up

Opció `Recorda´m en aquest ordinador`

Selecciona la opció `Recorda´m en aquest ordinador` si en un futur vols iniciar sessió automàticament a l´ordinador. La sessió es mantindrà activa durant 45 dies. Sisplau, no utilitzis la opció `Recorda´m en aquest ordinador` si utilitzes un ordinador d´accés públic o l´utilitza més d´una persona.

Informació del venedor

Venut i enviat per

Devolució de comanda

360

Mizuno Wave Exceed Tour 3 Clay Shoes

Mizuno Wave Exceed Tour 3 Clay Shoes

plus
Mizuno

Mizuno Wave Exceed Tour 3 Clay Shoes

Descripció Mizuno Wave Exceed Tour 3 Clay Shoes

Aconsegueixi el màxim nivell de velocitat i rendiment amb The Wave Exceed Tour 3, ideal per als jugadors que volen explotar la seva velocitat en el joc.

Nou tall superior amb reforç d'estabilitat a la zona lateral i medial. També s'ha afegit un revestiment plantar U4icX al peu del davant, que proporciona major amortiment i reactivitat.

Mediasuela realitzada a Pownce, un material amortidor que ajuda a optimitzar ;energia en els salts i els canvis ràpids de direcció.

La plataforma d'ona, que proporciona amortiment addicional a la zona del taló, estabilitza el peu i ajuda a mantenir el turmell en la posició correcta.

Canal doblegat D Flex Groove al mig del peu que permet al jugador girar i canviar la direcció a la màxima velocitat i potència.

Material: tèxtil / poliuretà


Estàs interessat en Mizuno Wave Exceed Tour 3 Clay Shoes? Entra a la secció de tenis i pàdel i descobreix una gran varietat de Calçat home i accessoris que t’ajudaran a practicar esport amb el millor equipament. El nostre equip tècnic verifica que tots els productes de tenis i pàdel estan en perfectes condicions. No busquis més! La col•lecció de Calçat home està disponible amb varis colors i dissenys.

Característiques Mizuno Wave Exceed Tour 3 Clay Shoes

Tipus de pista
Terra Batuda
Color
Blau

Escriu una opinió sobre aquest producte i guanya CoINNs coinns

Mizuno Wave Exceed Tour 3 Clay Shoes

Compra excel·lent

-

Les sabatilles d'alta qualitat i el servei de compra i lliurament funcionaven molt bé. Gràcies

Escriu una opinió sobre aquest producte

Puntuació del producte

Els teus comentaris són importants per a nosaltres, els nostres experts revisaran la teva opinió sobre aquest producte i el publicarà dins dels 5 dies hàbils. Assegureu-vos que la vostra opinió se centra en el producte i la vostra experiència, això ajudarà a altres clients a prendre decisions més segures. Si teniu algun problema amb una comanda, contacta´ns.

He llegit i accepto les condicions contingudes a la Política de Privacitat sobre el tractament de les meves dades per gestionar la meva consulta o petició

  • 30 return

    DEVOLUCIÓ
    EN 30 DIES

  • Pay

    COMPRA I PAGAMENT
    SEGURS

  • like or return

    SATISFACCIÓ
    100% GARANTIDA

  • pice

    GARANTIA DEL
    PREU MÉS BAIX

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Tancar
up up