Sisplau, escriu el teu email i t´enviarem un enllaç al teu correu per restablir la contrasenya.

Venut i enviat per

vendes

Enviament gratis

Devolució de comanda

Tornar a la pàgina anterior | Inici
Millet

Sostenible

Millet Touring Shield Pants

$ 0

PVR:

Estalvies: %

Enviament gratis

Muntatge gratuït

No pagaràs taxes de duana.

Venut i enviat per

Veure altres venedors()

Quadre de Talles

Color:

Talla esgotada

No perdis l´esperança. Escriu la teva adreça de correu electrònic i rebràs un correu electrònic si aquest article torna en estoc.

Ho sentim, no tenim suficients unitats disponibles

Estalvies:

Afegeix al meu pack 
Compra ara amb 1 Click

Altres colors disponibles

Combinació perfecta

Reportar error

Veure altres productes de:

Descripció Millet Touring Shield Pants

Aquest pantaló d’acció lleuger i suau, el pantaló de protecció de turisme, fabricat en Polartec® Powershield® Stretch ofereix un disseny racionalitzat perfectament adaptat a l’adeptiu de turisme gratuït. La seva alta qualitat transpirable i una inserció estratègica de capes solars Xcs 100 ™ de capa única proporcionen regulació de temperatura per temperar la calor durant l’ascens. Repel·lent a l’aigua i altament resistent, la construcció de 3 capes que presenta una membrana a prova del vent i un rostre polar raspallat interior aportarà una calor i una humitat subtils, mantenint-vos assecats al turó. D’aquesta manera, seràs capaç d’introduir-te en un alt nivell d’esforç sense passar el fred després de l’esforç. Apreciaràs el ràpid pas de pujada a baixada. Dues obertures de gaiter, una al costat i una al darrere, permeten un accés fàcil a les botes d'esquí i un interruptor ràpid.
Característiques:
Ergonòmic
Transpirable
Durable
Construcció Dual Tech ™ per aïllament i estirament
Fustes laterals amb cremallera gran amb malla
2 butxaques de mà calent i 1 butxaca posterior amb cremallera
Cintura elàstica còmoda
Fàcil accés per a les botes d'esquí
Habilitats de visites
Especificacions:
Teixits:
Teixits: Element Shield ™ Estirament de graella // 86% polièster reciclat 14% elastà
Teixits: XCS 100 ™ // 88% Poliamida 12% Elastà
Reforç: Stretch Hardtex ™ // 93% Poliamida 7% Elastà
Activitats:
Esquí de muntanya
Pes:
520 gr
Tecnologia:
Construcció de doble tecnologia:
La combinació de materials complementaris de manera que maximitzi els beneficis de cadascun i millori la funcionalitat del producte, per millorar la resistència a l’abrasió, la mobilitat i la gestió de la humitat.
Escut a l'element:
Els teixits Millet’s Element Shield® pertanyen a una gamma de productes impermeables que també us protegiran de les pluges lleugeres. Aquests articles són ideals per a activitats a l'aire lliure, gràcies a la seva estructura de tres capes amb membrana.
Impacte baix:
Un impacte baix és un estàndard únic basat en dos criteris essencials de disseny ecològic: material ecològic (com a mínim el 40% del pes del producte ha d’utilitzar material ecològic) i certificacions (almenys el 80% del pes del producte ha d’estar homologat per BLUESIGN®). .
XCS 100:
Conegut per les seves propietats de resistència a l’abrasió, XCS100 ™ s’adapta perfectament al món vertical. Amb un tram de 4 vies, estructura de niló de dues cares d’alta densitat i impermeable durador, és còmode, humitat, resistent a l’aigua i perfecte per a la muntanya.
Cura:
Roba:
La roba de mill ha de rentar-se a màquina a 30 ° C i assecar-se a màquina mitjançant un programa de baixa temperatura. Per garantir un rentat òptim sense degradar el producte, tanqueu tots els tancaments de velcro, les fixacions i cremalleres, i afluixeu els trams elàstics abans de posar la roba a la màquina.
Roba amb materials impermeables:
Aquest és el cas en particular pels següents materials: Gore Tex, Neoshell Polartec, Dryedge, Windstopper, Shield Element
Després de tancar les fixacions de velcro, les cremalleres i les fixacions en forma de pinça, renteu el producte a 30 ° C amb una mica de detergent no agressiu o amb un detergent especial per a materials impermeables. Si queda massa detergent, torneu a executar un programa d’esbandit per si mateix. L'assecat ha de fer-se a l'aire lliure o en un assecador a baixa temperatura.
És possible utilitzar un producte específic per tornar a impermeabilitzar el producte o donar-li la repel·lència a l'aigua.



Completa la teva compra de Millet Touring Shield Pants amb la nostra selecció de Roba home i productes de Pantalons. Navega per totes les categories de esquí a snowinn i descobreix la teva botiga online especialitzada en material de esquí. Aconseguiràs tot el material de Pantalons al preu més baix, 100% garantit a snowinn!

Característiques Millet Touring Shield Pants

Tecnologia Millet Touring Shield Pants

Sostenible Millet Touring Shield Pants

Informació més detallada |

Opinió dels experts. Millet Touring Shield Pants

Aquest producte també és venut per

Preu + enviament

Data d´entrega

Informació del venedor

Talla

Més venuts

Completa el teu cistell

Productes relacionats

Escriu una opinió i guanya CoINNs

5 / 5

2 Opinions

5 estrelles

100%

4 estrelles

0%

3 estrelles

0%

2 estrelles

0%

1 estrelles

0%

Millet Touring Shield Pants

Bon servei i bon producte. excel·lent preu

01/09/2020

Cesar Clavero

Enviament ràpid i sense problemes. A falta de provar els pantalons, aquest té molts detalls tècnics i un molt bon acabat. Molt content amb la compra i amb ganes d'estrenar-lo

Millet Touring Shield Pants

Pantalons grans

06/05/2020

Alberto

M'he guiat per la guia de talles i em queden grans

Escriu una opinió sobre aquest producte

Respondre la pregunta

Escriu la teva resposta

La pregunta ja ha estat contestada, moltes gràcies per intentar ajudar a un altre client. Comptarem amb tu per a futures preguntes.

Fes una pregunta tècnica sobre aquest producte

30-day easy & fast return

Secure & safe shopping

Satisfaction 100% guaranteed

Lowest prices guaranteed