up

Opció `Recorda´m en aquest ordinador`

Selecciona la opció `Recorda´m en aquest ordinador` si en un futur vols iniciar sessió automàticament a l´ordinador. La sessió es mantindrà activa durant 45 dies. Sisplau, no utilitzis la opció `Recorda´m en aquest ordinador` si utilitzes un ordinador d´accés públic o l´utilitza més d´una persona.

Informació del venedor

Venut i enviat per

Devolució de comanda

360

Helly hansen Pantalons Legendary Insulated

Helly hansen Pantalons Legendary Insulated

plus
Helly hansen

Helly Hansen Pantalons Legendary Insulated

Descripció Helly hansen Pantalons Legendary Insulated


No cal esperar més, presentem el nou pantaló d’esquí ASLLAT LEGENDARI , té un disseny fluix per a una major llibertat de moviment.

Fabricat en teixit HELLY TECH Performance que proporciona a la peça una major impermeabilització, resistència al vent i transpirabilitat. Les seves costures hermètiques garanteixen un gran aïllament de la calor corporal.

Té dues butxaques laterals amb cremalleres i una cintura amb ajust de velcro per a una major comoditat. Ajust elàstic a la vora inferior de les cames, per a una major comoditat quan es porten botes. Té teixit de reforç per a una major durabilitat. És una peça hidròfuga.
Característiques:

Performance d'Helly Tech®

Construcció de teixit de 2 capes

Teixit elàstic de 2 vies

Totalment aïllat

Segellat totalment amb costures

Reforç de la vora inferior per a una major durabilitat

Especificacions:

Teixit:

Cara: 100% polièster

Esquena: 100% poliuretà

pes: 570g

Tecnologies:

Estirament de 2 vies: facilitat de moviment i comoditat de teixit elàstic de 2 vies per facilitar el moviment o permetre un ajustament més ajustat per a un aspecte més contemporani.

DWR: Tractament resistent a la repel·lència de l'aigua. S'afegeix un tractament de repel·lència a l'aigua durador als teixits exteriors per fer-los més resistents a l'aigua i transpirables.

Ventilació: ventilació mecànica per ventilació mitjançant cremalleres de ventilació per a un control òptim de la temperatura. La ventilació a través de les reixetes de ventilació està augmentada durant un augment del moviment

Reforç: teixit de reforç extra en àrees crítiques. Reforç en àrees crítiques per a durabilitat i protecció. Típicament són tan reforçats com els colzes, els seients, els genolls i la vora inferior per protegir l'usuari i garantir el temps de vida complet durant la vida de la peça.

Cintura ajustable: cintura ajustable, amb cordó per a un ajust i comoditat individuals. La cintura ajustable garanteix un ajust individual per millorar la comoditat i la funcionalitat. La cintura ajustable també es pot utilitzar per a un ajustament més ajustat o per afegir aire calent o millorar la ventilació mecànica sota activitat.

Wrzip: Les cremalleres resistents a l'aigua ofereixen una protecció lleugera contra el vent i la pluja durant períodes més curts de temps, però no impedirà la penetració de l'aigua amb el temps.


No esperis més i compra Helly hansen Pantalons Legendary Insulated! A snowinn tots els productes de la secció Roba home té la total garantia de Helly hansen. Comprant a la nostra botiga de esquí, et beneficiaràs de tots els avantatges de pertànyer a la nostra comunitat de esquí. Fes la compra avui mateix i rep Helly hansen Pantalons Legendary Insulated en unes hores a casa.

Característiques Helly hansen Pantalons Legendary Insulated

Llargada
Llargs
Color
Vermell
Prestacions
Elasticitat
Paravent
Impermeable
Tèrmiques
Tipus De Pantaló
Aïllat

Escriu una opinió sobre aquest producte i guanya CoINNs coinns

Escriu una opinió sobre aquest producte

Puntuació del producte

Els teus comentaris són importants per a nosaltres, els nostres experts revisaran la teva opinió sobre aquest producte i el publicarà dins dels 5 dies hàbils. Assegureu-vos que la vostra opinió se centra en el producte i la vostra experiència, això ajudarà a altres clients a prendre decisions més segures. Si teniu algun problema amb una comanda, contacta´ns.

He llegit i accepto les condicions contingudes a la Política de Privacitat sobre el tractament de les meves dades per gestionar la meva consulta o petició

  • 30 return

    DEVOLUCIÓ
    EN 30 DIES

  • Pay

    COMPRA I PAGAMENT
    SEGURS

  • like or return

    SATISFACCIÓ
    100% GARANTIDA

  • pice

    GARANTIA DEL
    PREU MÉS BAIX

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Tancar
up up