up

Opció `Recorda´m en aquest ordinador`

Selecciona la opció `Recorda´m en aquest ordinador` si en un futur vols iniciar sessió automàticament a l´ordinador. La sessió es mantindrà activa durant 45 dies. Sisplau, no utilitzis la opció `Recorda´m en aquest ordinador` si utilitzes un ordinador d´accés públic o l´utilitza més d´una persona.

Informació del venedor

Venut i enviat per

Devolució de comanda

360

Helly hansen Swift 4.0 Jacket

Helly hansen Swift 4.0 Jacket

plus
Helly hansen

Helly Hansen Swift 4.0 Jacket

Descripció Helly hansen Swift 4.0 Jacket

Gaudeix d’una jaqueta d’esquí més còmoda, versàtil i amb un disseny únic. La jaqueta Switf 4.0 presenta diverses presentacions i un tall recte que la fa molt més còmoda. El teixit impermeable i elàstic amb la tecnologia Helly Tech Protection us mantindrà calents, tant si fa fred com fa el temps.

Serà una jaqueta de neu amb la qual passareu molts dies divertits a les pistes o a esquiar fora d’elles, amb totes les funcions necessàries per a l’esport, com ara una butxaca per portar la passada, la falda per a la neu i la butxaca interior. Característiques:

Teixit estirat de 4 vies fu ll

Helly Tecih® Performance

Life pocketTM

Tub de 2 mm Hola

Totalment segellat

Especificacions:

Arranjament:

CB / lnseam: 80cm

Pes: 1095g

Teixit:

Cara: 100%

Potiester / posterior: 100% poliuretà

Tecnologia:

Estirament 4 vies:

Estirament complet, facilitat de moviment i màxima comoditat.

Butxaca vital:

Una butxaca dissenyada per preservar el vostre bateria d’electrònica personal.

DWR:

Un tractament de repel·lència d’aigua duradora.Un tractament de repel·lència d’aigua duradora s’afegeix als teixits exteriors per fer-los més impermeables i transpirables. El tractament hidròfob fa que l’aigua, la neu i la brutícia s’abandonin i ajudin a mantenir la impermeabilitat i el rendiment de la capacitat de respiració a llarg termini.


Estàs interessat en Helly hansen Swift 4.0 Jacket? En aquests moments el producte està en estoc a snowinn, la teva botiga online de esquí. A snowinn trobaràs tot tipus de productes de esquí de la marca Helly hansen. No esperis més i gaudeix del Helly hansen Swift 4.0 Jacket en molts pocs clics. Descobreix a snowinn una àmplia varietat de material de esquí avui mateix!

Característiques Helly hansen Swift 4.0 Jacket

Caputxa
Amb Caputxa
Color
Blau
Prestacions
Elasticitat
Paravent
Tèrmiques
Impermeable
Tipus De Jaqueta
Insulades Sintètiques

Escriu una opinió sobre aquest producte i guanya CoINNs coinns

Helly hansen Swift 4.0 Jacket

Bona jaqueta

-

La jaqueta té el que cal i s’adapta molt bé. El lliurament va anar ràpidament. Només, la bossa del mòbil hauria de ser una mica més gran.

Escriu una opinió sobre aquest producte

Puntuació del producte

Els teus comentaris són importants per a nosaltres, els nostres experts revisaran la teva opinió sobre aquest producte i el publicarà dins dels 5 dies hàbils. Assegureu-vos que la vostra opinió se centra en el producte i la vostra experiència, això ajudarà a altres clients a prendre decisions més segures. Si teniu algun problema amb una comanda, contacta´ns.

He llegit i accepto les condicions contingudes a la Política de Privacitat sobre el tractament de les meves dades per gestionar la meva consulta o petició

  • 30 return

    DEVOLUCIÓ
    EN 30 DIES

  • Pay

    COMPRA I PAGAMENT
    SEGURS

  • like or return

    SATISFACCIÓ
    100% GARANTIDA

  • pice

    GARANTIA DEL
    PREU MÉS BAIX

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Tancar
up up