up

Opció `Recorda´m en aquest ordinador`

Selecciona la opció `Recorda´m en aquest ordinador` si en un futur vols iniciar sessió automàticament a l´ordinador. La sessió es mantindrà activa durant 45 dies. Sisplau, no utilitzis la opció `Recorda´m en aquest ordinador` si utilitzes un ordinador d´accés públic o l´utilitza més d´una persona.

Informació del venedor

Venut i enviat per

Devolució de comanda

Odlo Millennium Yakwarm Hoodie

Odlo Millennium Yakwarm Hoodie

Odlo Millennium Yakwarm Hoodie

Odlo Millennium Yakwarm Hoodie

plus
Odlo

Odlo Millennium Yakwarm Hoodie

Descripció Odlo Millennium Yakwarm Hoodie

Una capa intermèdia que ofereix una protecció immillorable per a les expedicions d’esquí intensiu d’hivern, la sudadera completa amb cremallera Millenium Yakwarm per a dones és imprescindible per a un veritable clima fred. Desenvolupat amb l'única tecnologia Yakwarm de ODLO, aquest top de rendiment totalment equipat ofereix una transpirabilitat avançada i una gestió òptima de la humitat durant activitats d'alta intensitat. Mentre que el teixit estirat raspallat se sent suau i còmode contra la pell i ofereix una gran varietat de moviments, perfecte per afrontar els reptes hivernals durs. Una butxaca amb cremallera col·locada estratègicament és ideal per emmagatzemar de forma segura tots els seus articles bàsics. Desplegueu el vostre potencial aquest hivern a la samarreta completa amb cremallera mil·lenària Yakwarm per a dones.

Característiques:

Tecnologia del teixit Yak

Especificacions:

Teixit principal: 89% polièster, 11% Elastà Teixit principal 2: 85% polièster, 10% elastà, 5% llana (Yak)

Tecnologia:

Oeko Tex®:

La roba interior funcional de l’ODLO porta l’etiqueta Oeko Tex® “Confidence in Textiles”, que certifica els tèxtils provats per a substàncies nocives d’acord amb l’Oek Tex Standard 100. El nostre producte compleix els requisits ecològics humans actuals: sense ingredients cancerígens, ni formaldehid, gratuït. d’al·lèrgia que provoca al·lèrgia, valor de pH agradable per la pell.

X càlid:

Roba esportiva per a fred extrem: les insercions de calor extra (X càlid) protegeixen zones sensibles del cos a temperatures molt fredes. Un bon transport d’humitat garanteix un confort addicional quan es porta.

YAKWARM:

ODLO YAKWARM ofereix millors propietats de gestió i escalfament de la humitat que altres barreges naturals. Degut a un alt contingut natural, també impedeix acumular olors desagradables.

Cura:

Rentat a màquina en fred [30 °]

No blanquejar

No assecar-se

Calor baix de ferro

No rentar en sec


Compra de manera totalment còmode i des de casa a la botiga online de esquí. Compra Odlo Millennium Yakwarm Hoodie amb la garantia del preu més baix. No esperis més i troba al catàleg una àmplia selecció de material de esquí de la categoria de Roba dona per completar la teva comanda. snowinn t’ofereix un servei d’entrega ràpid i eficient.

Característiques Odlo Millennium Yakwarm Hoodie

Caputxa
Amb Caputxa
Color
Negre

Escriu una opinió sobre aquest producte i guanya CoINNs coinns

Escriu una opinió sobre aquest producte

Puntuació del producte

Els teus comentaris són importants per a nosaltres, els nostres experts revisaran la teva opinió sobre aquest producte i el publicarà dins dels 5 dies hàbils. Assegureu-vos que la vostra opinió se centra en el producte i la vostra experiència, això ajudarà a altres clients a prendre decisions més segures. Si teniu algun problema amb una comanda, contacta´ns.

He llegit i accepto les condicions contingudes a la Política de Privacitat sobre el tractament de les meves dades per gestionar la meva consulta o petició

  • 30 return

    DEVOLUCIÓ
    EN 30 DIES

  • Pay

    COMPRA I PAGAMENT
    SEGURS

  • like or return

    SATISFACCIÓ
    100% GARANTIDA

  • pice

    GARANTIA DEL
    PREU MÉS BAIX

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Tancar
up up