up

Opció `Recorda´m en aquest ordinador`

Selecciona la opció `Recorda´m en aquest ordinador` si en un futur vols iniciar sessió automàticament a l´ordinador. La sessió es mantindrà activa durant 45 dies. Sisplau, no utilitzis la opció `Recorda´m en aquest ordinador` si utilitzes un ordinador d´accés públic o l´utilitza més d´una persona.

Informació del venedor

Venut i enviat per

Devolució de comanda

360

Helly hansen Switch Cargo 2.0 Pants

plus
Helly hansen

Helly Hansen Switch Cargo 2.0 Pants

Descripció Helly hansen Switch Cargo 2.0 Pants

Els pantalons d'esquí Switch Cargo 2.0 per a dones disposen d'un aïllament Primaloft, dues butxaques de càrrega i característiques tècniques. Per obtenir el seu aspecte femení, aquest pantaló aïllant en estiraments mecànics Helly Tech Performance la mantindrà càlida, seca i elegant.

El pantaló Switch Cargo 2.0 està fabricat en un teixit mecànic de dues capes, té costures completament tancades, és impermeable, resistent al vent i transpirable, amb un tractament resistent a l’aigua i un sistema avançat de rescat RECCO. També té fons i genolls ergonòmics per a un millor ajustament. El pantaló Womens Switch Cargo 2.0 és un pantaló d'esquí de muntanya aïllat PrimaLoft®® amb 2 butxaques de càrrega i un avantatge tècnic. Amb el vostre aspecte femení, aquests pantalons aïllats mecànics Helly Tech® Performance, us mantindran càlids, secs i molt aguts, des de l'aparcament fins a l'esquí després. Sembla enganyós, aquests pantalons estan fets durant dies de pólvora, però semblen molt bons en un pendent, a causa d'un ajustat tallat femení de bota baixa incomparable. Quan esqueu amb esforç i s’elabora una suor, podeu descomprimir fàcilment la ventilació mecànica per mantenir-vos còmode.


Característiques:

Construcció de teles de 2 capes
Teixit estirat mecànic Reforç per part inferior de la cama
Totalment segellat
Impermeable, resistent al vent i transpirable
Tractament de repel·lència d’aigua duradora (DWR)
Sistema de rescat avançat RECCO®
Construcció articulada al seient i al genoll per a un ajustament superior
Mig de neu adjunt
Ajust de cintura amb velcro
Dues butxaques a mà amb malucs, butxaques de cuixa de càrrega amb una construcció segura a l’aigua i tancament de sivella
Cremalleres resistents a l'aigua YKK® Aqua guard ™


Si estàs interessat en comprar Helly hansen Switch Cargo 2.0 Pants, dóna un cop d’ull també als productes de esquí de la marca Helly hansen dins de la categoria de Roba dona a la secció de Pantalons. Has de saber que comprant a snowinn, la teva botiga online de esquí, t’uniràs a la major comunitat online esportiva. Hi trobaràs des de opinions dels productes d’altres clients fins a les últimes novetats i promocions exclusives.

Característiques Helly hansen Switch Cargo 2.0 Pants

Llargada
Llargs
Color
Blau
Prestacions
Impermeable
Tèrmiques
Paravent
Elasticitat
Tipus De Pantaló
Aïllat

Escriu una opinió sobre aquest producte i guanya CoINNs coinns

Escriu una opinió sobre aquest producte

Puntuació del producte

Els teus comentaris són importants per a nosaltres, els nostres experts revisaran la teva opinió sobre aquest producte i el publicarà dins dels 5 dies hàbils. Assegureu-vos que la vostra opinió se centra en el producte i la vostra experiència, això ajudarà a altres clients a prendre decisions més segures. Si teniu algun problema amb una comanda, contacta´ns.

He llegit i accepto les condicions contingudes a la Política de Privacitat sobre el tractament de les meves dades per gestionar la meva consulta o petició

  • 30 return

    DEVOLUCIÓ
    EN 30 DIES

  • Pay

    COMPRA I PAGAMENT
    SEGURS

  • like or return

    SATISFACCIÓ
    100% GARANTIDA

  • pice

    GARANTIA DEL
    PREU MÉS BAIX

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Tancar
up up