up

Opció `Recorda´m en aquest ordinador`

Selecciona la opció `Recorda´m en aquest ordinador` si en un futur vols iniciar sessió automàticament a l´ordinador. La sessió es mantindrà activa durant 45 dies. Sisplau, no utilitzis la opció `Recorda´m en aquest ordinador` si utilitzes un ordinador d´accés públic o l´utilitza més d´una persona.

Informació del venedor

Venut i enviat per

Devolució de comanda

Helly hansen Salt Power

Helly hansen Salt Power

Helly hansen Salt Power

Helly hansen Salt Power

plus
Helly hansen

Helly Hansen Salt Power

Descripció Helly hansen Salt Power

Basat en el nostre popular i provat disseny de la jaqueta de sal, aquest disseny atrevit i modern presenta la marca Helly Hansen Marine Stripe.

Celebrant els 35 anys del disseny Helly Hansen Marine Stripe i l’entrada Whitbread de ´Berge Viking´, el nostre equip de disseny ha creat aquesta versió atrevida i moderna.

Basat en el nostre popular i provat disseny, la jaqueta Salt Power presenta una construcció HELLY TECH® folrada, un teixit al collet i unes butxaques per mantenir-vos càlids i secs, alhora que les funcions ajustables augmenten el confort.

Característiques:

Rendiment Helly Tech®:

Quan el rendiment és clau en qualsevol condició meteorològica, aquesta és la seva barrera tècnica contra els elements.

Reflectors SOLAS®:

Els reflectors SOLAS® són més brillants i reflecteixen la llum des d’angles més nítids que la cinta reflectant ordinària, assegurant-se que es vegi quan calgui.

Collet folrat de folre:

El collet suau folrat de folre suau està dissenyat per afegir protecció i confort quan calgui.

HELLY TECH® PROTECCIÓ Ganxo de ganxo Penja ajustable a la mà Butxaques al pit Butxaques càlides a la mà Butlletines Solas reflectants Capa tonal totalment ajustable Collar de polaire Longitud de maluc, ajustat regularment Tractament de repelència d’aigua duradora (DWR) Construcció de teixit de dos capes impermeable, impermeable i transpirable Tecnologia:

Rendiment de tecnologia Helly:

Per a desafiaments d’alta intensitat en qualsevol clima, l’engranatge Helly Tech® PERFORMANCE us mantindrà sec, còmode i segur en tota la vostra aventura.

Els teixits de rendiment Helly Tech® dissenyats específicament ofereixen un rendiment específic per a esport amb altes resistències a l’aigua i transpirabilitat per mantenir-vos còmodes i concentrats en el vostre repte.

Totes les costures estan completament gravades per obtenir un òptim rendiment impermeable.

Cura:

Rentat de la màquina en aigua tèbia i calenta No utilitzeu suavitzador de teixit Tanqueu totes les pestanyes de velcro abans de rentar-les. Netegeu els colors foscos per separat Alguna decoloració pot produir-se en colors vius No blanquejar Tumba seca a foc baix Planxa a foc baix .




En aquests moments Helly hansen Salt Power té el millor preu online i és perfecte pels teus entrenaments i activitats esportives. A outletinn pots trobar centenars de productes per complementar la teva compra, a la categoria de Roba home del nostre catàleg, a la secció de Jaquetes. T’oferim una gran varietat de productes de Jaquetes que satisfaran les teves necessitats i t’animaran a practicar encara més esport.

Escriu una opinió sobre aquest producte i guanya CoINNs coinns

Escriu una opinió sobre aquest producte

Puntuació del producte

Els teus comentaris són importants per a nosaltres, els nostres experts revisaran la teva opinió sobre aquest producte i el publicarà dins dels 5 dies hàbils. Assegureu-vos que la vostra opinió se centra en el producte i la vostra experiència, això ajudarà a altres clients a prendre decisions més segures. Si teniu algun problema amb una comanda, contacta´ns.

He llegit i accepto les condicions contingudes a la Política de Privacitat sobre el tractament de les meves dades per gestionar la meva consulta o petició

  • 30 return

    DEVOLUCIÓ
    EN 30 DIES

  • Pay

    COMPRA I PAGAMENT
    SEGURS

  • like or return

    SATISFACCIÓ
    100% GARANTIDA

  • pice

    GARANTIA DEL
    PREU MÉS BAIX

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Tancar
up up