Sisplau, escriu el teu email i t´enviarem un enllaç al teu correu per restablir la contrasenya.

Venut i enviat per

vendes

Enviament gratis

Devolució de comanda

Tornar a la pàgina anterior | Inici
Outdoor research

Sostenible

Outdoor Research Pantalons AlpenIce

$ 0

PVR:

Estalvies: %

Enviament gratis

Muntatge gratuït

No pagaràs taxes de duana.

Venut i enviat per

Veure altres venedors()

Quadre de Talles

Color:

Talla esgotada

No perdis l´esperança. Escriu la teva adreça de correu electrònic i rebràs un correu electrònic si aquest article torna en estoc.

Ho sentim, no tenim suficients unitats disponibles

Estalvies:

Afegeix al meu pack 
Compra ara amb 1 Click

Altres colors disponibles

Combinació perfecta

Reportar error

Veure altres productes de:

Descripció Outdoor Research Pantalons AlpenIce

Un complement a més d'una versió de pantalons de la nova jaqueta d'Alpenice, la Nova Pantalla d'Alpenice és fer-ho tot per als entorns en fred.

El guant Gusseted s'adapta a ;alpinisme o botes d'esquí, i ;aïllament alfa de Polartec té calma, fins i tot quan està humit o humit.

La tela Ascentshell respira però manté el vent i la pluja, i els guàrdies de desgast resistents manegen els vorells d'esquí i els raspalls de Crampon. Arracades articulars, cremalleres de turmell, estirament de gusset al puny, cinturó ajustable, admet lliscadures d'accessoris.

Tela: Ascentshell ™ 100% Nylon 2L 20D Ripstop superior amb 50% de niló, 43% de polièster, 7% de spandex 90D, doble teixit inferior i Polartec® Alpha ™ directe 95 G, aïllament de M2.

Aïllament actiu, resistent a ;aigua, resistent al vent, transpirable, lleuger, estiramiento de reflexió del moviment.

.

Característiques: Vents externs amb cremallera amb cremallera, butxaques per la coixina, cremalleres per a cordes Instep, cordó interior per al turmell, com corda Instep, guants reforçats per escates.

Fit: Fit estàndard.

Pes: 19 oz.

, 538 G.

Centre enrere Llarg :.

Inseam: 32'', 81 cm.



Acabes de trobar la millor oferta per Outdoor research Pantalons AlpenIce! Pensa en trekkinn si vols renovar o complementar el teu equipament de muntanya. trekkinn és una botiga online que treballa amb les millor marques esportives nacionals i internacionals com Outdoor research per oferir-te tot el que necessitis per practicar esport. Consulta tots els productes disponibles de la categoria Roba home.

Característiques Outdoor Research Pantalons AlpenIce

Temporada

Tardor/Hivern

Llargada

Llargs

Color

Blau

Prestacions

Paravent

Tèrmiques

Tipus De Pantaló

Soft Shell

Tecnologia Outdoor Research Pantalons AlpenIce

Sostenible Outdoor Research Pantalons AlpenIce

Informació més detallada |

Opinió dels experts. Outdoor Research Pantalons AlpenIce

Aquest producte també és venut per

Preu + enviament

Data d´entrega

Informació del venedor

Talla

Més venuts

Completa el teu cistell

Productes relacionats

Escriu una opinió i guanya CoINNs

5 / 5

1 Opinions

5 estrelles

100%

4 estrelles

0%

3 estrelles

0%

2 estrelles

0%

1 estrelles

0%

Outdoor Research Pantalons AlpenIce

Revisió d'apenice

05/11/2018

Phil

Vaig comprar aquests pantalons per substituir els pantalons de gel de 10 anys. Són un pantaló d'ús de les condicions bàsicament seques, és a dir, els Alps o pantalles de clima fred constantment. L'ajust és sorprenent que se senten molt mal vistos, que és excel·lent per a la calor (molta atmosfera atrapada) i la flexibilitat ... bé, l'ajust és bo que no pugueu sentir cap resistència quan s'utilitzi per pujar / estirar les cames. l'articulació del genoll és molt erganòmica. Mai he vist aquest tipus d'ajust en un pantaló ... mai! Els diferents tipus de material mantenen el pes baix i asseguren que no s'escampin. Les butxaques situades a la part posterior de la cuixa són una idea intel·ligent. Això permet un moviment sense restriccions amb les butxaques completes i encara és fàcilment accessible. No tenim gaire escèptic que la primesa del material resisteixi un ús constant, però a 538 grams això és el que podeu esperar. El material Alfa també és impressionant, les seves trampes són més aire que qualsevol material de la camuflaje que s'ha vist abans. la manca de fibres properes pot semblar que s'ha desgastat, però permetre una sensació còmoda (personalment porto polaines) i atrapar un munt d'aire per a un pantaló increïblement calent. La meva única preocupació és el crampons, els eixos de gel i els cargols de gel arrencaran el material més prim a les parts superiors, però això és inevitable amb qualsevol mànec i preferiria estalviar pes. A més, la sivella del cinturó no es llisca, però es pot unir o substituir fàcilment. Puc imaginar que aquests pantalons són tan funcionals per al sking. Les investigacions a l'aire lliure han realitzat unes pantalles funcionals molt ben pensades amb canvis de la norma que puc imaginar que copiaran tots els dissenyadors futurs.

Escriu una opinió sobre aquest producte

Respondre la pregunta

Escriu la teva resposta

La pregunta ja ha estat contestada, moltes gràcies per intentar ajudar a un altre client. Comptarem amb tu per a futures preguntes.

Fes una pregunta tècnica sobre aquest producte

30-day easy & fast return

Secure & safe shopping

Satisfaction 100% guaranteed

Lowest prices guaranteed