up

Opció `Recorda´m en aquest ordinador`

Selecciona la opció `Recorda´m en aquest ordinador` si en un futur vols iniciar sessió automàticament a l´ordinador. La sessió es mantindrà activa durant 45 dies. Sisplau, no utilitzis la opció `Recorda´m en aquest ordinador` si utilitzes un ordinador d´accés públic o l´utilitza més d´una persona.

Informació del venedor

Venut i enviat per

Devolució de comanda

Protest Lole Pants

Protest Lole Pants

Protest Lole Pants

Protest Lole Pants

plus
Protest

Protest Lole Pants

Descripció Protest Lole Pants

Els protuberants de neu de protesta Lole són una peça d'enginy de neu molt elegant i elegant. Són elegants, segurs i genials. Amb un ajust prim, els nevades Protest Lole formen part de la sèrie de teixits Protest Geotech 10,000. Creat per satisfer les demandes dels grans snowboarders o dels pilots d'esquí, el Protest Lole és capaç de resistir 10 k mm de pressió d'aigua, salvaguardant un acabat impermeable. Proporciona un factor de transpiració de 10 kg, evitant que la suor i la humitat es queden a prop de la pell i, per tant, manté la calidesa. La flexibilitat es potenciar a través del material estirable. Dissenyat amb una cintura ajustable alta i antilliscant amb tancament de velcro. El material reforçat per a la part inferior de la cama manté la durabilitat. Les cremalleres YKK proporcionen un ajust fiable. Les cremalleres amagades a les butxaques davanteres us permeten portar els vostres elements essencials. Els dards cosits superiors al genoll s'adapten a la forma. La cama inferior amb cremallera permet ajustaments addicionals. També hi ha proteccions d'arrossegament de taló. Els llums de neu Protest Lole són una opció fiable i elegant disponible en una gran varietat de colors sòlids.

Especificacions:

94% polièster, 6% elastà

Cura:

No llegiu

No planxi

No remullis

No deixeu-ho assecar

No trenqueu

Rentar a ;aire lliure a 30 ° C

Rentar per separat


No esperis més i compra Protest Lole Pants! A snowinn tots els productes de la secció Roba dona té la total garantia de Protest. Comprant a la nostra botiga de esquí, et beneficiaràs de tots els avantatges de pertànyer a la nostra comunitat de esquí. Fes la compra avui mateix i rep Protest Lole Pants en unes hores a casa.

Característiques Protest Lole Pants

Llargada
Llargs
Color
Rosa
Prestacions
Impermeable
Tèrmiques
Paravent
Tipus de pantaló
Insulated

Escriu una opinió sobre aquest producte i guanya CoINNs coinns

Escriu una opinió sobre aquest producte

Puntuació del producte

Els teus comentaris són importants per a nosaltres, els nostres experts revisaran la teva opinió sobre aquest producte i el publicarà dins dels 5 dies hàbils. Assegureu-vos que la vostra opinió se centra en el producte i la vostra experiència, això ajudarà a altres clients a prendre decisions més segures. Si teniu algun problema amb una comanda, contacta´ns.

He llegit i accepto les condicions contingudes a la Política de Privacitat sobre el tractament de les meves dades per gestionar la meva consulta o petició

  • 30 return

    DEVOLUCIÓ
    EN 30 DIES

  • Pay

    COMPRA I PAGAMENT
    SEGURS

  • like or return

    SATISFACCIÓ
    100% GARANTIDA

  • pice

    GARANTIA DEL
    PREU MÉS BAIX

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Tancar
up up