up

Opció `Recorda´m en aquest ordinador`

Selecciona la opció `Recorda´m en aquest ordinador` si en un futur vols iniciar sessió automàticament a l´ordinador. La sessió es mantindrà activa durant 45 dies. Sisplau, no utilitzis la opció `Recorda´m en aquest ordinador` si utilitzes un ordinador d´accés públic o l´utilitza més d´una persona.

Informació del venedor

Venut i enviat per

Devolució de comanda

360

Helly hansen Llarg Abric Belfast Winter

Helly hansen Llarg Abric Belfast Winter

Helly hansen Llarg Abric Belfast Winter

Helly hansen Llarg Abric Belfast Winter

plus
Helly hansen

Helly Hansen Llarg Abric Belfast Winter

Descripció Helly hansen Llarg Abric Belfast Winter

Aquesta jaqueta impermeable Helly Hansen té fibres que combinades amb un tractament especial no permet que l’aigua passi. L’aïllament Primaloft, a més de protegir el fred i l’aigua de l’entrada al refugi, també garanteix que sigui molt suau al tacte.

Els teixits de Helly Tech Performance dissenyats específicament proporcionen un rendiment esportiu específic amb alts nivells d’impermeabilitat i transpirabilitat per mantenir-vos còmodes i concentrats en el vostre repte. DWR

Tractament reparador d'aigua durable. S'ha afegit un tractament de repel·lència a ;aigua durador a les teles exteriors per fer-les més impermeables i transpirables. El tractament hidròfob fa vessar aigua, neu i brutícia i ajuda a mantenir la resistència a ;aigua i la transpirabilitat a llarg termini.

COSTATS COMPLETAMENT SEMILLATOS / TAPADES

Construcció totalment segellada de costura per al 100% de construcció impermeable. Les construccions totalment segellades de costura usant teixits certificats per Helly Tech ® garanteixen una indumentària 100% resistent a ;aigua, a prova de vents i transpirables per a la vida plena de la roba.

CHIN GUARD

Guàrdia anti barbador per a una protecció adequada i còmoda. El protector contra les mantes protegeix la barbeta de les cremalleres i altres materials quan el coll és cremallat. Permet un ajustament còmode i protector durant llargs períodes de temps.

HEM AJUSTABLE

Femella ajustable a la part inferior, ja sigui amb botons o Velcro per a un ajust individual i comoditat. El doblatge ajustable assegura un ajust individual per millorar la comoditat i la funcionalitat. Tambor ajustable també es pot utilitzar per a la ventilació addicional i la ventilació mecànica millorada sota activitat.

PANTALONS AJUSTABLES

Màniga ajustable, ja sigui amb velcro o botons per a un ajust individual i comoditat. Els punys ajustables garanteixen un ajust individual per millorar la comoditat i la funcionalitat. Els punys de grans dimensions també poden afegir una protecció extra quan s'utilitzen sobre guants i mitones. Les obertures de puny també es poden utilitzar per a la ventilació addicional i la ventilació mecànica millorada.

CONSTRUCCIÓ DE 2PLY

Construcció de tela transpirable impermeable de 2 capes. Una tela externa protectora està unida a la membrana o al recobriment Helly Tech® per a una impermeabilitat i durabilitat duradores. La membrana o el revestiment estan protegits per un revestiment penjat a ;interior afegint calor i omfort. El teixit exterior està protegit per un tractament resistent a la regeneració d'aigua per millorar la impermeabilitat i la transpirabilitat a llarg termini.


Ets un apassionat de moda ? Aconsegueix el Helly hansen Llarg Abric Belfast Winter i disfruta de l’esport amb la total seguretat i confiança que et donen els productes de la marca Helly hansen. Recorda que tenim una gran varietat de productes de Roba dona per a tots els esportistes sigui quin sigui el seu nivell, i per utilitzar-los en qualsevol terreny i condició climàtica. Per tal de garantir-te que tens el material més efectiu i segur de moda , la majoria dels productes que tenim al catàleg de Abrics s’han dissenyat i provat amb la col•laboració d’esportistes professionals i d’alt nivell!

Característiques Helly hansen Llarg Abric Belfast Winter

Tipus Tancament
Cremalleres
Color
Negre
Prestacions
Tèrmiques
Compressible
Paravent
Impermeable
Longitud Cremallera
Cremallera Sencera

Escriu una opinió sobre aquest producte i guanya CoINNs coinns

Helly hansen Llarg Abric Belfast Winter

Estil clàssic

-

Bona qualitat i disseny clàssic, càlid, lleuger...

Helly hansen Llarg Abric Belfast Winter

Gran pelatge

-

Va arribar molt més ràpid del que esperava. Gran abric, m'encanta. S'adapta perfectament, molt còmode. El vaig comprar com a abric per caminar. És perfecte.

Helly hansen Llarg Abric Belfast Winter

Gran abric per a temps humits o nevats

-

Visc al nord-oest del Pacífic. Aquesta jaqueta ha aguantat fortes pluges i trineus a la neu. M’encanta més temps per anar en bicicleta per mantenir l’esquena calenta els dies freds. És calorós durant 30-40F dies amb un suèter lleuger a sota. I molt menys voluminosos que altres jaquetes que vaig provar (Lole Piper Insulated o Eddie Bauer- Girl on the Go).

Helly hansen Llarg Abric Belfast Winter

Excel·lent abric

-

Excel·lent exactament com pensava. Excel·lent tela i acabats perfectes. Les mesures són perfectes. Lliurament precís.

Helly hansen Llarg Abric Belfast Winter

Hh abric

-

Gran abric lleuger. Totalment impermeable. Sembla molt bona i té una mida perfecta. Fàcil procés de compra en snowinn. El lliurament va ser ràpid i precís.

Helly hansen Llarg Abric Belfast Winter

Gran abric d'hivern

-

M'agrada aquest abric, que té un llarg recorregut amb folre per mantenir-vos càlid a l'hivern i la prova d'aigua serveix per gaudir de la vostra secada. Recomanaria l’abric i el servei de SnowInn. Ells tenen els millors preus per a equips d'hivern i el lliurament és fiable.

Escriu una opinió sobre aquest producte

Puntuació del producte

Els teus comentaris són importants per a nosaltres, els nostres experts revisaran la teva opinió sobre aquest producte i el publicarà dins dels 5 dies hàbils. Assegureu-vos que la vostra opinió se centra en el producte i la vostra experiència, això ajudarà a altres clients a prendre decisions més segures. Si teniu algun problema amb una comanda, contacta´ns.

He llegit i accepto les condicions contingudes a la Política de Privacitat sobre el tractament de les meves dades per gestionar la meva consulta o petició

  • 30 return

    DEVOLUCIÓ
    EN 30 DIES

  • Pay

    COMPRA I PAGAMENT
    SEGURS

  • like or return

    SATISFACCIÓ
    100% GARANTIDA

  • pice

    GARANTIA DEL
    PREU MÉS BAIX

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Tancar
up up