up

Opció `Recorda´m en aquest ordinador`

Selecciona la opció `Recorda´m en aquest ordinador` si en un futur vols iniciar sessió automàticament a l´ordinador. La sessió es mantindrà activa durant 45 dies. Sisplau, no utilitzis la opció `Recorda´m en aquest ordinador` si utilitzes un ordinador d´accés públic o l´utilitza més d´una persona.

Informació del venedor

Venut i enviat per

Devolució de comanda

Salewa Koba Co Jacket

plus
Salewa

Salewa Koba Co Jacket

Descripció Salewa Koba Co Jacket

punys ajustables

panell de botons de cos sencer

Cremallera frontal amb longitud completa interna solapa a prova de vent

2 butxaques frontals

cintura elàstica

butxaca al pit amb cremallera

butxaca (s) de la màniga amb cremallera

Butxaca de pegat a la màniga

2 butxaques de pegat àmplies

00 0000022512

pes

643g

gènere

femení

Grup d'edat

adult

Estat del producte

traspàs

fit

regular

llarg de l'esquena

70cm

capes

Shell 3L / 2.5L / 2L

acabat principal

Tenyit de peces de vestir (cosit, a continuació, tenyit), Protecció Vital

material principal

CO / LI sarja RGD 210

HealthGuard Protecció Vital és un acabat de teixit únic, de llarga durada que ha estat dissenyat per proporcionar una protecció essencial contra els mosquits, jejenes i altres insectes que piquen, desagradables.

Aquesta innovadora tecnologia funciona mitjançant repel·lir insectes per evitar picades, picor en els desagradables que ajuden en la prevenció de malalties tropicals com la malària, el virus del Nil Occidental i altres malalties transmeses per vectors, mentre restant tipus de pell i tela.

Independentment demostrat ser no sensibilitzant i no irritant.

Independentment demostrat reduir significativament les picades d'insectes molestos fins a en un 90%, i és 90% eficaç en repel·lir insectes que s'alimenten de sang.

45% de reducció en aterratges de mosquits. En proves independents han demostrat algun nivell de protecció per a les àrees al voltant de la peça tractada al descobert parts però en cas

Sempre ser protegits.

La tecnologia Healthguard és sinèrgica, la característica única de venda de la nostra tecnologia és que l'eficàcia de dosis baixes d'ingredients actius s'acceleren, el que garanteix per proporcionar una funcionalitat real i durabilitat als nostres clients durant l'ús d'una quantitat mínima de producte.

No és la tecnologia Nano - no hi ha risc de compostos volàtils.

Aquesta tecnologia de doble acció molt eficaç també inhibeix les olors i bacteris comuns que impliquin teixits més frescos i més peces higièniques i duradores; proporcionant un veritable punt de diferència.

A més, les característiques d'aquesta tecnologia tela asseguren nova roba està protegida contra les taques, la decoloració i la degradació causada per microbis - ajudant a mantenir les compres a la recerca nou i més net durant més temps, rentat després rentat.

Duradora de fins a 50 rentats.

La tecnologia avançada, flexible i versàtil es pot aplicar a qualsevol tipus de teixit.

Medi ambient, biodegradable i segur d'usar millora el maneig de les teles.

Lluita contra els insectes, es mantenen frescos i sentir-se millor a mesura que viatgen els continents amb l'ajuda d'una protecció vital HealthGuard!


A trekkinn estem especialitzats en la venda de productes de muntanya de molt alta qualitat perquè puguis practicar esport de manera segura i confortable. Estàs interessat en comprar Salewa Koba Co Jacket? Estàs de sort, ja que al catàleg de Roba home i a la categoria de Jaquetes de trekkinn, t’oferim aquest producte i molts d’altres de muntanya que poden completar la teva compra. Fes la compra avui mateix i rep-ho a casa en molts pocs dies!

Característiques Salewa Koba Co Jacket

Prestacions
Paravent
Tipus de jaqueta
Insulades sintètiques

Escriu una opinió sobre aquest producte i guanya CoINNs coinns

Escriu una opinió sobre aquest producte

Puntuació del producte

Els teus comentaris són importants per a nosaltres, els nostres experts revisaran la teva opinió sobre aquest producte i el publicarà dins dels 5 dies hàbils. Assegureu-vos que la vostra opinió se centra en el producte i la vostra experiència, això ajudarà a altres clients a prendre decisions més segures. Si teniu algun problema amb una comanda, contacta´ns.

He llegit i accepto les condicions contingudes a la Política de Privacitat sobre el tractament de les meves dades per gestionar la meva consulta o petició

  • 30 return

    DEVOLUCIÓ
    EN 30 DIES

  • Pay

    COMPRA I PAGAMENT
    SEGURS

  • like or return

    SATISFACCIÓ
    100% GARANTIDA

  • pice

    GARANTIA DEL
    PREU MÉS BAIX

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Tancar
up up