up

Opció `Recorda´m en aquest ordinador`

Selecciona la opció `Recorda´m en aquest ordinador` si en un futur vols iniciar sessió automàticament a l´ordinador. La sessió es mantindrà activa durant 45 dies. Sisplau, no utilitzis la opció `Recorda´m en aquest ordinador` si utilitzes un ordinador d´accés públic o l´utilitza més d´una persona.

Informació del venedor

Venut i enviat per

Devolució de comanda

360

Schuberth O1 Open Face Helmet

plus
Schuberth

Schuberth O1 Open Face Helmet

Descripció Schuberth O1 Open Face Helmet

Hem reinventat el casc d'atzar amb el nou SCHUBERTH O1. Un disseny modern i colors elegants, amb tres mides de petxina i sis mides de casc, perquè cada motorista pugui trobar la mida adequat i sempre s'adapti de forma segura.

;O1 ofereix tot el que esperava d'un CASC MODERNA D'ALTA TECNOLOGIA:

Màxima seguretat gràcies a la carcassa de casc de matriu de fibra de vidre i la màxima comoditat gràcies a un únic disseny de folre.

Elegant: nou patrons atractius i tres colors simples

Sense costures: un folre sense costura garanteix un confort superior

Un gran ajust: tres mides de petxina i sis mides de casc per a un ajust perfecte

Folre innovador: menys coixinets per a la ventilació del cap millorada

A FIT PRECISE. UNA APLICACIÓ SEGURA:

El casc de motocicleta compleix amb la prova estàndard ECE R 22.05, així com el DOT, el que significa que es pot utilitzar a tot Europa i als EUA. ;O1 està disponible en mides XS a XXL. Això és adequat per a un rang de circumferència del cap de 53 a 63 centímetres.

ALTRE TÈCNIC EN QUÈ ESTÀ PREOCUPACIÓ DE LA SEGURETAT:

EL LLUÍ DE CASC

Els mètodes únics de fabricació utilitzats per als casquets del casc de SCHUBERTH mantenen el pes baix, mantenint una estabilitat òptima. El processament directe de fibra (DFP) és una innovació desenvolupada per SCHUBERTH.

Es tracta d'una fibra de vidre interminable tallada per un robot i embolicada en un motlle. Una quantitat precisa de resina s'afegeix a la preforma i després es comprimeix a alta pressió en un motlle escalfat per crear un casquet de casc de força excepcional. La construcció multipart del revestiment interior permet una absorció de força excepcional, millorant així la seguretat.

FIT PERFECTE:

La versió més petita del SCHUBERTH O1 (XS) pesa només 1100 g. El casquet del casc es realitza a partir d'una moderna matriu de fibra de vidre i es presenta en tres mides diferents per adaptar-se a diverses formes del cap.

Disponible en nou patrons atractius i tres colors simples, en mides XS a XXL.

FORMATGE INNOVADOR:

Rellotge ShinyTex ® amb forma ergonòmica per a una millor ventilació del cap sense costures, altament funcional i transpirable, desmuntable i rentable, així com certificada d'acord amb Öko Tex 100.

AERODINÀMICA SUPERIOR I PROPIETATS ACÚSTIQUES:

Un casc tranquil amb excel·lents propietats aerodinàmiques.

La forma de ;O1 es va desenvolupar al túnel de vent de SCHUBERTH. El disseny resultant compleix els estàndards actuals en aerodinàmica i aeroacústica.


ECE 22.05 NOTA IMPORTANT Aquest casc ha estat construït, provat i aprovat segons la normativa europea ECE / ONU R22.05. TRADEINN no es fa responsable de lús que es pugui fer d´aquest casc en altres països que no estan subjectes a aquesta homologació europea ECE / ONU R22.05, que desanima l´ús en aquests països.

Si el que necessites és Schuberth O1 Open Face Helmet, el trobaràs aquí mateix i al millor preu. A motardinn hi trobaràs aquest article de motoristes i molts d’altres que pots necessitar, sempre amb la millor qualitat. No deixis escapar aquesta oportunitat i equipa’t per practicar el teu esport favorit amb les millors condicions. Amb la gran varietat de productes de Jet que tenim en catàleg, trobaràs tot el que necessites a un sol lloc.

Característiques Schuberth O1 Open Face Helmet

Sistema De Tancament
Sivella Doble O Doble D
Color
Groc
Edat
Adult

Escriu una opinió sobre aquest producte i guanya CoINNs coinns

Escriu una opinió sobre aquest producte

Puntuació del producte

Els teus comentaris són importants per a nosaltres, els nostres experts revisaran la teva opinió sobre aquest producte i el publicarà dins dels 5 dies hàbils. Assegureu-vos que la vostra opinió se centra en el producte i la vostra experiència, això ajudarà a altres clients a prendre decisions més segures. Si teniu algun problema amb una comanda, contacta´ns.

He llegit i accepto les condicions contingudes a la Política de Privacitat sobre el tractament de les meves dades per gestionar la meva consulta o petició

  • 30 return

    DEVOLUCIÓ
    EN 30 DIES

  • Pay

    COMPRA I PAGAMENT
    SEGURS

  • like or return

    SATISFACCIÓ
    100% GARANTIDA

  • pice

    GARANTIA DEL
    PREU MÉS BAIX

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Tancar
up up