up

Opció `Recorda´m en aquest ordinador`

Selecciona la opció `Recorda´m en aquest ordinador` si en un futur vols iniciar sessió automàticament a l´ordinador. La sessió es mantindrà activa durant 45 dies. Sisplau, no utilitzis la opció `Recorda´m en aquest ordinador` si utilitzes un ordinador d´accés públic o l´utilitza més d´una persona.

Informació del venedor

Venut i enviat per

Devolució de comanda

360

Odlo Logic Sly Pants

Odlo Logic Sly Pants

Odlo Logic Sly Pants

Odlo Logic Sly Pants

plus
Odlo

Odlo Logic Sly Pants

Descripció Odlo Logic Sly Pants

Sly pantalons d'esquí per a les dones són la parella perfecta per a les dones Sly? S de la jaqueta d'esquí. Ells li protegeixen completament dels elements en l'estil quan estàs esquiant i són molt pràctic. Aquests pantalons compten amb material d'Eco Primaloft una tecnologia que proporciona un aïllament màxim del fred amb un volum mínim. Pantalons d'esquí Sly vénen en una varietat de blanc, or, gris o verd, i són totalment impermeables gràcies a la inclusió de la lògica 2l impermeable. També són molt transpirable, que el mantindrà còmode i lliure d'humitat quan està actiu durant períodes prolongats. Així com el disseny impecable i tecnologia avançada, aquests pantalons, amb una sèrie de característiques pràctiques incloent claus extraïbles, cremalleres laterals impermeables per a la ventilació i polaines neu integrats per evitar que la neu omplir les botes quan vostè? Re en les coses profundes. S també una butxaca de la cuixa amb cremallera per tot el que necessiti accedir a la mesura que llisquen per la neu amb estil i comoditat.

Característiques:

LÒGICA impermeable 2L, aïllat amb Primaloft ECO

Molt transpirable i un bon aïllament tèrmic

Cremalleres laterals impermeables per a la ventilació i dues butxaques per a les mans amb cremallera

Tirants desmuntables

Polaines neu integrats i guàrdies de desgast CORDURA

Butxaca amb cremallera cuixa

Especificacions:

Descripció Material: LÒGICA SUAU NORMAL 2 CAPA


Compra avui mateix l’article Odlo Logic Sly Pants i rep-lo a casa en poques hores! A més a més, pots escollir diferents talles i colors per al Odlo Logic Sly Pants i comprar el que més s’adapti a les teves necessitats. En aquests moments el Odlo Logic Sly Pants està en estoc i al preu de 0 $. Amb la gran varietat de Pantalons que tenim al catàleg, trobaràs tot el que necessites per practicar esport aquí mateix.

Característiques Odlo Logic Sly Pants

Llargada
Llargs
Color
Gris
Prestacions
Paravent
Impermeable
Tèrmiques
Tipus De Pantaló
Aïllat

Escriu una opinió sobre aquest producte i guanya CoINNs coinns

Escriu una opinió sobre aquest producte

Puntuació del producte

Els teus comentaris són importants per a nosaltres, els nostres experts revisaran la teva opinió sobre aquest producte i el publicarà dins dels 5 dies hàbils. Assegureu-vos que la vostra opinió se centra en el producte i la vostra experiència, això ajudarà a altres clients a prendre decisions més segures. Si teniu algun problema amb una comanda, contacta´ns.

He llegit i accepto les condicions contingudes a la Política de Privacitat sobre el tractament de les meves dades per gestionar la meva consulta o petició

  • 30 return

    DEVOLUCIÓ
    EN 30 DIES

  • Pay

    COMPRA I PAGAMENT
    SEGURS

  • like or return

    SATISFACCIÓ
    100% GARANTIDA

  • pice

    GARANTIA DEL
    PREU MÉS BAIX

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Tancar
up up