up

Opció `Recorda´m en aquest ordinador`

Selecciona la opció `Recorda´m en aquest ordinador` si en un futur vols iniciar sessió automàticament a l´ordinador. La sessió es mantindrà activa durant 45 dies. Sisplau, no utilitzis la opció `Recorda´m en aquest ordinador` si utilitzes un ordinador d´accés públic o l´utilitza més d´una persona.

Informació del venedor

Venut i enviat per

Devolució de comanda

Millet Wild Alps Fleece

plus
Millet

Millet Wild Alps Fleece

Descripció Millet Wild Alps Fleece

Un clàssic que s'ha tornat a modificar per a un disseny més mínim, la jaqueta WILD ALPS serà popular entre els que tenen les qualitats dels vells tradicionals i els agraden els detalls ben acabats. A mig camí entre la tradicional i la moderna, aquesta jaqueta termo-reguladora fabricada amb POLARTEC® THERMAL PRO 200 reciclada funciona perfectament per al que va ser dissenyada: com a segona capa tèrmica per escalfar una durada més llarga que la majoria de les llises, adequada per fer excursions per muntanya o trekking a través de curs. Com a aïllament de base fiable que s'ha provat amb una jaqueta protectora 3L, aquesta jaqueta de velló és eficaç i sensible al fred, amb un rendiment de pes realment molt alt. Té un ajustament ergonòmic còmode i transpirable per a excursions a la muntanya. Compta amb un acabat de vellut i un revestiment anti bobinat per a una gran resistència al desgast.

Activitats:

Alpinisme

Senderisme

Informació tècnica:

Fit Active:

S'ajusta a tot el cos i s'ajusta més a la part inferior per obtenir una major racionalització i un major rendiment durant l'esforç. Sovint s’utilitza amb teixits estirats per a un major confort.

Fet a les nostres pròpies fàbriques:

Aquest producte va ser dissenyat al nostre estudi d'Annecy i es fabrica en una de les nostres fàbriques, garantint unes condicions laborals saludables i beneficis socials per als empleats que el van fabricar.

Impacte baix:

LOW IMPACT és una norma única basada en dos criteris essencials de disseny ecològic: material ecològic (almenys el 40% del pes del producte ha d’utilitzar material ecològic) i certificacions (almenys el 80% del pes del producte ha d’estar homologat per BLUESIGN®). .

Polartec tèrmic:

Polartec® 200 Eco es considera com el folre polar més durador. L’acabat de vellut és anti-pilling. Calor / pes en relació excel·lent. El tractament resistent a la repelència d’aigua (DWR) resisteix els elements.

Característiques:

Colla alta de protecció

Butxaques amb cremallera de mà, utilitzables amb arnes

Tancament de cremallera, pal ajustable

Especificacions:

Teixits principals: polartec® tèrmic 200 // 100% poliéster

Pes: 410 g

Cura:

Roba:

La roba de mill s’ha de rentar a màquina a 30 ° C i assecar-la a màquina mitjançant un programa de baixa temperatura. Per garantir un rentat òptim sense degradar el producte, tanqueu tots els tancaments de velcro, les fixacions i les cremalleres, i afluixeu els cordons elàstics abans de posar la roba a la màquina.

Roba amb materials impermeables:

Aquest és el cas en particular dels materials següents: Gore Tex, Neoshell Polartec, Dryedge, Windstopper, Element Shield

Després de tancar les fixacions de velcro, les cremalleres i les fixacions de subjecció, renteu el producte a 30 ° C amb una mica de detergent no agressiu o amb un detergent especial per a materials impermeables. Si queda massa detergent, torneu a executar un programa d’esbandit de nou. L’assecatge s’ha de fer a l’aire lliure o en un assecador a baixa temperatura.

És possible utilitzar un producte específic per tornar a impermeabilitzar el producte o tornar-lo a donar repel·lència a l'aigua.


A la botiga de muntanya, dins de les seccions de Roba home i Forros polars, trobaràs una àmplia selecció de productes per completar la teva compra de Millet Wild Alps Fleece. O si estàs buscant altres productes de la marca Millet, a trekkinn trobaràs una gran varietat d’articles de muntanya que també et poden interessar. Millet es basa en la innovació per fabricar tots els productes, a més a més d’oferir una experiència única a tots els esportistes sigui quin sigui el seu nivell. Sempre oferint els preus més baixos.

Característiques Millet Wild Alps Fleece

Caputxa
Sense Caputxa
Color
Gris

Escriu una opinió sobre aquest producte i guanya CoINNs coinns

Millet Wild Alps Fleece

Perfecte

-

el vellet arquetípic, una relació calor / pes excepcional

Millet Wild Alps Fleece

Excel·lent compra

-

Ja he agafat el segon model d'aquest tipus. El primer tenia 8 anys. Tot l'any! Per això el vaig comprar per segona vegada. Espero que duri igual. Gràcies trekkinn!

Millet Wild Alps Fleece

Jaqueta de bona qualitat

-

La jaqueta és força còmoda. És més aviat un bon preu. Gràcies a "Trekinn"

Escriu una opinió sobre aquest producte

Puntuació del producte

Els teus comentaris són importants per a nosaltres, els nostres experts revisaran la teva opinió sobre aquest producte i el publicarà dins dels 5 dies hàbils. Assegureu-vos que la vostra opinió se centra en el producte i la vostra experiència, això ajudarà a altres clients a prendre decisions més segures. Si teniu algun problema amb una comanda, contacta´ns.

He llegit i accepto les condicions contingudes a la Política de Privacitat sobre el tractament de les meves dades per gestionar la meva consulta o petició

  • 30 return

    DEVOLUCIÓ
    EN 30 DIES

  • Pay

    COMPRA I PAGAMENT
    SEGURS

  • like or return

    SATISFACCIÓ
    100% GARANTIDA

  • pice

    GARANTIA DEL
    PREU MÉS BAIX

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Tancar
up up