up

Opció `Recorda´m en aquest ordinador`

Selecciona la opció `Recorda´m en aquest ordinador` si en un futur vols iniciar sessió automàticament a l´ordinador. La sessió es mantindrà activa durant 45 dies. Sisplau, no utilitzis la opció `Recorda´m en aquest ordinador` si utilitzes un ordinador d´accés públic o l´utilitza més d´una persona.

Informació del venedor

Venut i enviat per

Devolució de comanda

Odlo Midlayer Les Arcs

Odlo Midlayer Les Arcs

plus
Odlo

Odlo Midlayer Les Arcs

Descripció Odlo Midlayer Les Arcs

La jaqueta capa intermèdia de Les Arcs per homes ofereix la combinació perfecta de la llibertat de moviment, calor i estil, que li dóna aquest aspecte atlètic perquè coincideixi amb un plantejament d'acció per a l'esquí. Venint en una opció de color gris o blau, aquesta capa intermèdia intel·ligent està fet amb material suau folre polar amb elasticitat optimitzat, evitant qualsevol restricció quan vostè vol que el seu cos es mogui tan lliurement com sigui possible. El material margues naturals de luxe també compta amb control de la humitat perfecta per evitar que s'enganxi la suor de la pell i la neu fent que se senti humit. També ofereix un aïllament tèrmic superior en llargs dies freds a les muntanyes. En els dies més càlids, quan la capa externa es desprèn, vostè? Ll espera mostrar la jaqueta de Les Arcs, amb la seva placa decorativa a la màniga. Es? S també gràcies fàcilment extraïbles per al tancament complet i compta amb un protector de barbeta per la calor addicional.

Característiques:

Estirable per la llibertat de moviment

Marga Natural

Gestió perfecta d'humitat

Un bon aïllament tèrmic

Detalls insígnia decoratius

Mentonera

Especificacions:

Descripció Material: Melange suau folre polar


Estàs a punt de comprar Odlo Midlayer Les Arcs? Tots els productes de la marca Odlo tenen la millor qualitat perquè puguis gaudir de l’esport sense complicacions. Fes la compra del Odlo Midlayer Les Arcs amb total confiança i rep el paquet en pocs dies. Tenim un ampli catàleg de material de muntanya i tot tipus de complements que necessitaràs per practicar aquest esport. Volem apropar-te les millors ofertes de trekkinn!

Escriu una opinió sobre aquest producte i guanya CoINNs coinns

Escriu una opinió sobre aquest producte

Puntuació del producte

Els teus comentaris són importants per a nosaltres, els nostres experts revisaran la teva opinió sobre aquest producte i el publicarà dins dels 5 dies hàbils. Assegureu-vos que la vostra opinió se centra en el producte i la vostra experiència, això ajudarà a altres clients a prendre decisions més segures. Si teniu algun problema amb una comanda, contacta´ns.

He llegit i accepto les condicions contingudes a la Política de Privacitat sobre el tractament de les meves dades per gestionar la meva consulta o petició

  • 30 return

    DEVOLUCIÓ
    EN 30 DIES

  • Pay

    COMPRA I PAGAMENT
    SEGURS

  • like or return

    SATISFACCIÓ
    100% GARANTIDA

  • pice

    GARANTIA DEL
    PREU MÉS BAIX

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Tancar
up up