Sisplau, escriu el teu email i t´enviarem un enllaç al teu correu per restablir la contrasenya.

Venut i enviat per

vendes

Enviament gratis

Devolució de comanda

Tornar a la pàgina anterior | Inici
Salewa

Sostenible

Salewa Erzlahn 2.0 Dryton Durastretch Pants

$ 0

PVR:

Estalvies: %

Enviament gratis

Muntatge gratuït

No pagaràs taxes de duana.

Venut i enviat per

Veure altres venedors()

Quadre de Talles

Color:

Talla esgotada

No perdis l´esperança. Escriu la teva adreça de correu electrònic i rebràs un correu electrònic si aquest article torna en estoc.

Ho sentim, no tenim suficients unitats disponibles

Estalvies:

Afegeix al meu pack 
Compra ara amb 1 Click

Altres colors disponibles

Combinació perfecta

Reportar error

Veure altres productes de:

Descripció Salewa Erzlahn 2.0 Dryton Durastretch Pants

El Erzlahn és l'última gira de primavera i pantalons glacera amb una peculiaritat: La cama elàstica és un color diferent per a un estil de capes simulat. A més, cremalleres quan el dia s'escalfa o es torna a la vall, deixant-li en un tall relaxat curt en el dur llenç polipropilè.

Característiques:

Cintura ergonòmic amb insercions elàstiques

Velcro lateral cintura ajustable

2 butxaques amb cremallera posterior

Butxaca lateral Petit

Cremalleres de ventilació a les cuixes

Genolls preformades ergonòmics

Postal de les cames

T postal (zip cama lateral per fàcil zip off)

Vedell elàstic Semi

Vora elàstic de la cama completa amb les pinces de silicona interior

Vora Generós i protecció grampó

Part inferior de les calces amb dos bucles interns que es poden utilitzar per fixar una banda amb botes d'esquí

Ganxos vora inferior per subjectar al calçat

Glacera Muntanyisme

Pes Lleuger

Durabilitat

Tram

Transpirabilitat

Resistència al vent

Resistència a l'aigua

Especificacions:

Pes: 530g

Mons d'usuaris: alpinisme

Fit: Informal

Side longitud de costura: 107cm

Capes: Shell

Reforça: protecció Anticut 3L WR 285, Powertex últim ripstop 3L tram 20/20 145

Material principal:

Durastretch bambooshell 176, pp Dryton llenç 126

Tecnologies:

Bambú:

La tela de bambú té una brillantor natural i suavitat que se sent i caigudes com la seda, però és menys costós i més durable. A causa de l'estructura suau i rodó de les seves fibres, roba de bambú és suau i no irritant, fins i tot a la pell sensible.

El bambú és naturalment anti fongs i anti bacterial, suposadament a causa d'un agent bacteriostàtics única de les plantes de bambú anomenats? Kun de bambú? que també ajuda a resistir l'acollida de bambú olors. El kun de bambú en dubte bambú deixa de bacteris causants de males olors creixin i es propaguin a la tela de bambú permet roba de bambú per ser més higiènic i romandre amb olor fresca. La roba de bambú és hipoalergènic. El bambú és altament absorbent i absorbeix l'aigua lluny del cos 3 a 4 vegades més ràpid que el cotó. En clima càlid, humit i suat, roba de bambú ajuda a mantenir l'usuari sec, fresc i més còmode i? T s'adhereixen a la pell.

Bambú de la planta i també de bambú teixit pot puntuar alt com un recurs ecològic i renovable: El bambú creix ràpidament i, naturalment, lliure de pesticides, herbicides o fertilitzants.

