Titan Goretex

plus
Dakine

Dakine Guants Titan Goretex

Descripció Dakine Guants Titan Goretex

DAKINE TITAN GORE TEX MITT

La carcassa d'estil de guant del Titan Mitt és repel·lent a l'aigua i duradora, i la plaqueta GORE TEX amb Gore Warm afegeix calidesa i impermeabilització. Un guant extraïble de Storm Liner és compatible amb la pantalla tàctil, de manera que pugueu mantenir-vos al dia amb la vostra tripulació sense que alguna molèstia de congelació arruïnin els vostres plans, i us resulti molt més fàcil assecar els guants després d'un llarg dia o fer-los una neteja tan necessària . Una palma Rubbertec significa una durabilitat resistent a la zona més manejada del guant, alhora que li proporciona una adherència segura. Mentrestant, la cremallera exterior resistent a la cremallera és ideal per assegurar la clau del seu armari i els diners de la cervesa, i funciona com a butxaca del paquet de calor quan no esteu fent calor.

DETALLS

Garantia limitada de 2 anys

INSERIU: GORE TEX + Gore Warm technology / Impermeable i transpirable

AULLLAMENT: sintètic alt altell [Guant 110 / 230g] [Mitt 110 / 280g]

PALM: Rubbertec

SHELL: Poli amb tractament DWR

FOLRE: 150g Tricot

MATERIALS

INSERIU: GORE TEX + Gore Warm technology / Impermeable i transpirable

AULLLAMENT: sintètic alt altell [Guant 110 / 230g] [Mitt 110 / 280g]

PALM: Rubbertec

SHELL: Poli amb tractament DWR

FOLRE: 150g Tricot

TANCAMENT DE GANIVETS: Guantell amb una mà

GUANÇA DE TEMPORITZADOR DESMUNTABLE: Folre polar flexible de 4 vies compatible amb pantalla tàctil

INSTRUCCIONS DE CURA

Tots els guants Dakine no de pell es poden rentar a màquina. Premeu suaument l'excés d'aigua abans de penjar-la per assecar-la. No recomanem que els guants es netegin a l'interior. Quan sigui possible, permeteu que els guants s'assequin a temperatura ambient, en lloc de col·locar-los a prop d’un escalfador o en una assecadora, ja que això podria danyar els materials.


En aquest moment, el producte Dakine Guants Titan Goretex està en estoc a snowinn. Completa el teu equipament per aquesta temporada amb una àmplia selecció de Guants. Troba altres productes de esquí de la marca Dakine que tenim a la botiga online de esquí. A snowinn tenim en estoc les últimes novetats i dissenys de Roba home. Trobaràs la millor selecció de material de esquí i els productes que més s’adapten a les teves necessitats.

Característiques Dakine Guants Titan Goretex

Tipus De Guant
Manoples
Color
Negre

Escriu una opinió sobre aquest producte i guanya CoINNs coinns

Dakine Guants Titan Goretex

Tirant neu

-

Són molt càlids. I també portar guants lleugers.

Dakine Guants Titan Goretex

Guants

-

La mida L del guant de 5 dits totalment obert era una mica petita, així que em vaig comprar uns guants calents de mida XL. No era tan gran, però crec que fa calor, així que estic desitjant que arribi la temporada. Vull tornar a utilitzar-lo

Escriu una opinió sobre aquest producte

Puntuació del producte

Els teus comentaris són importants per a nosaltres, els nostres experts revisaran la teva opinió sobre aquest producte i el publicarà dins dels 5 dies hàbils. Assegureu-vos que la vostra opinió se centra en el producte i la vostra experiència, això ajudarà a altres clients a prendre decisions més segures. Si teniu algun problema amb una comanda, contacta´ns.

He llegit i accepto les condicions contingudes a la Política de Privacitat sobre el tractament de les meves dades per gestionar la meva consulta o petició

  • 30 return

    DEVOLUCIÓ
    EN 30 DIES

  • Pay

    COMPRA I PAGAMENT
    SEGURS

  • like or return

    SATISFACCIÓ
    100% GARANTIDA

  • pice

    GARANTIA DEL
    PREU MÉS BAIX

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Tancar
up up