Sisplau, escriu el teu email i t´enviarem un enllaç al teu correu per restablir la contrasenya.

Venut i enviat per

vendes

Enviament gratis

Devolució de comanda

Tornar a la pàgina anterior | Inici
Millet

Sostenible

Millet Robson Peak Jacket

$ 0

PVR:

Estalvies: %

Enviament gratis

Muntatge gratuït

No pagaràs taxes de duana.

Venut i enviat per

Veure altres venedors()

Quadre de Talles

Color:

Talla esgotada

No perdis l´esperança. Escriu la teva adreça de correu electrònic i rebràs un correu electrònic si aquest article torna en estoc.

Ho sentim, no tenim suficients unitats disponibles

Estalvies:

Afegeix al meu pack 
Compra ara amb 1 Click

Altres colors disponibles

Combinació perfecta

Reportar error

Veure altres productes de:

Descripció Millet Robson Peak Jacket

Durant els dies freds que esquiem i per a tots aquells que no els agradi vestir-se massa amb les jaquetes d’esquí, aquesta jaqueta extensa proporciona als esquiadors calor, llibertat de moviments i lleugeresa durant un intens descens. Amb la seva resistència al clima hivernal, la membrana DRYEDGE® MECHANICAL STRETCH 2L afavoreix la llibertat de moviments en portar aquesta jaqueta d’esquí ja que està dissenyada per a granel reduït i compta amb sastreria esportiva especial. Amb el seu enfocament modern i original, la ROBSON PEAK JKT alterna entre panells acolcallats i panells suaus per augmentar la mobilitat i oferir-vos una opció d’aïllament diferencial amb el seu rellotge basat en plantes MICROLOFT®. Fabricat amb fibra vegetal reciclada, aquest farcit orgànic encastat concentra la calor a les zones prioritàries i proporciona una millor transpirabilitat general per evitar calfreds sobtats. Caputxa desmuntable, ventilació, faldilla de neu elàstica i mànigues punxades ... no et faltarà calidesa, comoditat ni actius tècnics, amb múltiples butxaques especialment dissenyades per a articles d’esquí i completament accessibles mentre esquia (audiòfon, esquí passat, googles, mòbils) , etc.).

Característiques:

Còmode, protector i ajustable a l'estètica

Aïllament de Dualtech ™ per a la protecció i el caliu dirigits

Caputxa amb cremallera amb sistema d'ajustament 3d

Tancament de cremallera impermeable central amb sotabosc protector

2 butxaques de mà braç amb cremallera + 1 butxaca per al pit amb cremallera impermeable i incorporada per a ulleres Escombretes + butxaca per saltar amb flaps / 1 butxaca interior amb cremallera amb alimentació per cable d'àudio + butxaca interior de malla

Faldilla de neu fixa + Connecting Pant System ™

Punys i punys ajustables + Pollaços interiors Lycra®

Impermeable

Transpirable

Estirament

Vegetal avall

Especificacions:

Teixits

Teixits principals: sequedge ™ estirament mecànic de sarja // impermeabilitat 10 000 mm transpirabilitat 10 000 g / m² / 24h // 100% poliéster

Aïllament: sec microloft ™ // 100% sorona

Pes: 1190g

Activitats:

Esquí

Tecnologia:

Microloft sec:

Fabricat en fibra de Sorona, l’aïllament Dry Microloft funciona en les condicions més humides. La seva estructura tridimensional proporciona una gran transpiració i calor mitjançant petites boles tèrmiques suaus. Dry Microloft conserva la seva compacitat i propietats d’aïllament a través del rentat.

Seca:

La membrana DRYEDGE ™ garanteix un rendiment impermeable i transpirable. És ideal per a activitats d’alta intensitat, ja que millora la protecció i el confort. Totes les costures de productes de DRYEDGE ™ estan tancades tèrmicament.

Impacte baix:

LOW IMPACT és un estàndard únic basat en dos criteris essencials de disseny ecològic: material ecològic (almenys el 40% del pes del producte ha d’utilitzar material ecològic) i certificacions (almenys el 80% del pes del producte ha d’estar homologat per BLUESIGN®) .

Ajuste regular:

Apropa d’encaixar al voltant de les espatlles i la pelvis, recte per a la resta del cos. Aquest ajustament còmode és el nostre més versàtil.

Cura:

Roba:

La roba de mill s’ha de rentar a màquina a 30 ° C i assecar-la a màquina mitjançant un programa de baixa temperatura. Per garantir un rentat òptim sense degradar el producte, tanqueu tots els tancaments de velcro, les fixacions i les cremalleres, i afluixeu els cordons elàstics abans de posar la roba a la màquina.

Roba amb materials impermeables:

Aquest és el cas en particular dels següents materials: Gore Tex, Neoshell Polartec, Dryedge, Windstopper, Element Shield

Després de tancar les fixacions de velcro, les cremalleres i les fixacions de subjecció, renteu el producte a 30 ° C amb una mica de detergent no agressiu o amb un detergent especial per a materials impermeables. Si queda massa detergent, torneu a executar un programa d’esbandit de nou. L’assecatge s’ha de fer a l’aire lliure o en un assecador a baixa temperatura.

És possible utilitzar un producte específic per tornar a impermeabilitzar el producte o tornar-lo a donar repel·lència a l'aigua.



Acabes de trobar la millor oferta per Millet Robson Peak Jacket! Pensa en snowinn si vols renovar o complementar el teu equipament de esquí. snowinn és una botiga online que treballa amb les millor marques esportives nacionals i internacionals com Millet per oferir-te tot el que necessitis per practicar esport. Consulta tots els productes disponibles de la categoria Roba home.

Característiques Millet Robson Peak Jacket

Tecnologia Millet Robson Peak Jacket

Sostenible Millet Robson Peak Jacket

Informació més detallada |

Opinió dels experts. Millet Robson Peak Jacket

Aquest producte també és venut per

Preu + enviament

Data d´entrega

Informació del venedor

Talla

Més venuts

Completa el teu cistell

Productes relacionats

Escriu una opinió i guanya CoINNs

/ 5

1 Opinions

5 estrelles

%

4 estrelles

%

3 estrelles

%

2 estrelles

%

1 estrelles

%

Escriu una opinió sobre aquest producte

Respondre la pregunta

Escriu la teva resposta

La pregunta ja ha estat contestada, moltes gràcies per intentar ajudar a un altre client. Comptarem amb tu per a futures preguntes.

Fes una pregunta tècnica sobre aquest producte

30-day easy & fast return

Secure & safe shopping

Satisfaction 100% guaranteed

Lowest prices guaranteed