La roba de bambú (fabricat tant mecànica com químicament) és 100% biodegradable i pot ser completament descompost a terra pels microorganismes i la llum del sol sense descompondre en cap contaminants, com el gas metà que es produeix comunament com un subproducte de la descomposició en els abocadors i abocadors. Creixent bambú millora la qualitat del sòl i ajuda a reconstruir sòl erosionat. L'extens sistema d'arrels de bambú té el sòl junts, evita l'erosió del sòl, i reté l'aigua a la conca. El bambú creix de forma natural, sense necessitat de cures culturals agrícola i gran escapament dièsel vomitant tractors per plantar llavors i conrear la terra. Plantacions de bambú són grans fàbriques per a la fotosíntesi que redueix els gasos d'hivernacle. Les plantes de bambú absorbeixen aproximadament 5 vegades la quantitat de diòxid de carboni (un gas d'efecte hivernacle primària) i produeix al voltant del 35% més d'oxigen que un suport equivalent d'arbres.

Dryton:

DRY? Teixits TON són de fàcil cura, còmode, durador i d'assecat ràpid, que es desenvolupen per aconseguir la sensació de tacte natural. Teles DRY'TON es realitzen per l'estructura o el contingut d'humitat per moure ràpidament al llarg i s'evapora de manera més eficient. La humitat de la pell s'elimina molt ràpidament. El cos està protegit contra sobreescalfament durant l'activitat física i de refredament després que el recurs ha desaparegut. Fibres, les mescles i les construccions es trien per assegurar una bona a excel·lent protecció solar per a la pell.

Durastretch:

Teles DURASTRETCH són un clàssic a la roba de muntanyisme; encara que extremadament còmoda i lleugera, que són molt resistents a l'abrasió i esquinçaments, i això, gràcies al seu component principal: poliamida. Ells realment estan fetes per ser durable i la majoria d'ells són impossibles de destruir. Així de llarga durada, un dels principals beneficis de Durastretch. La majoria dels teixits DURASTRETCH de la col·lecció es recomanen per a l'any forat, ja que la seva estructura interna absorbeix ràpidament la suor. Aquesta temporada, la família Durastretch evolucionar cap a un nou tipus de tela: la Durastretch POWERLITE. És la versió de l'armadura del doble més lleugera que mai van oferir fins ara per a l'escalada alpina. Gràcies als fils de polipropilè teixida amb la poliamida resistent, aquest teixit és fins i tot més suau i còmode sobre la pell. Aquesta sensació també s'incrementa gràcies a les propietats hidròfobes de polipropilè que empenyen a la humitat i la transpiració fora de la peça. El teixit atapeït fa també resistents a aquest vent tela sense acabat addicional

BodyMapping

Prova UV: UV 50+ Prova

Assecat ràpid



Completa la teva compra de Salewa Erzlahn 2.0 Dryton Durastretch Pants amb la nostra selecció de Roba dona i productes de Pantalons. Navega per totes les categories de esquí a snowinn i descobreix la teva botiga online especialitzada en material de esquí. Aconseguiràs tot el material de Pantalons al preu més baix, 100% garantit a snowinn!

Característiques Salewa Erzlahn 2.0 Dryton Durastretch Pants

Tecnologia Salewa Erzlahn 2.0 Dryton Durastretch Pants

Sostenible Salewa Erzlahn 2.0 Dryton Durastretch Pants

Informació més detallada |

Opinió dels experts. Salewa Erzlahn 2.0 Dryton Durastretch Pants

Aquest producte també és venut per

Preu + enviament

Data d´entrega

Informació del venedor

Talla

Més venuts

Completa el teu cistell

Productes relacionats

Escriu una opinió i guanya CoINNs

/ 5

1 Opinions

5 estrelles

%

4 estrelles

%

3 estrelles

%

2 estrelles

%

1 estrelles

%

Escriu una opinió sobre aquest producte

Respondre la pregunta

Escriu la teva resposta

La pregunta ja ha estat contestada, moltes gràcies per intentar ajudar a un altre client. Comptarem amb tu per a futures preguntes.

Fes una pregunta tècnica sobre aquest producte

30-day easy & fast return

Secure & safe shopping

Satisfaction 100% guaranteed

Lowest prices guaranteed