up

Opció `Recorda´m en aquest ordinador`

Selecciona la opció `Recorda´m en aquest ordinador` si en un futur vols iniciar sessió automàticament a l´ordinador. La sessió es mantindrà activa durant 45 dies. Sisplau, no utilitzis la opció `Recorda´m en aquest ordinador` si utilitzes un ordinador d´accés públic o l´utilitza més d´una persona.

Informació del venedor

Venut i enviat per

Devolució de comanda

360

Millet Trident Guide Hiking Shoes

Millet Trident Guide Hiking Shoes

plus
Millet

Millet Trident Guide Hiking Shoes

Descripció Millet Trident Guide Hiking Shoes

Aquest model Trident de tall baix ofereix el suport i tota la subjecció de la pell. El germà petit del Super Trident (la bota de tall mitjà escollida per la Chamonix Guides Company) té tots els punts forts d’aquest últim però amb una lleugeresa, flexibilitat, mobilitat al turmell i transpirabilitat addicionals. És popular per la precisió de l'avantpeu (la sola exterior s'inspira en sabates d'aproximació, amb zona d'escalada frontal) i per la seva secció posterior quasi estil corrent, amb la comoditat del taló Trident estabilitzat i amortidor. Un bonic operador multi terreny que pot anar a qualsevol lloc. L’ajust ajustat i l’encaix precís d’una sabata d’aproximació s’uneixen aquí amb un suport flexible semi rígid, una sola de Vibram® molt precisa,





Característiques:



Part superior transpirable de tall baix per al moviment del turmell a 360 °

Ajust precís, flexió semi rígida

Membrana impermeable i transpirable

Cordó precís. comptador de talons

Estabilitzador del taló amb alta amortiment

Punt de goma i protecció del taló

Sola d’enfocament vibram® precisa i d’alta tracció





Especificacions:



Teixits:

Cuir dividit wr

Sola Vibram® mulaz

Entresola Eva de doble densitat

Pes: 490 gr





Tecnologia:



VIBRAM:

Combinant la nostra recerca amb la d’instituts especialitzats en biomecànica del peu, sempre hem produït soles que, gràcies al seu disseny i als seus compostos de goma, s’adapten perfectament a terrenys mixtos o inestables i protegeixen millor els peus contra accidents traumàtics i musculars.



Utilitzat pels guies de muntanya de Chamonix:

Millet treballa amb l'empresa Chamonix Guides. Això garanteix servir als professionals més purs amb els millors productes.

Aquest producte correspon als criteris de guia de muntanya i ara el trien i l’utilitzen en les seves activitats quotidianes.






Estàs interessat en Millet Trident Guide Hiking Shoes? Entra a la secció de muntanya i descobreix una gran varietat de Calçat home i accessoris que t’ajudaran a practicar esport amb el millor equipament. El nostre equip tècnic verifica que tots els productes de muntanya estan en perfectes condicions. No busquis més! La col•lecció de Calçat home està disponible amb varis colors i dissenys.

Característiques Millet Trident Guide Hiking Shoes

Color
Blau
Ús Recomanat
Senderisme

Escriu una opinió sobre aquest producte i guanya CoINNs coinns

Millet Trident Guide Hiking Shoes

Producte

-

Dues cosetes. Primer: Aquesta és la primera vegada que compro per aquesta p'agina. Molt ràpida, d'acord i correcta totes les respostes que rebem a tots els dubtes que van anar sorgint. Vam tenir experiències en altres pàgines que es manegen de forma diferent, sobretot amb els impostos de importaci'on i transport. Aqui, res a veure. Super simple, Super f'acil. Dóna molta confiança pel que em sent'i molt tranquil quan vaig fer la compra. Segon: La sabatilla vi per a Argentina. Trigo un mes i mig i imagino que és per la situaci'o que ens toca viure. La nostra duana és un caos així que no tinc paraules. Com és la primer compra d'aquest tipus de producte europeu notem que el calçat és molt molt estret. No sabem si totes lasrormas són així o la sabatilla té aquesta forma. La vam haver de tornar perquè a el nen li estrenyia molt quan la va provar i demanem una cintura més gran. En qualsevol cas estem molt conformes amb el producte que rebem. Ara esperem el parell una mica més gran ara per a mi i altres cosetes que ja est'an en camí. Si aquesta vegada arriba bé, continuem ... Recomano amb total tranquil·litat.

Millet Trident Guide Hiking Shoes

Guia de trident de mill - increïble!

-

La comanda va arribar amb 3 dies de retard. Les sabates es van usar ben aviat als camins de muntanya durant les dues setmanes següents. En els dos primers dies, la visera va causar molèsties al turmell, però al final de la setmana vaig obtenir la màxima adherència als diferents paviments en baixades molt relliscoses i amb gran comoditat. Em vaig fer fan de Millet per la màxima seguretat, gran qualitat i molta comoditat que em van oferir les botes. Va superar totes les meves expectatives!

Millet Trident Guide Hiking Shoes

Sabates de millet a la part superior!

-

Sabates perfectes per a la pràctica del senderisme. Reforçament per còdols, llenguado molt robust i entretingut. Conec bé aquesta sabata (sol·licitada durant 3 anys amb el meu 1er parell). Recomanar!

Millet Trident Guide Hiking Shoes

Relació de qualitat i preu

-

Ordre a la xarxa hiper ràpid diumenge Express entrega vegeu Chrono dimarts al matí Perfecte, paquet intacte, per recomanar!

Millet Trident Guide Hiking Shoes

Millet trident guide

-

Unes sabatilles espectaculars qualitat comoditat i duravilidad excel·lents

Millet Trident Guide Hiking Shoes

Recomanat

-

Super còmode i robust, Estètica millor.

Escriu una opinió sobre aquest producte

Puntuació del producte

Els teus comentaris són importants per a nosaltres, els nostres experts revisaran la teva opinió sobre aquest producte i el publicarà dins dels 5 dies hàbils. Assegureu-vos que la vostra opinió se centra en el producte i la vostra experiència, això ajudarà a altres clients a prendre decisions més segures. Si teniu algun problema amb una comanda, contacta´ns.

He llegit i accepto les condicions contingudes a la Política de Privacitat sobre el tractament de les meves dades per gestionar la meva consulta o petició

  • 30 return

    DEVOLUCIÓ
    EN 30 DIES

  • Pay

    COMPRA I PAGAMENT
    SEGURS

  • like or return

    SATISFACCIÓ
    100% GARANTIDA

  • pice

    GARANTIA DEL
    PREU MÉS BAIX

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Tancar
up up