Sisplau, escriu el teu email i t´enviarem un enllaç al teu correu per restablir la contrasenya.

Venut i enviat per

vendes

Enviament gratis

Devolució de comanda

Tornar a la pàgina anterior | Inici
SEAC

Sostenible

SEAC Guru Computer

$ 0

PVR:

Estalvies: %

Enviament gratis

Muntatge gratuït

No pagaràs taxes de duana.

Venut i enviat per

Veure altres venedors()

Color:

Talla esgotada

No perdis l´esperança. Escriu la teva adreça de correu electrònic i rebràs un correu electrònic si aquest article torna en estoc.

Ho sentim, no tenim suficients unitats disponibles

Estalvies:

Afegeix al meu pack 
Compra ara amb 1 Click

Altres colors disponibles

Combinació perfecta

Reportar error

Veure altres productes de:

Descripció SEAC Guru Computer

El nou equip de busseig GURU té un sistema que permet utilitzar-lo sense cap dificultat. Ideal per a submarinistes de tots els nivells. Gràcies a la seva versatilitat, es pot utilitzar perfectament en immersions aeri, nitrox, apnea i calibre.

Té una corretja de cautxú d’alta qualitat. Té una pantalla de vidre mineral i un bisell d’acer inoxidable. Amb ell podreu controlar el temps de immersió sota l’aigua i bussejar amb seguretat. Té una llum LED molt brillant. Té funcions especials com el cronòmetre, les fases de la lluna, l’alarma acústica i visual i la selecció del tipus d’aigua. Ordinador de busseig per a canells de Seac Guru, brúixola digital 3D, smartwatch.

Descobriu totes les funcions del nou ordinador SEAC GURU, un veritable centre d’operacions ideal per a les vostres aventures submarines i la vostra vida quotidiana.

A més dels quatre modes de funcionament, Air, Nitrox, Gauge i Free Diving, l’innovador càlcul integrat de consum d’aire sense fil integrat (compatible amb el nou transmissor Wireless Code Code), el compàs digital que compensa l’inclinació 3D i el rellotge de doble temps, el GAS MIX La funció de canvi és la més apreciada pels submarinistes que practiquen immersions tècniques i de descompressió.

La bateria recarregable de liti de llarga durada no requereix recanvis freqüents i costosos, ja que es pot recarregar fàcilment amb el cable USB inclòs a l'ordinador.

Una bateria completament carregada permet fins a 25 hores de immersió o fins a 2 3 mesos en mode sense bussejar.

A més, es pot fer servir el cable USB per descarregar el registre i mantenir actualitzat el programari.

Les dades d’immersió són extremadament fàcils de llegir en qualsevol entorn gràcies a la pantalla LCD d’alta lluminositat gràfica de 80x80 píxels de matriu i la intensitat de retroil·luminació ajustable manualment.

Concebut en un disseny italià exclusiu, GURU ofereix diverses aplicacions que certament poden formar part de la vostra rutina quotidiana com ara cronòmetre, altímetre, baròmetre, prediccions meteorològiques, magnetòmetres, fases lunars.

Per últim, però no per això menys important, la funció de fitness demostra la gran versatilitat que ofereix aquest producte, és útil i és útil durant activitats esportives com córrer, entrenar, fer excursions.

Les funcions compten les passes, els camins mesurats, la velocitat i les calories cremades faran que l’exercici sigui més divertit i estimulant.

El mode de busseig gratuït, a més de produir la profunditat i el temps de immersió únic, proporciona al submarinista diverses funcions addicionals.

El nombre d’immersions realitzades i la màxima profunditat de la sessió, el temps de superfície transcorregut des de l’última immersió i la velocitat de pujada i baixada.

El guru està format per polímers d'alta tecnologia, un anell d'acer inoxidable i un cristall mineral.

Un compromís especial s’ha desenvolupat en el desenvolupament del sistema de menús que permet al submarinista accedir a la configuració d’una manera senzilla i intuïtiva.

Característiques:

Modes operatius:

Buceig, Gauge, Submarinisme gratuït.

Funció de canvi de barreja de gas per a immersions tècniques i de descompressió.

Bateria recarregable Li Ion amb cable USB (inclòs).

Autonomia 25 hores en la modalitat de busseig.

Temps de càrrega 3 5 hrs.

Compàs 3D, previsió meteorològica, Altímetre, Baròmetre, Cronòmetre, Fitness (comptador de pas, distància recorreguda, velocitat, calories cremades).

Càlcul i transmissió de consum d’aire sense fil integrat a través del transmissor Seac Guru (no inclòs).

Es pot comprovar el perfil de busseig durant el busseig.

Pantalla d’alta lluminositat, intensitat de il·luminació ajustable manualment.




SEAC Guru Computer és el producte perfecte perquè completis el teu material de submarinisme. A la botiga online diveinn et pots beneficiar de múltiples avantatges. Si fas la compra avui mateix a diveinn, la rebràs en unes hores a casa teva o a on tu vulguis. I si necessites algun accessori més de submarinisme per complementar el teu material, a la botiga de submarinisme trobaràs milers de productes de la marca SEAC per complementar la teva compra de Guru Computer.

Característiques SEAC Guru Computer

Tecnologia SEAC Guru Computer

Sostenible SEAC Guru Computer

Informació més detallada |

Opinió dels experts. SEAC Guru Computer

Aquest producte també és venut per

Preu + enviament

Data d´entrega

Informació del venedor

Talla

Més venuts

Completa el teu cistell

Productes relacionats

Escriu una opinió i guanya CoINNs

/ 5

1 Opinions

5 estrelles

%

4 estrelles

%

3 estrelles

%

2 estrelles

%

1 estrelles

%

Escriu una opinió sobre aquest producte

Respondre la pregunta

Escriu la teva resposta

La pregunta ja ha estat contestada, moltes gràcies per intentar ajudar a un altre client. Comptarem amb tu per a futures preguntes.

Fes una pregunta tècnica sobre aquest producte

30-day easy & fast return

Secure & safe shopping

Satisfaction 100% guaranteed

Lowest prices guaranteed