Sisplau, escriu el teu email i t´enviarem un enllaç al teu correu per restablir la contrasenya.

Venut i enviat per

vendes

Enviament gratis

Devolució de comanda

Tornar a la pàgina anterior | Inici
Helly hansen

Sostenible

Helly Hansen Showcase Jacket

$ 0

PVR:

Estalvies: %

Enviament gratis

Muntatge gratuït

No pagaràs taxes de duana.

Venut i enviat per

Veure altres venedors()

Quadre de Talles

Color:

Talla esgotada

No perdis l´esperança. Escriu la teva adreça de correu electrònic i rebràs un correu electrònic si aquest article torna en estoc.

Ho sentim, no tenim suficients unitats disponibles

Estalvies:

Afegeix al meu pack 
Compra ara amb 1 Click

Altres colors disponibles

Combinació perfecta

Reportar error

Veure altres productes de:

Descripció Helly Hansen Showcase Jacket

La jaqueta de pluja Showcase és una peça ideal al vostre armari. Gràcies al tractament durador de la repel·lència d’aigua que podeu tenir, podeu gaudir d’una jaqueta impermeable que us acompanyarà perfectament a les hores de tardor.

Està integrat amb una cremallera llarga, gruixuda i resistent, que també és impermeable, amb una lleugera protecció contra el vent i la pluja durant períodes més curts. Construcció de teixit impermeable i transpirable de dues capes. Un teixit protector exterior es vincula amb una membrana o recobriment de Helly Tech® per a una millor impermeabilització i durabilitat. Característiques:

Construcció de teles de 2 capes

Teixit de 2 vies

Hola, a la vora del capó

Totalment segellat

Especificacions:

Teixit:

Cara: 100% poliamida

Part posterior: poliuretà 100% termoplàstic

Aïllament prim aloft® 40g

Tecnologies:

DWR: tractament de repel·lència d’aigua duradora. El tractament de la repelència a l’aigua s’afegeix als teixits exteriors per fer-los més impermeables i transpirables. El tractament hidròfob fa que l’aigua, la neu i la brutícia s’abandonin i ajudin a mantenir la impermeabilitat i la rendibilitat de la respiració a llarg termini.

Wrzip: Les cremalleres resistents a l'aigua ofereixen una protecció lleugera del vent i de la pluja durant períodes de temps més curts, però no impediran la penetració de l'aigua en el temps.

Ventilació: ventilació mecànica de ventilació mitjançant cremalleres de ventilació per a un control òptim de la temperatura. la ventilació a través de les obertures s'incrementa durant el moviment augmentat

Construcció de dos formats: construcció impermeable de 2 capes de transpiració impermeable Un teixit exterior protector està unit a la membrana o recobriment de Helly Tech® per impermeabilitat i durabilitat. La membrana o el recobriment està protegit per un folre penjat a l’interior, aportant-li braç i comoditat. El teixit exterior està protegit amb un tractament de repel·lència duradora per millorar la impermeabilitat i la transpirabilitat a llarg termini.



Coneixes les característiques que converteixen al Helly hansen Showcase Jacket en un producte únic? Si estàs interessat en Helly hansen Showcase Jacket has de saber que aquest producte està en estoc a la nostra botiga online snowinn. A l’extensa col•lecció de Jaquetes segur que trobaràs exactament el material que estàs buscant per practicar el teu esport favorit: esquí. Aprofita tots els avantatges que t’ofereix snowinn i uneix-te a la comunitat esportiva més gran.

Característiques Helly Hansen Showcase Jacket

Tecnologia Helly Hansen Showcase Jacket

Sostenible Helly Hansen Showcase Jacket

Informació més detallada |

Opinió dels experts. Helly Hansen Showcase Jacket

Aquest producte també és venut per

Preu + enviament

Data d´entrega

Informació del venedor

Talla

Més venuts

Completa el teu cistell

Productes relacionats

Escriu una opinió i guanya CoINNs

/ 5

1 Opinions

5 estrelles

%

4 estrelles

%

3 estrelles

%

2 estrelles

%

1 estrelles

%

Escriu una opinió sobre aquest producte

Respondre la pregunta

Escriu la teva resposta

La pregunta ja ha estat contestada, moltes gràcies per intentar ajudar a un altre client. Comptarem amb tu per a futures preguntes.

Fes una pregunta tècnica sobre aquest producte

30-day easy & fast return

Secure & safe shopping

Satisfaction 100% guaranteed

Lowest prices guaranteed