Sisplau, escriu el teu email i t´enviarem un enllaç al teu correu per restablir la contrasenya.

Venut i enviat per

vendes

Enviament gratis

Devolució de comanda

Tornar a la pàgina anterior | Inici
Millet

Sostenible

Millet Andromeda Stretch Jacket

$ 0

PVR:

Estalvies: %

Enviament gratis

Muntatge gratuït

No pagaràs taxes de duana.

Venut i enviat per

Veure altres venedors()

Quadre de Talles

Color:

Talla esgotada

No perdis l´esperança. Escriu la teva adreça de correu electrònic i rebràs un correu electrònic si aquest article torna en estoc.

Ho sentim, no tenim suficients unitats disponibles

Estalvies:

Afegeix al meu pack 
Compra ara amb 1 Click

Altres colors disponibles

Combinació perfecta

Reportar error

Veure altres productes de:

Descripció Millet Andromeda Stretch Jacket

Donant a la feminitat, la calidesa i el suport a les pistes durant el freeriding, aquesta jaqueta d'esquí femenina feta de DRYEDGE® SOFT STRETCH 2L apunta a l'elegància en la puresa de les seves línies. Aquestes dones totalment impermeables i transpirables, ANDROMEDA STRETCH JKT, allibera totalment els moviments femenins, gràcies a la seva construcció en capes per a la màxima comoditat. Una mica més prim que altres jaquetes d'esquí de dona del rang de MILLET, el revestiment NEGRE PRIMALOFT® li dóna només la quantitat correcta de calor i transpiració necessàries per freeriding. Per compensar, hi ha una capa generosa i extremadament luxosa de llana de cotó HIGH LOFT ™ a l'esquena, el coll i el coll, i augmenta la temperatura de la calor en aquestes zones clau per a aquells que realment senten el fred. La calor és duradora i el disseny és compacte perquè les dones puguin comprometre seriosament amb l'esquí independentment de les condicions meteorològiques. Totes aquestes característiques de les jaquetes estan dissenyades per a ús pràctic i funcional a la neu.

Característiques:

ergonomia femenina i esportiva, tot en forma

tancament central amb respirador hidràulic zip / pit zip

campana integral protectora amb sistema d'ajust 3d

2 butxaques amb cremallera amb folre raspallat: 1 cremallera repellent d'aigua i cremallera amb cremallera

1 butxaca amb cremallera amb cremallera amb escombretes amb ulleres integrades + 1 butxaca amb cremallera amb solapa lligada

1 butxaca interior amb cremallera amb alimentació de cable d'àudio + butxaca interior de malla

fixa de neu fixada + sistema de pantaló de connexió ™

cordó de cordó amb cordlock + punys ajustables + punys interiors de lycra ® amb polsadors de veu

Especificacions:

teixits: estirament suau Dryedge ™ 2l // impermeabilitat 20 000 mm transpirabilitat 20 000 g / m² / 24h // 100% polièster

aïllament: aïllament negre primaloft® 100gr // // 100% polièster

aïllament: aïllament negre primaloft® 80gr // // 100% polièster

Folre: impermeable ultralleuger // 100% poliamida

Pes: 1040 gr

Cura:

ROBA:

La roba de la pasta ha de ser rentada a màquina a 30 ° C i assecar-se amb un programa de baixa temperatura. Per garantir un rentat òptim sense degradar el producte, tanqueu tots els tancaments de velcro, tancaments i cremalleres i deixeu anar els cèrcols elàstics abans de posar roba a la màquina.

ROBA AMB MATERIALS AIGUA:

Aquest és el cas particularment per als següents materials: Gore Tex, Polartec Neoshell, Dryedge, Windstopper, Element Shield

Després de tancar els suports de velcro, cremalleres i fixacions ràpides, renteu el producte a 30 ° C amb un detergent no agressiu o un detergent especial per a materials impermeables. Si hi ha massa detergent a l'esquerra, executeu un programa d'esbandida per si mateix. L'assecat s'ha de fer a l'aire lliure o en una assecadora a baixa temperatura.

És possible utilitzar un producte específic per tornar a impermeabilitzar el producte o retornar-lo a la repel·lència de l'aigua.

Tecnologia:

Estirament de 2 vies:

El teixit estirable de 2 vies permet la màxima comoditat i mobilitat. Les nostres peces esteses es mouran amb vostè, al seu propi ritme, en qualsevol activitat i limitacions.

Dryedge:

La membrana DRYEDGE ™ garanteix un rendiment impermeable i transpirable. És perfecte per a activitats d'alta intensitat, ja que millora la protecció i la comoditat. Totes les costures de productes DRYEDGE ™ estan segellades amb calor.

Alt loft:

Les fibres llargues i més gruixudes fan que el ventre, mentre que les microfibres denses i més curtes atrapen la calor. El resultat: productes càlids i lleugers excepcionals amb màxima compressibilitat. Polartec® Thermal Pro Pesat pesat Alt loft.

Baix impacte:

LOW IMPACT és un estàndard únic basat en dos criteris essencials de disseny de l'eco: material ecològic (almenys el 40% del pes del producte ha d'utilitzar material ecològic), i les certificacions (almenys el 80% del pes del producte ha de ser aprovat per BLUESIGN®) .

Primaloft:

Les peces tèrmiques d'alta qualitat proporcionen eficiència mitjançant l'aïllament Primaloft®. Primaloft® és un material lleuger i resistent a l'aigua, transpirable que us mantindrà calent i sec, fins i tot en un clima més fosc.

Costures segellades:

Les costures segellades de calor de 13 mm d'ample (en comptes de 20 mm) redueixen el consum de cola i banda, a més de guanyar transpiració. Aquest procés requereix coneixements pericials i garanteix la protecció de la carcassa Gore Tex® totalment impermeable.



Vols comprar Millet Andromeda Stretch Jacket? Estàs al lloc adequat! A la categoria de Jaquetes de la botiga de esquí trobaràs una gran varietat i tots els models disponibles, sempre amb el millor preu. Aconsegueix els millors productes de esquí i que s’adapten a les teves necessitats i exigències a snowinn. Estàs buscant un regal? Aleshores no et pots perdre les últimes ofertes de Roba dona.

Característiques Millet Andromeda Stretch Jacket

Tecnologia Millet Andromeda Stretch Jacket

Sostenible Millet Andromeda Stretch Jacket

Informació més detallada |

Opinió dels experts. Millet Andromeda Stretch Jacket

Aquest producte també és venut per

Preu + enviament

Data d´entrega

Informació del venedor

Talla

Més venuts

Completa el teu cistell

Productes relacionats

Escriu una opinió i guanya CoINNs

/ 5

1 Opinions

5 estrelles

%

4 estrelles

%

3 estrelles

%

2 estrelles

%

1 estrelles

%

Escriu una opinió sobre aquest producte

Respondre la pregunta

Escriu la teva resposta

La pregunta ja ha estat contestada, moltes gràcies per intentar ajudar a un altre client. Comptarem amb tu per a futures preguntes.

Fes una pregunta tècnica sobre aquest producte

30-day easy & fast return

Secure & safe shopping

Satisfaction 100% guaranteed

Lowest prices guaranteed