Sisplau, escriu el teu email i t´enviarem un enllaç al teu correu per restablir la contrasenya.

Venut i enviat per

vendes

Enviament gratis

Devolució de comanda

Tornar a la pàgina anterior | Inici
Salewa

Sostenible

Salewa Deva Durastretch Jacket

$ 0

PVR:

Estalvies: %

Enviament gratis

Muntatge gratuït

No pagaràs taxes de duana.

Venut i enviat per

Veure altres venedors()

Quadre de Talles

Color:

Talla esgotada

No perdis l´esperança. Escriu la teva adreça de correu electrònic i rebràs un correu electrònic si aquest article torna en estoc.

Ho sentim, no tenim suficients unitats disponibles

Estalvies:

Afegeix al meu pack 
Compra ara amb 1 Click

Altres colors disponibles

Combinació perfecta

Reportar error

Veure altres productes de:

Descripció Salewa Deva Durastretch Jacket

Aquest ergonòmic softshell Durastretch és ideal per a l'escalada alpina: repel·lent Lleuger, fort, resistent al vent ia l'aigua amb una closca resistent a l'abrasió. Manté el vent i el temps i s'asseca ràpidament. Un folre suau de metxa de fibra de bambú és acollidora, i 4 way stretch permet sense restriccions la llibertat de moviment.

Característiques:

Acollidor campana adaptat fix per a més comoditat

Coll alt integrat en la campana per a la màxima protecció

Mànigues de forma ergonòmica

Els braços tenen una inserció elàstica integrada i thumbhole d'ajust precís

Butxaca al pit dissenyada per facilitar l'accés al pujar o amb una motxilla

Sistema d'ajust vora elàstic amb bloquejos de cable

Acabat interior Clean

La facilitat de moviment a través d'insercions elàstiques

Stretch, doble costura cosida

Detalls en condicions de servitud

Excursionisme

Escalada alpina

Via Ferrada

Pes Lleuger

Durabilitat

Tram

Transpirabilitat

Resistència al vent

Resistència a l'aigua

Plec de condicions:

Pes: 383g

Mons d'usuaris: alpinisme

Muntar: Atlètic Fit

Llargada de l'esquena: 68 cm

Capes: SoftShell

Acabat: resisteix olor, DWR (repelent a l'aigua durador)

Material principal:

Durastretch bambooshell DWR 180

Tecnologies:

Bambú:

La tela de bambú té una brillantor natural i suavitat que se sent i caigudes com la seda, però és menys costós i més durable. A causa de l'estructura suau i rodó de les seves fibres, roba de bambú és suau i no irritant, fins i tot a la pell sensible.

El bambú és naturalment anti fongs i anti bacterial, suposadament a causa d'un agent bacteriostàtics única de les plantes de bambú anomenats? Kun de bambú? que també ajuda a resistir l'acollida de bambú olors. El kun de bambú en dubte bambú deixa de bacteris causants de males olors creixin i es propaguin a la tela de bambú permet roba de bambú per ser més higiènic i romandre amb olor fresca. La roba de bambú és hipoalergènic. El bambú és altament absorbent i absorbeix l'aigua lluny del cos 3 a 4 vegades més ràpid que el cotó. En clima càlid, humit i suat, roba de bambú ajuda a mantenir l'usuari sec, fresc i més còmode i? T s'adhereixen a la pell.

Bambú de la planta i també de bambú teixit pot puntuar alt com un recurs ecològic i renovable: El bambú creix ràpidament i, naturalment, lliure de pesticides, herbicides o fertilitzants.

La roba de bambú (fabricat tant mecànica com químicament) és 100% biodegradable i pot ser completament descompost a terra pels microorganismes i la llum del sol sense descompondre en cap contaminants, com el gas metà que es produeix comunament com un subproducte de la descomposició en els abocadors i abocadors. Creixent bambú millora la qualitat del sòl i ajuda a reconstruir sòl erosionat. L'extens sistema d'arrels de bambú té el sòl junts, evita l'erosió del sòl, i reté l'aigua a la conca. El bambú creix de forma natural, sense necessitat de cures culturals agrícola i gran escapament dièsel vomitant tractors per plantar llavors i conrear la terra. Plantacions de bambú són grans fàbriques per a la fotosíntesi que redueix els gasos d'hivernacle. Les plantes de bambú absorbeixen aproximadament 5 vegades la quantitat de diòxid de carboni (un gas d'efecte hivernacle primària) i produeix al voltant del 35% més d'oxigen que un suport equivalent d'arbres.

Durastretch:

Teles DURASTRETCH són un clàssic a la roba de muntanyisme; encara que extremadament còmoda i lleugera, que són molt resistents a l'abrasió i esquinçaments, i això, gràcies al seu component principal: poliamida. Ells realment estan fetes per ser durable i la majoria d'ells són impossibles de destruir. Així de llarga durada, un dels principals beneficis de Durastretch. La majoria dels teixits DURASTRETCH de la col·lecció es recomanen per a l'any forat, ja que la seva estructura interna absorbeix ràpidament la suor. Aquesta temporada, la família Durastretch evolucionar cap a un nou tipus de tela: la Durastretch POWERLITE. És la versió de l'armadura del doble més lleugera que mai van oferir fins ara per a l'escalada alpina. Gràcies als fils de polipropilè teixida amb la poliamida resistent, aquest teixit és fins i tot més suau i còmode sobre la pell. Aquesta sensació també s'incrementa gràcies a les propietats hidròfobes de polipropilè que empenyen a la humitat i la transpiració fora de la peça. El teixit atapeït fa també resistent sense acabat addicional aquest vent tela.

Fàcil cura

Resistents a l'olor

4 way stretch

Assecat ràpid.



Amb Salewa Deva Durastretch Jacket podràs disfrutar del teu esport favorit sense complicacions. Si t’agrada la marca Salewa i tots els seus productes de muntanya, visita la secció de Roba dona on hi trobaràs tot el que necessitis. Fes la compra avui mateix i rep-la en pocs dies! El nostre principal objectiu a trekkinn és oferir-te el material de la millor qualitat i portar-te’l directament a casa sense que t’hagis de preocupar de res més!

Característiques Salewa Deva Durastretch Jacket

Tecnologia Salewa Deva Durastretch Jacket

Sostenible Salewa Deva Durastretch Jacket

Informació més detallada |

Opinió dels experts. Salewa Deva Durastretch Jacket

Aquest producte també és venut per

Preu + enviament

Data d´entrega

Informació del venedor

Talla

Més venuts

Completa el teu cistell

Productes relacionats

Escriu una opinió i guanya CoINNs

5 / 5

1 Opinions

5 estrelles

100%

4 estrelles

0%

3 estrelles

0%

2 estrelles

0%

1 estrelles

0%

Salewa Deva Durastretch Jacket

Jaqueta salewa

02/05/2019

vidal

Super, flexible, fort, ben tallat

Escriu una opinió sobre aquest producte

Respondre la pregunta

Escriu la teva resposta

La pregunta ja ha estat contestada, moltes gràcies per intentar ajudar a un altre client. Comptarem amb tu per a futures preguntes.

Fes una pregunta tècnica sobre aquest producte

30-day easy & fast return

Secure & safe shopping

Satisfaction 100% guaranteed

Lowest prices guaranteed