up

Opció `Recorda´m en aquest ordinador`

Selecciona la opció `Recorda´m en aquest ordinador` si en un futur vols iniciar sessió automàticament a l´ordinador. La sessió es mantindrà activa durant 45 dies. Sisplau, no utilitzis la opció `Recorda´m en aquest ordinador` si utilitzes un ordinador d´accés públic o l´utilitza més d´una persona.

Informació del venedor

Venut i enviat per

Devolució de comanda

Odlo Crew Neck Revolution Tw Warm Long Sleeve Base Layer

Odlo Crew Neck Revolution Tw Warm Long Sleeve Base Layer

plus
Odlo

Odlo Crew Neck Revolution Tw Warm Long Sleeve Base Layer

Descripció Odlo Crew Neck Revolution Tw Warm Long Sleeve Base Layer

Quan vostè? Re fora a les muntanyes que desitja sentir-se bé des de la primera capa, i el Planai calent Revolució per a les dones haurà de sentir-se protegit amb estil tot el que intenta a les pistes o fora de casa en l'aire lliure. Però mentre que l'estil d'impressió camisa de disseny subtil lleopard, disponible en blau marí o morat, amb Odlo marca espatlla haurà de mirar la part, que? S la important aïllament tèrmic excel·lent que li assegura que sent els beneficis que vostè? D esperar d'un Odlo en virtut de peça de vestir. El suau, cap material picor evita qualsevol irritació a la pell quan vostè està lliscant per la neu, mentre que el control d'olors naturals tindrà una sensació de frescor, fins i tot després d'hores d'acció de muntanya nucli dur. Una combinació robusta de fibres permet que el producte per gestionar la humitat, així, la prevenció de la humitat en la pell ja sigui de suor o neu fosa. Així que pren a les pistes a la comoditat, sabent que la seva primera capa no us decebrà.

Característiques:

Excel·lent aïllament tèrmic a causa de la tela raspallat a l'interior

Suau, sense picor

El control de l'olor Natural

Gestió perfecta d'humitat

Combinació de fibra robusta

Especificacions:

Descripció Material: ESCALFAMENT LLANA TÈCNICA (Merino)


Odlo Crew Neck Revolution Tw Warm Long Sleeve Base Layer té la total garantia oficial de Odlo. Com a distribuïdors oficials de Odlo, tots els productes de muntanya que trobaràs al catàleg online tenen 2 anys de garantia. A trekkinn seleccionem els productes de Roba dona de la millor qualitat perquè puguis practicar esport amb el material idoni. Tenim una extensa varietat de productes de Roba interior entre la qual trobaràs el material que estàs buscant, i que t’ajudarà a practicar més esport amb total seguretat i confort.

Característiques Odlo Crew Neck Revolution Tw Warm Long Sleeve Base Layer

Tipus De Mànigues
Maniga Llarga
Color
Rosa
Prestacions
Tèrmiques
Tipus De Producte
Samarretes

Escriu una opinió sobre aquest producte i guanya CoINNs coinns

Escriu una opinió sobre aquest producte

Puntuació del producte

Els teus comentaris són importants per a nosaltres, els nostres experts revisaran la teva opinió sobre aquest producte i el publicarà dins dels 5 dies hàbils. Assegureu-vos que la vostra opinió se centra en el producte i la vostra experiència, això ajudarà a altres clients a prendre decisions més segures. Si teniu algun problema amb una comanda, contacta´ns.

He llegit i accepto les condicions contingudes a la Política de Privacitat sobre el tractament de les meves dades per gestionar la meva consulta o petició

  • 30 return

    DEVOLUCIÓ
    EN 30 DIES

  • Pay

    COMPRA I PAGAMENT
    SEGURS

  • like or return

    SATISFACCIÓ
    100% GARANTIDA

  • pice

    GARANTIA DEL
    PREU MÉS BAIX

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Tancar
up up