up

Opció `Recorda´m en aquest ordinador`

Selecciona la opció `Recorda´m en aquest ordinador` si en un futur vols iniciar sessió automàticament a l´ordinador. La sessió es mantindrà activa durant 45 dies. Sisplau, no utilitzis la opció `Recorda´m en aquest ordinador` si utilitzes un ordinador d´accés públic o l´utilitza més d´una persona.

Informació del venedor

Venut i enviat per

Devolució de comanda

360

Schuberth Per A S SRC 2 Intercomunicador

Schuberth Per A S SRC 2 Intercomunicador

Schuberth Per A S SRC 2 Intercomunicador

plus
Schuberth

Schuberth Per A S SRC 2 Intercomunicador

Descripció Schuberth Per A S SRC 2 Intercomunicador

Característiques:

Comunicació perfecta:

Tot el sistema de comunicació està contingut en un collaret casc separades, que pot ser instal·lat en el S2 Sport en cap moment a tots. Amb només unes poques pel·lícules del canell, el dispositiu està llest per anar. Sistema de navegació, reproductor de MP3 i mòbils poden connectar-se a través de Bluetooth i / o USB. I llest:

navegació, música, telèfon i amb bicicleta a la conversa amb bicicleta

porter automàtic:

trucada en conferència amb fins a tres pilots, que poden comunicar-se entre si al mateix temps. La gamma és, en condicions òptimes, de fins a 700 metres. El SRC System ™ per a l'Esport S2 es pot operar còmodament a través de control de veu. Cliqueu per Link®: Si altres usuaris SRC System ™ estan molt a prop, es poden tractar. En el cas que la distància sigui més gran o el terreny més exigent, la comunicació és pontejat per la recepció mòbil. Per tant, la comunicació no es trenca fins i tot quan la distància és més gran.

LA VEU (VOX):

La tecnologia de VOX (Voice Operated Exchange) fa que sigui possible per expressar les funcions principals de control, com ara prendre i fer trucades. La sensibilitat de la reacció es pot ajustar individualment.

TELÈFON + GPS:

La connexió entre el Bluetooth activat el sistema de navegació mòbil, compatible amb Bluetooth i SRC System ™ és tan fàcil com pot ser. El conductor pot escoltar les ordres de veu del sistema de navegació o la persona que truca còmodament per tots dos auriculars. són possibles conferència telefònica entre el conductor, l'acompanyant i la persona que truca. Els números de telèfon preferits es poden guardar en un menú de marcatge ràpid. Això fa que sigui possible tenir contactes ràpids en qualsevol moment. Totes les funcions poden ser controlades a través d'ordres de veu (VOX) còmode.

Escoltar música:

La majoria dels jugadors comú MP3 es pot connectar al Sistema de SRC ™ utilitzant la interfície USB multifuncional. Si el reproductor de MP3 compatible amb la tecnologia Bluetooth A2DP, un cable no és necessari. El control és simplement a través dels botons del SRC System ™

El control automàtic de volum:

La tecnologia de control de volum automàtic (AGC) controla de forma activa i permanentment el volum òptim en funció de la velocitat i el soroll ambient i per tant es beneficia de forma activa la seva seguretat durant la conducció. La sensibilitat es pot ajustar individualment mitjançant el programari subministrat.

ACTUALITZACIÓ DE SOFTWARE:

Formar part del Card Community® i ser informat còmodament sobre les actualitzacions de programari per al seu sistema SRC a través del correu electrònic. Actualitzacions de programari es pot trobar directament al fabricant

ACCESSORIS I QÜESTIONS TÈCNIQUES

Dos altaveus ultra prim per a cascos ajustats.

Fins a 10 hores de conversa o l'1 per setmana de reserva (en mode d'espera)


Si estàs buscant Schuberth Per A S SRC 2 Intercomunicador, avui estàs de sort! A la botiga online de motoristes trobaràs el material esportiu al preu més baix i podràs comprar en un entorn totalment segur i amb la confiança de motardinn. No esperis més i fes la compra online dels productes de Electrònica. motardinn t’ofereix una selecció exclusiva de Intercomunicadors per la pràctica de diferents activitats. Tots els productes de la secció de Intercomunicadors estan especialment dissenyats per satisfer les teves necessitats i donar-te el total control en la pràctica de l’esport, independentment del nivell que tinguis o el temps que faci.

Característiques Schuberth Per A S SRC 2 Intercomunicador

Color
Negre
Tipus De Producte
Intercomunicadors

Escriu una opinió sobre aquest producte i guanya CoINNs coinns

Schuberth Per A S SRC 2 Intercomunicador

Src per schuberth

-

MOLT CLASSE. ESTIC SEMPRE PER FAVOR DE FER TRADICIÓ AMB MOTARDINN

Schuberth Per A S SRC 2 Intercomunicador

Sistema src 50-59

-

Nou producte amb gran qualitat. Podeu sentir-vos segur quan feu una comanda des del motor. Segur que tornaré a comandar! AAAAA

Escriu una opinió sobre aquest producte

Puntuació del producte

Els teus comentaris són importants per a nosaltres, els nostres experts revisaran la teva opinió sobre aquest producte i el publicarà dins dels 5 dies hàbils. Assegureu-vos que la vostra opinió se centra en el producte i la vostra experiència, això ajudarà a altres clients a prendre decisions més segures. Si teniu algun problema amb una comanda, contacta´ns.

He llegit i accepto les condicions contingudes a la Política de Privacitat sobre el tractament de les meves dades per gestionar la meva consulta o petició

  • 30 return

    DEVOLUCIÓ
    EN 30 DIES

  • Pay

    COMPRA I PAGAMENT
    SEGURS

  • like or return

    SATISFACCIÓ
    100% GARANTIDA

  • pice

    GARANTIA DEL
    PREU MÉS BAIX

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Tancar
up up